Important: Această pagină este folosind cookie-uri (cookies). Folosind acest site fără a opri cookie-urile în browser, înseamnă că sunteți de acord pentru utilizarea acestuia.
Cumpara acum! Caracteristici Descărcări

Câştigaţi cu noi!

Dacă doriţi să începe să câştigaţi bani cu alătura vBET să Programul de afiliere.
Rezultate 1 a 8 de 8

Thread: Integrarea vBET cu vbMediaWiki

Membru
    Alăturaţi-vă Data
    Martie 2010

Default Integrarea vBET cu vbMediaWiki

Could you please post how to integrate vBET with vbMediaWiki (including changes in htaccess and other details)?

I'm having problems with this integration.

[]s!
    Ultima modificare făcută de trevis; 12-05-10 la 16:37.

Michał Podbielski (vBET Personal) vBET's Avatar
    Alăturaţi-vă Data
    Octombrie 2009

Nu ştiu acest mod. Poţi să-mi descrie cum este de lucru? Are propria sa subdirector în URL-ul? Are generează de ieşire fără a utiliza de global_complete cârlig (pur şi simplu îl imprimă la ieşire)? Îmi puteţi da URL-ul exact unde pot vedea în acţiune?

De asemenea, vă rugăm să spuneţi ceea ce era deja încercăm să facem pentru a integra acest lucru? Ai utilizarea unor indicii formularul de aici: http://www.vbenterprisetranslator.co...tructions.html - Care dintre ele?

Membru
    Alăturaţi-vă Data
    Martie 2010

Quote Iniţial Adăugată pe site de vBET View Post
    Nu ştiu acest mod. Poţi să-mi descrie cum este de lucru?
    vbMediaWiki 4.0.2 RC 3 - vBulletin.org Forum

Are propria sa subdirector în URL-ul?
    Da.
    mandela.org -> Main Forum
    mandela.org / wiki -> MediaWiki (cu integrare vbMediaWiki)

Are generează de ieşire fără a utiliza de global_complete cârlig (pur şi simplu îl imprimă la ieşire)?
    Nu ştiu ... Pot să văd textul corect pe prima limba.

Îmi puteţi da URL-ul exact unde pot vedea în acţiune?
    mandela.org / wiki şi alege două limbi

De asemenea, vă rugăm să spuneţi ceea ce era deja încercăm să facem pentru a integra acest lucru?
    N / A

Ai utilizarea unor indicii formularul de aici: http://www.vbenterprisetranslator.co...tructions.html - Care dintre ele?
    Voi

Membru
    Alăturaţi-vă Data
    Martie 2010

Text automatically translated from: Portuguese to: Romanian
    Translated text
    Buna ziua Michal,

Am citit şi am încercat, dar nu a putut chiar sa puneti steaguri în "navbar" MediaWiki :-(

Există vreo şansă să (cu toate cunoştinţele sale vaste), pentru a ajuta la integrarea MediaWiki cu vBulletin (vbMediaWiki folosind ca o punte)?

Dacă nu ştiţi sau nu au văzut acest mod creează un singur-sign-on pentru vBulletin şi MediaWiki, şi se lasă cu pielea acelaşi MediaWiki la vBulletin. MediaWiki şi este un instrument de colaborare pentru crearea de conţinut, a fost folosit ca baza pentru Wikipedia proiect.

Ideea este că utilizatorii de pe forum pentru materiale pot contribui la wiki în orice limbă, ca şi în pe forum. Dacă această interacţiune nu este posibil în acest moment, doar pentru a avea vBET funcţionare fără probleme cu acest mod ma ajutat foarte mult.

Aştept întoarcerea ta.

Cele mai bune urări,
    Rafael Trevisan.
    Original text
    Ultima modificare făcută de trevis; 13-05-10 la 00:11.

Alăturaţi-vă Data
    Octombrie 2009

OK - Văd că acest mod este folosind global_ complet - m-am înşelat spunând că, probabil, nu din cauza "vbet_flag" problema. Văd problema şi văd că legăturile sunt rupte după obţinute de fabricaţie - acestea sunt incepand cu "." (Dot) - fara www. Vă rugăm să PM-mi acces la detaliile dvs. Admin CP şi FTP - eu va verifica problema şi corecta.

Membru
    Alăturaţi-vă Data
    Martie 2010

Translated text
    VbMediaWiki Singurele optiuni sunt urmatoarele:
    Original text

Alăturaţi-vă Data
    Octombrie 2009

Din păcate, aceste opţiuni să ne dea nimic. In acest moment suntem constienti de problema, dar nu cunosc cauza. Pentru informaţii complete privind diagnosticarea şi corectarea avem nevoie de acces la forum.

Membru
    Alăturaţi-vă Data
    Martie 2010

Din păcate, aceste opţiuni să ne dea nimic. In acest moment suntem constienti de problema, dar nu cunosc cauza. Pentru informaţii complete privind diagnosticarea şi corectarea avem nevoie de acces la forum.
    Translated text
    Crede-mă, eu sunt oferind acces prin FTP. Sunt separă zonele de alţi utilizatori pentru tine de a permite accesul la această acces. Si a creat un utilizator admin pentru dumneavoastră pe site-ul meu vBulletin.

[] S,
    Rafael.
    Original text

Tag-uri pentru acest subiect

Permisiuni postare

• Tu nu pot posta subiecte noi
  • Tu nu pot mesaj raspunsuri
  • Tu nu pot adăuga ataşamente
  • Tu nu pot edita mesajele tale
  •