Important: Această pagină este folosind cookie-uri (cookies). Folosind acest site fără a opri cookie-urile în browser, înseamnă că sunteți de acord pentru utilizarea acestuia.
Cumpara acum! Caracteristici Descărcări

Câştigaţi cu noi!

Dacă doriţi să începe să câştigaţi bani cu alătura vBET să Programul de afiliere.
Rezultate 1 a 4 de 4

Thread: vbseo şi. htaccess

Membru
    Alăturaţi-vă Data
    Octombrie 2009

Default vbseo şi. htaccess

Sunt folosind vbseo pentru diferite caracteristici, cu excepţia SEO nu-mi rescrie orice URL-uri utilizând vbseo

Aşa că nu am încă mai trebuie să adăugaţi:
    RewriteRule vbenterprisetranslator_seo.php vbet_lang =? 1 dolar = & redirecţionat / index.php [L, QSA]
    RewriteRule vbenterprisetranslator_seo.php vbet_lang =? 1 dolar & redirect = / $ 2 [L, QSA]

RewriteCond% {REQUEST_URI}! (Admincp / | modcp / | vbseo_sitemap / | cron)
    RewriteRule ^ ((arhiva /)?(.* \\ php (/.*)?))$. Vbenterprisetranslator_seo.php [L, QSA]

RewriteCond% {REQUEST_FILENAME}-f!
    RewriteCond% {REQUEST_FILENAME}-d!
    RewriteCond% {REQUEST_FILENAME} ^! (Admincp | modcp | clientscript | cpstyles | imagini) /
    RewriteRule $ vbenterprisetranslator_seo.php [L, QSA]
    sau numai:
    RewriteRule index.php limbă =? $ 1 [L, QSA]
    RewriteRule 2 dolari limbă =? $ 1 [L, QSA] [/ lang] [/ lang] [/ lang]
    - Atunci când nu rescrierea url-uri cu vbseo

(De asemenea, aţi putea posta posibil fişierul htaccess aici -. Pentru a vedea un exemplu cum arată pentru vbseo + vBET)
    Ultima modificare făcută de krisp; 04-11-09 la 15:01.

Michał Podbielski (vBET Personal) vBET's Avatar
    Alăturaţi-vă Data
    Octombrie 2009

Dacă utilizaţi vBSEO va trebui să utilizaţi reguli create pentru forumuri cu vBSEO - altfel vBSEO nu vor funcţiona deloc. Aceste norme se permite vBET cooperează cu vBSEO.

Dacă utilizaţi reguli pentru forumuri fără vBSEO, atunci cererea nu va merge de vBSEO vBSEO şi nu va face nimic pentru aceasta cerere.

Membru
    Alăturaţi-vă Data
    Octombrie 2009

Vă rugăm să reţineţi că nu am nici htaccess. Deloc. Din moment ce I dont rescrie URL-uri cu vbeso sale nu este necesar. Eu folosesc numai caracteristici diferite, cum ar fi = nofollow, metatags extins etc Toate aceste caracteristici sunt vbseo lucrează foarte bine cu nici un htaccess, la toate..

Cea de a doua am de import al produsului vBET atât admincp şi pe forum pentru merge complet gol şi nu am acces la formularul de la toate.

Crearea unui htaccess, fie cu.:

RewriteEngine On

RewriteRule vbenterprisetranslator_seo.php vbet_lang =? 1 dolar = & redirecţionat / index.php [L, QSA]
    RewriteRule vbenterprisetranslator_seo.php vbet_lang =? 1 dolar & redirect = / $ 2 [L, QSA]
    sau

RewriteEngine On
    RewriteRule index.php limbă =? $ 1 [L, QSA]
    RewriteRule 2 dolari limbă =? $ 1 [L, QSA] [/ lang] [/ lang] [/ lang]

- Nu face nici o diferenţă. Stil nu este posibil pentru a comunica cu forumul, la toate.

Michał Podbielski (vBET Personal) vBET's Avatar
    Alăturaţi-vă Data
    Octombrie 2009

Quote Iniţial Adăugată pe site de krisp View Post
    Vă rugăm să reţineţi că nu am nici htaccess. Deloc. Din moment ce I dont rescrie URL-uri cu vbeso sale nu este necesar. Eu folosesc numai caracteristici diferite, cum ar fi = nofollow, metatags extins etc Toate aceste caracteristici sunt vbseo lucrează foarte bine cu nici un htaccess, la toate..
    În acest caz, regulile de utilizare pentru forum fără vBSEO

Quote Iniţial Adăugată pe site de krisp View Post
    Cea de a doua am de import al produsului vBET atât admincp şi pe forum pentru merge complet gol şi nu am acces la formularul de la toate.
    http://www.vbenterprisetranslator.co...faq.html # post8

De asemenea, vă rugăm să asiguraţi-vă că face toate etapele de instalare şi integrare în mod corespunzător.
    În cazul în care nu veţi gestiona această PM Ora de mine acces la detaliile dvs. Admin CP şi FTP.
    Ultima modificare făcută de vBET; 05-11-09 la 00:25.

Tag-uri pentru acest subiect

Permisiuni postare

• Tu nu pot posta subiecte noi
  • Tu nu pot mesaj raspunsuri
  • Tu nu pot adăuga ataşamente
  • Tu nu pot edita mesajele tale
  •