Important: Această pagină este folosind cookie-uri (cookies). Folosind acest site fără a opri cookie-urile în browser, înseamnă că sunteți de acord pentru utilizarea acestuia.
Cumpara acum! Caracteristici Descărcări

Câştigaţi cu noi!

Dacă doriţi să începe să câştigaţi bani cu alătura vBET să Programul de afiliere.
Rezultate 1 a 5 de 5

Thread: vigoare clar cache

Membru
    Alăturaţi-vă Data
    Noiembrie 2009

Red face vigoare clar cache

Am probleme în timpul tratamentului cu copii de siguranţă ale site-ului, backup-uri sunt din calendarul probabil din cauza unei baze de date mari de cele mai multe de date este creată de cache vBET, cum i se poate elimina vigoare cache?

Michał Podbielski (vBET Personal) vBET's Avatar
    Alăturaţi-vă Data
    Octombrie 2009

În acest moment pentru a face acest lucru trebuie sa:
    1. Temporar stabilite cache TTL la 1
    2. Temporar set de compensare strategie la ultima
    3. Du-te la sarcina planificată şi să declanşeze manual de activitate pentru cleating cache
    4. Setaţi spate setările cache

Vă rugăm să reţineţi faptul că ne-am planificat punerea în aplicare a memoriei cache, care nu vor avea astfel de problema.

Membru
    Alăturaţi-vă Data
    Martie 2010

vBET,

Poate fi dacă aţi vorbi cu oamenii din DragonByte Tech Forum ele pot ajuta sa folositi VBOptimise ca backend pentru a stoca cache vbet.

Ei au deja sprijin

FileCache
    Memcache
    Xcache
    APC
    EAcceletator
    Wincache

încercaţi să vorbesc cu Deceptor eu chiar cred ca el poate lucra cu tine pentru a transforma vBET mai repede.

Vă rugăm să vboptimise un try şi oricine poate fi fericit

Multumesc,

Alăturaţi-vă Data
    Octombrie 2009

Suntem de planificare pentru a sprijini fişierul cache şi motoare gata cache Acesta este pasul urmator. Săptămâna viitoare vom primi un membru al echipei noi şi lucrurile vor merge mai repede
    Vom păstra în minte mesajul dvs. şi să-l utilizaţi găină vom începe schimbări cache

Alăturaţi-vă Data
    Octombrie 2009

Doar pentru a actualiza acest subiect. In acest moment vBET sprijină stand cache-ul de curatare: automat şi manual.

De asemenea, oferim suport pentru memorie cache deja multe motoare: Memcache, APC, XCache, eAccelerator şi este uşor pentru a adăuga suport pentru cele noi

Tag-uri pentru acest subiect

Permisiuni postare

• Tu nu pot posta subiecte noi
  • Tu nu pot mesaj raspunsuri
  • Tu nu pot adăuga ataşamente
  • Tu nu pot edita mesajele tale
  •