Important: Această pagină este folosind cookie-uri (cookies). Folosind acest site fără a opri cookie-urile în browser, înseamnă că sunteți de acord pentru utilizarea acestuia.
Cumpara acum! Caracteristici Descărcări

Câştigaţi cu noi!

Dacă doriţi să începe să câştigaţi bani cu alătura vBET să Programul de afiliere.
Rezultate 1 a 5 de 5

Thread: Blocuri pe forum pentru Afişează lantittle =.. în link-ul de URL-ul?

Membru
    Alăturaţi-vă Data
    Aprilie 2010

Default Blocuri pe forum pentru Afişează lantittle =.. în link-ul de URL-ul?

Nu sunt sigur, dar m-am gândit acest lucru a fost stabilit? Blocuri de pe forum pentru arată ca:

Code:
    "Moneta rasta , bet internete nieko nepavyko apie ja rasti , tai gal mazdaug kanors apie ja noreciau suzinot...
    14 Hours Ago 11:39 PM
    Padekit în ..."[/ Lang]

Michał Podbielski (vBET Personal) vBET's Avatar
    Alăturaţi-vă Data
    Octombrie 2009

Sunt sigur că am fost de stabilire, un astfel de lucru pentru langtitle. De asemenea, una fixa nu a fost lansat încă (fix rapid descris în fir). Nu cred că a fost aceeaşi problemă sau nu

Mesajul dvs. este ciudat, deoarece nu este deschis langtitle şi închise lang Codul BB - deci poate că este doar cineva scrie de mână şi ne-am spart codul BB în mesaj, care necesită corecţie line ...

Membru
    Alăturaţi-vă Data
    Aprilie 2010

Quote Iniţial Adăugată pe site de vBET View Post
    Sunt sigur că am fost de stabilire, un astfel de lucru pentru langtitle. De asemenea, una fixa nu a fost lansat încă (fix rapid descris în fir). Nu cred că a fost aceeaşi problemă sau nu

Mesajul dvs. este ciudat, deoarece nu este deschis langtitle şi închise lang Codul BB - deci poate că este doar cineva scrie de mână şi ne-am spart codul BB în mesaj, care necesită corecţie line ...
    Este pentru că este modul în care link-ul este arătat de pe bloc.

Alăturaţi-vă Data
    Octombrie 2009

Acesta a fost stabilit în ultima versiune. Ce versiune sunt utilizaţi?

Alăturaţi-vă Data
    Octombrie 2009

Fără răspuns - considerat rezolvat. Vă rugăm să reţineţi aici dacă nu

Tag-uri pentru acest subiect

Permisiuni postare

• Tu nu pot posta subiecte noi
  • Tu nu pot mesaj raspunsuri
  • Tu nu pot adăuga ataşamente
  • Tu nu pot edita mesajele tale
  •