Important: Această pagină este folosind cookie-uri (cookies). Folosind acest site fără a opri cookie-urile în browser, înseamnă că sunteți de acord pentru utilizarea acestuia.
Cumpara acum! Caracteristici Descărcări

Câştigaţi cu noi!

Dacă doriţi să începe să câştigaţi bani cu alătura vBET să Programul de afiliere.
Pagina 2 de 2 FirstPrimul 12
Rezultate 11 a 13 de 13

Thread: Probleme cu 3.1.0 doar cumpărat!

Michał Podbielski (vBET Personal) vBET's Avatar
    Alăturaţi-vă Data
    Octombrie 2009

Quote Iniţial Adăugată pe site de Cybershaolin View Post
    Testarea unui forum la nivel local se înţelege de la sine că nu e spectacol la nimeni!
    Aceasta este o mare

După cum am spus, eu nu sunt capabil sa vezi optiunile privind vBET în principal de admincp mea atunci când testarea pe forumul meu local. Despre punerea hack pe forumul meu live, şi eu nu mai stiu ce voi face cu acest lucru, deoarece nu am cu adevărat aprecia tipul de raspunsuri mi-ai dat aici.
    Încă o dată, răspunsul este - eu se va ocupa de acest lucru. Vă rugăm să PM-mi toate detaliile şi nu trebuie să-l setaţi pe forumul tau real înainte de a-mi doar PM Ora de acces detalii la bord dvs. de test
    Îmi pare rău că nu apreciem răspunsul pe care eu vă va ajuta în acest fel. Din păcate, nu ştiu care este motivul acestei probleme şi am nevoie de acces care va fi capabil să-l investigheze pentru tine si rezolva-l pentru tine. Ne pare rau pentru necazurile şi de aşteptare pentru PM cu detalii.

Fără posibilitatea de a verifica, sfatul nostru doar pentru acum este din nou - asiguraţi-vă că aveţi acces la Internet. Şi de ce vreau să spun server. Ştiu că computerul dvs. are acces, dar se pare ca server-ul dvs. este blocat pentru a comunica cu cuvânt din afara. Alt motiv poate fi faptul că nu aveţi instalat FLEXIE bibliotecă php. Nu pot spune nimic mai mult, fără posibilitatea de a verifica it afară.
    Ultima modificare făcută de vBET; 06-11-09 la 02:28.

Membru
    Alăturaţi-vă Data
    Octombrie 2009

lol Acest lucru nu este posibil să vă conectaţi într-un forum locale (cum ar fi folosind EasyPHP, XAMPP sau orice altceva, cu IP locale) şi anume:

hxxp: / / 127.0.0.1/forum/index.php).. Ar trebui să ştii despre asta. Dar oricum, uita despre asta. Nu aveţi nevoie de el.

Am primit raspunsurile mele despre alte lucruri aşa, nu conteaza.

Michał Podbielski (vBET Personal) vBET's Avatar
    Alăturaţi-vă Data
    Octombrie 2009

lol Acest lucru nu este posibil să vă conectaţi într-un forum locale (cum ar fi folosind EasyPHP, XAMPP sau orice altceva, cu IP locale) şi anume:

hxxp: / / 127.0.0.1/forum/index.php).. Ar trebui să ştii despre asta. Dar oricum, uita despre asta. Nu aveţi nevoie de el.

Am primit raspunsurile mele despre alte lucruri aşa, nu conteaza.
    Este dacă aveţi IP-ul propriu în WAN (nu numai LAN). 127.0.0.1 este aceeaşi ca localhost şi înseamnă că doriţi să vă conectaţi cu masina curenta. Dar tu încă mai au adresa ta de IP proprie. Şi chiar dacă aceasta este numai în reţeaua locală, puteţi seta în continuare pe forum pentru dvs. de test pe aceeaşi maşină în cazul în care aveţi pe forum pentru real. Conform licenţei vBulletin aveţi dreptul să înfiinţeze pe forum pentru astfel de director testvb, dar nu trebuie să fie disponibile pentru vizualizare publică.

În cazul în care, în orice probleme viitoare a scrie doar. Noi suntem aici pentru a vă ajuta

Pagina 2 de 2 FirstPrimul 12

Tag-uri pentru acest subiect

Permisiuni postare

• Tu nu pot posta subiecte noi
  • Tu nu pot mesaj raspunsuri
  • Tu nu pot adăuga ataşamente
  • Tu nu pot edita mesajele tale
  •