Important: Această pagină este folosind cookie-uri (cookies). Folosind acest site fără a opri cookie-urile în browser, înseamnă că sunteți de acord pentru utilizarea acestuia.
Cumpara acum! Caracteristici Descărcări

Câştigaţi cu noi!

Dacă doriţi să începe să câştigaţi bani cu alătura vBET să Programul de afiliere.
Pagina 1 de 2 12 UltimulLast
Rezultate 1 a 10 de 13

Thread: Probleme cu 3.1.0 doar cumpărat!

Membru
    Alăturaţi-vă Data
    Octombrie 2009

Exclamation Probleme cu 3.1.0 doar cumpărat!

Ei bine, am cumpărat doar vBET 3.1.0 şi atunci când pe vBET principal, eu nu pot accesa nimic! Este imi cere pentru a introduce numărul meu de licenţă, dar, nu există nici o pentru a trimite formularul de după aceea ...

Instalarea mea a mers bine fara probleme, dar eu sunt blocat acolo. Am avut ne-instalat versiunea 2 complet înainte de a (produs şi fişiere).

Ce fac de acolo? Aş dori să-l folosească acum, deoarece tocmai am cumpărat-o!
    Ultima modificare făcută de vBET; 05-11-09 la 06:08. Motivul: Bbcodes greşit

Membru
    Alăturaţi-vă Data
    Octombrie 2009

Şi de ce nu văd pavilionul franceză pe postul meu anterior? Am scris mesajul meu în limba engleză, nu în limba franceză! Eu nu înţeleg.

Limba mea implicite selectate aici pe forum, este limba engleza, dar toate meniurile văd sunt în limba franceză! Cum se face?

Editare: Am scris acest mesaj în limba engleză, dar acum pantofi sus numai în limba franceză ?****** Ce se întâmplă????
    Ultima modificare făcută de Cybershaolin; 05-11-09 la 06:09. Motivul: Editat de probleme de limbă din nou

Michał Podbielski (vBET Personal) vBET's Avatar
    Alăturaţi-vă Data
    Octombrie 2009

Quote Iniţial Adăugată pe site de Cybershaolin View Post
    Şi de ce nu văd pavilionul franceză pe postul meu anterior? Am scris mesajul meu în limba engleză, nu în limba franceză! Eu nu înţeleg.

Limba mea implicite selectate aici pe forum, este limba engleza, dar toate meniurile văd sunt în limba franceză! Cum se face?
    Este pentru că va spus Mod că este în limba franceză Prin setarea lang BBCode manual sau automat (prin stabilirea de ghidul de limba maternă).

Alăturaţi-vă Data
    Octombrie 2009

Ei bine, am cumpărat doar vBET 3.1.0 şi atunci când pe vBET principal, eu nu pot accesa nimic! Este imi cere pentru a introduce numărul meu de licenţă, dar, nu există nici o pentru a trimite formularul de după aceea ...

Instalarea mea a mers bine fara probleme, dar eu sunt blocat acolo. Am avut ne-instalat versiunea 2 complet înainte de a (produs şi fişiere).

Ce fac de acolo? Aş dori să-l folosească acum, deoarece tocmai am cumpărat-o!
    Nu este normal. Opţiuni panou este generată de un motor vBulletin - Vă rugăm să reîncărcaţi pagina. Dacă se întâmplă din nou, încercaţi să importaţi din nou fişier produs.
    De asemenea, asiguraţi-vă că aţi FLEXIE instalat pe server (dacă 2.x a fost de lucru, atunci este).

În orice probleme - cere doar si te vom ajuta cu placere

Membru
    Alăturaţi-vă Data
    Octombrie 2009

Ei bine, de fapt, am vrut să-l testa pe plan local înainte de ao instala pe forumul meu viu. Pe plan local, chiar dacă încerc pentru a actualiza pagina, numai meciului văd pe data de vBET principală este chestii de licenţă. Reimporta produsul nu a ajutat nici.

De asemenea, am fost unul dintre cei care au donat înainte de 3.1.0 a fost disponibil pentru descărcare? Au fost nu ne trebuia pentru a obţine o reducere atunci când 3.x ar apărea?

Pe o altă problemă, aici, pe propriul tau forum, aţi putea să-mi spui de ce atunci când limba mea este setat în limba engleză, am vedea toate meniurile, posturi, etc în limba franceză? Am încercat să şterge cookies, memoria cache, pagina răcoritoare dar nimic nu a ajutat, eu sunt încă în limba franceză!

Alăturaţi-vă Data
    Octombrie 2009

Aveți nevoie de acces la Internet pentru a utiliza vBET. În caz contrar, nu poate funcționa - traducerile sunt făcute de la Google. Asigurați-vă că nimic nu vă blochează accesul la părțile 3rd. Veți suferi, de asemenea, ceea ce aveți acum. Accesul la internet este ceva obișnuit pentru forumuri
    Ultima modificare făcută de vBET; 05-11-09 la 16:17.

Alăturaţi-vă Data
    Octombrie 2009

De asemenea, am fost unul dintre cei care au donat înainte de 3.1.0 a fost disponibil pentru descărcare? Au fost nu ne trebuia pentru a obţine o reducere atunci când 3.x ar apărea?
    Noi nu a anuntat nimic de genul asta

Pe o altă problemă, aici, pe propriul tau forum, aţi putea să-mi spui de ce atunci când limba mea este setat în limba engleză, am vedea toate meniurile, posturi, etc în limba franceză? Am încercat să şterge cookies, memoria cache, pagina răcoritoare dar nimic nu a ajutat, eu sunt încă în limba franceză!
    Doar faceţi clic pe pavilion în engleză pentru a reveni la limba engleză Şi check limba dvs. implicit în ghidul de CP Manual de utilizare - mod vrea să fie inteligente, astfel încât atunci când cineva spune că limba lui implicită este francez îl va aduce înapoi în franceză.

Membru
    Alăturaţi-vă Data
    Octombrie 2009

Quote Iniţial Adăugată pe site de vBET View Post
    Aveți nevoie de acces la Internet pentru a utiliza vBET. În caz contrar, nu poate funcționa - traducerile sunt făcute de la Google. Asigurați-vă că nimic nu vă blochează accesul la părțile 3rd. Veți suferi, de asemenea, ceea ce aveți acum. Accesul la internet este ceva obișnuit pentru forumuri
    Chiar dacă am alerga la nivel local, încă mai am acces la Internet prin intermediul meu local pe forum pentru ... dar există o modalitate de a face acest lucru pentru că vreau să-l testa înainte de a merge direct cu el ... Nu există nimic care blocheaza pe forum. De ce esti adăugând că o parte despre care suferă de ceea ce am acum şi că Internetul este comun pentru forumuri? Credeţi că nu este corect să încercaţi de testare înainte de a risca chestii pe un forum înainte de vii? Şi da, a fost 2.x functioneaza bine înainte.

Noi nu a anuntat nimic de genul asta
    Ei bine, luate direct de la postul tau # 720 vbulletin.org:

Quote Iniţial Adăugată pe site de NLP-er
    De aceea - cineva care mi-a donat în acest proiect pana in acest moment, va primi o licenţă de utilizare gratuită şi 1 gratis de ştergere legătură într-licenţă de credit pentru 3.0.0
    Aceasta este un fel de reducere ... dar nu au oferit încă acest lucru pentru mine ... Deci, cum pot obţine o licenţă de utilizare unul mai liberă şi o îndepărtare a licenţei?

Doar faceţi clic pe pavilion în engleză pentru a reveni la limba engleză Şi check limba dvs. implicit în ghidul de CP Manual de utilizare - mod vrea să fie inteligente, astfel încât atunci când cineva spune că limba lui implicită este francez îl va aduce înapoi în franceză.
    Am găsit de ce. Acesta a fost adăugarea / fr la sfârşitul loc de doar http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/

Alăturaţi-vă Data
    Octombrie 2009

Chiar dacă am alerga la nivel local, încă mai am acces la Internet prin intermediul meu local pe forum pentru ... dar există o modalitate de a face acest lucru pentru că vreau să-l testa înainte de a merge direct cu el ... Nu există nimic care blocheaza pe forum. De ce esti adăugând că o parte despre care suferă de ceea ce am acum şi că Internetul este comun pentru forumuri? Credeţi că nu este corect să încercaţi de testare înainte de a risca chestii pe un forum înainte de vii? Şi da, a fost 2.x functioneaza bine înainte.
    Doar pentru ca conexiune la Internet este necesar pentru acest mod pentru a rula
    Despre testarea vă rugăm să vă pe forum pentru testare nu sunt disponibile pentru vizualizare publică.

Aceasta este un fel de reducere ... dar nu au oferit încă acest lucru pentru mine ... Deci, cum pot obţine o licenţă de utilizare unul mai liberă şi o îndepărtare a licenţei?
    Este simplu - pentru că nu îndeplinesc condiţia descrise. Uită-te la data mesajului

Am găsit de ce. Acesta a fost adăugarea / fr la sfârşitul loc de doar vBulletin Enterprise Traducator (vBET) - Powered by vBulletin
    Ma bucur ca ai rezolvat aceasta.

Inca mai ai problema cu instalarea? Dacă da, vă rugăm să PM-mi acces la Admin CP dvs. FTP şi voi verifica

Membru
    Alăturaţi-vă Data
    Octombrie 2009

Doar pentru ca conexiune la Internet este necesar pentru acest mod pentru a rula
    Despre testarea vă rugăm să vă pe forum pentru testare nu sunt disponibile pentru vizualizare publică.
    Testarea unui forum la nivel local se înţelege de la sine că nu e spectacol la nimeni!

După cum am spus, eu nu sunt capabil sa vezi optiunile privind vBET în principal de admincp mea atunci când testarea pe forumul meu local. Despre punerea hack pe forumul meu live, şi eu nu mai stiu ce voi face cu acest lucru, deoarece nu am cu adevărat aprecia tipul de raspunsuri mi-ai dat aici.
    Ultima modificare făcută de vBET; 06-11-09 la 00:56. Motivul: Probleme de privare de mutat la PM

Pagina 1 de 2 12 UltimulLast

Tag-uri pentru acest subiect

Permisiuni postare

• Tu nu pot posta subiecte noi
  • Tu nu pot mesaj raspunsuri
  • Tu nu pot adăuga ataşamente
  • Tu nu pot edita mesajele tale
  •