Important: Această pagină este folosind cookie-uri (cookies). Folosind acest site fără a opri cookie-urile în browser, înseamnă că sunteți de acord pentru utilizarea acestuia.
Cumpara acum! Caracteristici Descărcări

Câştigaţi cu noi!

Dacă doriţi să începe să câştigaţi bani cu alătura vBET să Programul de afiliere.
Rezultate 1 a 8 de 8

Thread: Creşterea veniturilor mele de la $ 20 / zi pentru a până la 200 $ / zi

Junior Member
    Alăturaţi-vă Data
    Noiembrie 2009

Default Creşterea veniturilor mele de la $ 20 / zi pentru a până la 200 $ / zi

Trebuie să spun că im foarte impresionat de ceea ce a făcut vBET pentru forumul meu.

înainte de pe forum pentru meu a fost destul de populare, cu toate acestea, deoarece instalarea vBET totul a plecat de la putere la putere

Imbunatatiri:

Conţinutul indexate de Google = X52 ..
    înainte de a am avut ceva de genul 12000 adresele URL indexate în termen de Google, acum am peste 130.000 de alpinism şi încă!

Rangurile cuvinte cheie:
    Datorita continutului crescut de Google sa accelerat, rîndurile mele au şi continuă să urce.

Trafic / Venituri:
    Bat pe efect de la mai multe limbi, mai mult continut, pe locul crescut a avut un impact awsome asupra traficului meu, care la rândul său, a transformat pe forum pentru meu în jurul valorii de a face 20 de dolari pe venit zi până la o medie de circa 100 de dolari chiar si câteva zile lovind 200 de dolari pe zi venituri.

Mi-ar recomanda acest lucru pentru oricine serios pe forum pentru lor şi Eu voi fi cu siguranţă de cumpărare de licenţe suplimentare pentru a instala pe forumuri meu alte.

Singura mea negativ pentru addon este faptul că pe un forum de mare poate fi CPU intensive, în special vbenterprisetranslator_seo.php

Deci, în cazul în care ar putea fi optimizat, atunci aş fi un om fericit,
    Cu toate acestea, CPU că acesta nu este folosit nesemnificativ pentru cât de mult acest lucru va conduce pe forum pentru dumneavoastră înainte.
    Ultima modificare făcută de contemptx; 18-05-10 la 21:52.

Membru
    Alăturaţi-vă Data
    Aprilie 2010

Legătură într-site-ul, vă rog.

Senior membre
    Alăturaţi-vă Data
    Octombrie 2009

legătură într-va rog?!?

Junior Member
    Alăturaţi-vă Data
    Noiembrie 2009

Îmi cer scuze pentru întârzierea în răspuns, a fost plecat pentru câteva săptămâni.
    site-ul în cauză este: Card CardSharing Schimbul Forum Servere CCcam Newcamd Gbox Dreambox

Membru
    Alăturaţi-vă Data
    Octombrie 2009

Quote Iniţial Adăugată pe site de contemptx View Post
    Îmi cer scuze pentru întârzierea în răspuns, a fost plecat pentru câteva săptămâni.
    site-ul în cauză este: Card CardSharing Schimbul Forum Servere CCcam Newcamd Gbox Dreambox
    Site-ul dvs. a fost un mesaj care arată ocupat de ultima oră

Ce mod nu se utilizează pentru a bloca clienţilor atunci când sarcina este mare?

Junior Member
    Alăturaţi-vă Data
    Aprilie 2010

Din experienţa mea, nu este uşor de a câştiga (AdSense) bani prin forum.
    Sunt de pete adsense anunţul obtinerea CTR ridicat?

Junior Member nectons's Avatar
    Alăturaţi-vă Data
    Octombrie 2009
    Locaţie
    Πειραιάς

Text automatically translated from: Greek to: Romanian
    Translated text
    Foarte bine. Bravo pentru dezvoltatori. Eu va instala probabil că din nou!

Original text

vBulletin Enterprise Traducator (vBET) Personal
    Alăturaţi-vă Data
    Mai 2010

de întâmpinare

Tag-uri pentru acest subiect

Permisiuni postare

• Tu nu pot posta subiecte noi
  • Tu nu pot mesaj raspunsuri
  • Tu nu pot adăuga ataşamente
  • Tu nu pot edita mesajele tale
  •