Trebuie să spun că im foarte impresionat de ceea ce a făcut vBET pentru forumul meu.
înainte de pe forum pentru meu a fost destul de populare, cu toate acestea, deoarece instalarea vBET totul a plecat de la putere la putere
Imbunatatiri:
Conţinutul indexate de Google = X52 ..
înainte de a am avut ceva de genul 12000 adresele URL indexate în termen de Google, acum am peste 130.000 de alpinism şi încă!
Rangurile cuvinte cheie:
Datorita continutului crescut de Google sa accelerat, rîndurile mele au şi continuă să urce.
Trafic / Venituri:
Bat pe efect de la mai multe limbi, mai mult continut, pe locul crescut a avut un impact awsome asupra traficului meu, care la rândul său, a transformat pe forum pentru meu în jurul valorii de a face 20 de dolari pe venit zi până la o medie de circa 100 de dolari chiar si câteva zile lovind 200 de dolari pe zi venituri.
Mi-ar recomanda acest lucru pentru oricine serios pe forum pentru lor şi Eu voi fi cu siguranţă de cumpărare de licenţe suplimentare pentru a instala pe forumuri meu alte.
Singura mea negativ pentru addon este faptul că pe un forum de mare poate fi CPU intensive, în special vbenterprisetranslator_seo.php
Deci, în cazul în care ar putea fi optimizat, atunci aş fi un om fericit,
Cu toate acestea, CPU că acesta nu este folosit nesemnificativ pentru cât de mult acest lucru va conduce pe forum pentru dumneavoastră înainte.