Could you please post how to integrate vBET with vbMediaWiki (including changes in htaccess and other details)?
I'm having problems with this integration.
[]s!
Could you please post how to integrate vBET with vbMediaWiki (including changes in htaccess and other details)?
I'm having problems with this integration.
[]s!
Ultima modificare făcută de trevis; 12-05-10 la 16:37.
Nu ştiu acest mod. Poţi să-mi descrie cum este de lucru? Are propria sa subdirector în URL-ul? Are generează de ieşire fără a utiliza de global_complete cârlig (pur şi simplu îl imprimă la ieşire)? Îmi puteţi da URL-ul exact unde pot vedea în acţiune?
De asemenea, vă rugăm să spuneţi ceea ce era deja încercăm să facem pentru a integra acest lucru? Ai utilizarea unor indicii formularul de aici: http://www.vbenterprisetranslator.co...tructions.html - Care dintre ele?
vbMediaWiki 4.0.2 RC 3 - vBulletin.org Forum
Da.
mandela.org -> Main Forum
mandela.org / wiki -> MediaWiki (cu integrare vbMediaWiki)
Nu ştiu ... Pot să văd textul corect pe prima limba.
mandela.org / wiki şi alege două limbi
N / A
Voi
Ultima modificare făcută de trevis; 13-05-10 la 00:11.
OK - Văd că acest mod este folosind global_ complet - m-am înşelat spunând că, probabil, nu din cauza "vbet_flag" problema. Văd problema şi văd că legăturile sunt rupte după obţinute de fabricaţie - acestea sunt incepand cu "." (Dot) - fara www. Vă rugăm să PM-mi acces la detaliile dvs. Admin CP şi FTP - eu va verifica problema şi corecta.
Din păcate, aceste opţiuni să ne dea nimic. In acest moment suntem constienti de problema, dar nu cunosc cauza. Pentru informaţii complete privind diagnosticarea şi corectarea avem nevoie de acces la forum.