Important: Această pagină este folosind cookie-uri (cookies). Folosind acest site fără a opri cookie-urile în browser, înseamnă că sunteți de acord pentru utilizarea acestuia.
Cumpara acum! Caracteristici Descărcări

Câştigaţi cu noi!

Dacă doriţi să începe să câştigaţi bani cu alătura vBET să Programul de afiliere.
Rezultate 1 a 5 de 5

Thread: Nu este traducerea din limba engleză, dar nimic?

Junior Member
    Alăturaţi-vă Data
    Iunie 2010

Default Nu este traducerea din limba engleză, dar nimic?

Funcţionează avantajos traducerea din engleză în orice altceva ... Cu toate acestea, dacă pot naviga la / forum / es /********** şi apoi post în spaniolă, nu conversia mesaj înapoi la limba engleză (sau orice altă limbă).

I-am stabilit:

Afişaţi textul original pentru utilizator: Adaugata de Javascript

şi a încercat, de asemenea, alte opţiuni, dar nici unul nu pare să funcţioneze. Sunt sigur ca este o prostie ceva ce fac eu ....

De asemenea, eu nu văd URL-urile traduse, dar eu sunt bine cu faptul că pentru acum. (Folosind vBSEO)

vBulletin Enterprise Traducator (vBET) Personal
    Alăturaţi-vă Data
    Mai 2010

Buna ziua,

în primul rând (cu privire la problema de-al doilea) - Link-uri care au fost traduse, trebuie să schimbaţi două fişiere:
    1. FORUM_ROOT / include / functions_vbseo_createurl.php
    2. FORUM_ROOT / include / functions_vbseo_url.php
    instrucţiunea completă o aveţi în nu-nu-upload folder (readme) - partea de integrare vBSEO (Integrarea cu alte mods)

Acum, cu privire la problema principală (traducerea): du-te la-> admincp-> vBET-> Google
    Am sugerăm să activaţi încredere în Google atunci când demn de încredere în limba de detectare a Google
    Puteţi seta nivelul de încredere -, propunem pentru a seta 0.1 (10%) în limba de încredere de detectare a Google
    În mod implicit dacă acesta este de 0,1 - deci, dacă Google este de cel puţin 10% sigur cu privire la limba mesaj atunci vBET va marca un nou mesaj de către lang bbcode automat. Dacă Google nu va fi destul de sigur - mesaj rămâne aşa cum este şi administratorul poate actualiza manual dacă este necesar.

necesar, Va trebui să editaţi manual posturi existente. Trebuie să puneţi textul existent în [lang] tag-uri.
    tot ceea ce este descris aici: http://www.vbenterprisetranslator.co...e-support.html
    Ultima modificare făcută de kamilkurczak; 04-06-10 la 22:30.

Junior Member
    Alăturaţi-vă Data
    Iunie 2010

Traducere problema: am înţeles, dacă vreau să post în spaniolă, pot fi în orice limbă, inclusiv implicit, dar trebuie să pună o [lang = es] BBCode în jurul valorii de postul meu, apoi, corect? Şi atunci sistemul va auto-traduce indiferent de limba (o dată ce am adăuga BBCode lang)?

ETA: Pierdute un pas pe instrucţiunile de vbSEO ... totul funcţionează acum .. VĂ MULŢUMESC ******

Un lucru minor şi sunt întrebam dacă acest lucru este bine .. uita la un fir de acum .. Titlul este:

Realmente bueno nueva característica .

URL-ul include i accentuate ... este faptul că, în regulă, etc Google?

realmente-bueno-nueva-caracter%C3%ADstica-628861/
    Ultima modificare făcută de widotcom; 05-06-10 la 00:12.

Alăturaţi-vă Data
    Mai 2010

Buna ziua,

aceasta nu este în regulă (caracter% C3% ADstica)

Pleae asiguraţi-vă că aţi făcut toate configuraţiile necesare de vBulletin (şi vBSEO dacă aveţi), descrise în readme.html în pachetul de instalare. Dacă nu, atunci poti avea probleme cu unele caractere limbi.

traducerea problemă: dacă setaţi "Trust Google atunci când rezultatul este demn de încredere", sunt mesaje noi va fi pus automat în lang BBCode, dar trebuie să ambalaj a posturilor vechi în această etichetă.
    Dacă scrieţi în limba maternă pe forum pentru acest text nu vor fi ambalate într-o etichetă.
    Ultima modificare făcută de kamilkurczak; 07-06-10 la 15:34.

Alăturaţi-vă Data
    Mai 2010

oh, imi pare rau ..

Aceasta nu este o problemă. Încercaţi să verifice această legătură într-într-un alt browser (Opera, Firefox),
    ar trebui să fie tradus corect.
    Aceasta este o problema browser. Google accesează cu crawlere această legătură într-corect (cu scrisoarea).

Tag-uri pentru acest subiect

Permisiuni postare

• Tu nu pot posta subiecte noi
  • Tu nu pot mesaj raspunsuri
  • Tu nu pot adăuga ataşamente
  • Tu nu pot edita mesajele tale
  •