Important: Această pagină este folosind cookie-uri (cookies). Folosind acest site fără a opri cookie-urile în browser, înseamnă că sunteți de acord pentru utilizarea acestuia.
Cumpara acum! Caracteristici Descărcări

Câştigaţi cu noi!

Dacă doriţi să începe să câştigaţi bani cu alătura vBET să Programul de afiliere.
Rezultate 1 a 4 de 4

Thread: Traduceri sporadice

Junior Member
    Alăturaţi-vă Data
    Noiembrie 2009

Default Traduceri sporadice

Nu sunt sigur dacă asta e cel mai bun titlu lol sperăm că eu pot explica mai bine această

Fiecare atât de des atunci când I sau membrii meu face un post-l posturi ca şi cum am avea postat într-o altă limbă (atunci când mă duc să-l editaţi se spune [lang = nl])

Acest lucru nu se întâmple o mulţime deci cred ca face greu de stabilit, dar până acum sa întâmplat, ocazional, în timp ce toţi suntem postaţi în limba engleză şi este întotdeauna aceeaşi limbă (pavilion olandez)

Oh, şi am observat doar titlul a acestora în prea [langtitle = nl]
    Ultima modificare făcută de vBET; 10-06-10 la 13:23. Motivul: corectată bbcode

Michał Podbielski (vBET Personal) vBET's Avatar
    Alăturaţi-vă Data
    Octombrie 2009

Te rugăm să ne dea câteva exemple exacte - textul exact care a fost utilizată. Şi ceea ce este setarea dvs. de detectare a limbii? Vă rugăm să reţineţi că vă sunt utilizaţi Google, atunci Google, uneori, pot fi confundate şi a făcut greşit la recunoaşterea (de obicei, pentru texte foarte scurte, sau atunci când cuvintele în 2 limbi sunt în acelaşi mesaj). În acest caz, nu există nici un bug la toate, nu este de până la noi - e Google. Totuşi, puteţi configura modul în care trebuie să fie sigur că Google pentru a adăuga setarea limbii.

Vă rugăm să spuneţi nu aveţi încă nevoie de ajutor în cauză este descris aici
    Ultima modificare făcută de vBET; 10-06-10 la 13:24.

Michał Podbielski (vBET Personal) vBET's Avatar
    Alăturaţi-vă Data
    Octombrie 2009

Nici un răspuns - considerat rezolvat. Vă rugăm să reţineţi aici dacă este nevoie de mai mult ajutor

Junior Member
    Alăturaţi-vă Data
    Noiembrie 2009

Gah, îmi pare rău ... pentru un motiv oarecare nu primesc întotdeauna notificări meu de aici, lol şi am fost atât de ocupaţi că această chestiune a mers pe marginea drumului până a ţinut de trunchiere din nou lol

Sunt ataşarea un screenshot de ultima dată când sa întâmplat, aceasta într-o lol PM

Setarea de detectare a limbii este Trust Google atunci când rezultatul este demn de încredere

Setarea pe care doriţi recomanda cel mai bun pentru această setare?

Tag-uri pentru acest subiect

Permisiuni postare

• Tu nu pot posta subiecte noi
  • Tu nu pot mesaj raspunsuri
  • Tu nu pot adăuga ataşamente
  • Tu nu pot edita mesajele tale
  •