Important: Această pagină este folosind cookie-uri (cookies). Folosind acest site fără a opri cookie-urile în browser, înseamnă că sunteți de acord pentru utilizarea acestuia.
Cumpara acum! Caracteristici Descărcări

Câştigaţi cu noi!

Dacă doriţi să începe să câştigaţi bani cu alătura vBET să Programul de afiliere.
Rezultate 1 a 7 de 7

Thread: Auto a reveni la limba engleză, dacă este limba engleză profil

Senior membre
    Alăturaţi-vă Data
    Noiembrie 2009

Default Auto a reveni la limba engleză, dacă este limba engleză profil

Am ascunde deja steaguri de la utilizatori prin intermediul engleză conditionale şablon, dar acum aş dori să profit de această la nivelul următor, astfel cum vorbitoare de limba engleză utilizatorilor din alte ţări care şi-au limba lor browser-ul setat la o limbă străină, dar pe teren de pagini traduse site-ul nostru atunci când căutaţi cu Google doriţi să vizualizaţi în mod automat versiunile în limbile engleză, mai degrabă decât versiunile traduse.

În scopul de a face acest lucru am scris codul de mai jos.

Cu toate acestea, după cum eu nu sunt familiarizaţi cu faptul că funcţionarea internă a vBET, nu ştiu unde să-l loc sau cum să-l completeze. Puteţi să vă rog ajutaţi-mă cu asta?

PHP Code:
    if ($_GET['language'] != "en" and $vbulletin->userinfo['vbet_def_lang'] == 'en')
    {
    revert language to english

-Ce plugin / fişier ar intra în această?
    -Ce mi-ar pune în loc de "revenirea limba în engleză"?

Mulţumiri

Michał Podbielski (vBET Personal) vBET's Avatar
    Alăturaţi-vă Data
    Octombrie 2009

În acest moment, ar trebui să fie ghidul de redirecţionat automat la limba prestabilită este de vBET. Verificaţi-l şi, dacă nu de lucru, apoi lăsaţi-ne - vom muta acest thread pentru a raporta bug. Vă rugăm să reţineţi faptul că cookie-urile trebuie să fie activat pentru ca acesta să funcţioneze (înainte de conectare nu există nici informatii despre utilizator, astfel încât ne-am stabilit cookie durata de viaţă şi atunci când utilizatorul vine de la acelaşi browser el este redirecţionat, chiar înainte de autentificare), şi se va întâmpla doar la începutul anului sesiune (în caz contrar ghidul de nu ar fi capabil pentru a schimba limba manual).
    Ultima modificare făcută de vBET; 15-12-09 la 23:51.

Senior membre
    Alăturaţi-vă Data
    Noiembrie 2009

La începutul sesiunii, da, limbajul este schimbat.

Cu toate acestea, să spunem că am conectat şi limba mea prestabilită este engleza.

Să presupunem că limba mea este browser-ul polonez, şi atunci când am googled un termen, site-ul meu a venit ca un rezultat. Odata apasat, am fost dus la mysite.com / forum / PL / thread.html. În scopul meu, vreau ca utilizatorul să fie redirecţionat automat către mysite.com / forum / thread.html în cazul în care limba lor mai multe date este limba engleză.

În caz contrar, oamenii din afara Statelor Unite, care sunt fluent în limba engleză pot fi luate la versiunile traduse ale site-ului, şi, evident, Auto-traducere este mai rea decât versiunea în limba engleză pentru ei.

Prin urmare, dacă este posibil, vă rugăm să oferi unele indicii cu codul meu de mai sus? Mi-ar aprecia foarte mult de ajutor. Multumesc foarte mult anticipat!

Alăturaţi-vă Data
    Octombrie 2009

Am înţeles scenariu, dar este foarte neobişnuit. Dacă cineva este deja pe site-ul dvs. de ce ar trebui el Google? Atunci când cineva nu este şi Google, atunci noi sesiuni este creat astfel încât el va fi redirectionat.

Motivul pentru care facem încă discuţii (de ce noi nu acceptăm acest lucru încă) este pentru că dacă am făcut modificări, după cum doriţi, atunci utilizatorul va fi nu putea deloc să schimbe obţinute - pentru că el va fi întotdeauna redirecţionat la limba prestabilită lui, chiar în cazul în care faceţi clic pe unele de pavilion. De aceea am făcut această redirectionare doar la început - că după acel utilizator este liber să plece oriunde vrea şi la orice traducere vrea.

Este într-adevăr modul în care doriţi să se comporte pe forum pentru dumneavoastră. Şi nu scenariul pe care l-aţi dat este posibil în realitate. Pentru ca in 99.99999% din cazuri se va lucra dupa cum doriti - dacă un anumit utilizator va merge la tine de legătură într externe şi au deja cont la implicit seta limba, atunci el va fi redirecţionat, după cum doriţi. Şi dacă le-a deschis deja pe forum pentru dvs., atunci:
    - Prima - de ce-ar merge acolo din alt loc, dacă el este deja acolo?
    - 2 - chiar şi în cazul în care mai puţin frecvente astfel el poate face clic doar de pavilion, pentru că el cunoaşte pe forum pentru dvs. şi ştie ce se întâmplă.

Vă rugăm să ia în considerare acest lucru. Noi nu vrem făcută cererea noastră ca schimbarea oficiale din cauza argumentele de mai sus. Dar dacă chiar cred în continuare că este o idee bună pentru dumneavoastră vă vom da câteva soluţie pentru vBET 3.2.x (în 3.3.0 ne-am schimbat locul de redirectionari şi, de asemenea, a făcut mai bine pentru performanta).

Senior membre
    Alăturaţi-vă Data
    Noiembrie 2009

Vă rugăm, îmi dea cu soluţie.

În timp ce punctele tale sunt destul de valabile, acest scenariu a fost de fapt întâlnite de către un utilizator şi raportate să mă-vezi aici: PentaxForums.com. Sunt de acord că cele mai multe ori, acest lucru nu va fi o problemă, dar îmi place având în site-ul meu 100% perfect!

Editare: vă rugăm să vă conectați ca testuser, test de parolă, pentru a vizualiza link-ul de mai sus. Am dezactivat forumul de știri din punct de vedere public din motive SEO

Lucru cu soluţie este că ar face numai în aşa fel încât se vorbeşte limba engleză utilizatorii nu pot schimba manual traduceri. Via template-uri, le-am ascuns deja indicatorii pentru utilizatorii care au setat limba engleză în profilul lor. Deci, în esenţă este aceasta, dacă doriţi traduceri, alege fie altceva decât limba engleză, sau naviga pe forum ca un oaspete. Prin urmare, aş dori soluţie.

Multumesc foarte mult pentru luarea în considerare, şi mă bucur să aud că sunteţi dispus să mă ajute în această chestiune. vBET a lucrat foarte bine cu site-ul meu de până acum şi mă bucur că sa fie un client aici!
    Ultima modificare făcută de moman; 16-12-09 la 03:51.

Alăturaţi-vă Data
    Octombrie 2009

Buna, am constatat că pentru un motiv oarecare acest thread vechi nu este încă închis. Vă rugăm să spuneţi nu a fost rezolvat sau am uitat, din greşeală el şi încă mai ai nevoie de ajutorul nostru.
    Ultima modificare făcută de vBET; 07-05-10 la 15:30.

Senior membre
    Alăturaţi-vă Data
    Noiembrie 2009

Am constatat că nu este necesar de a avea ceva de genul asta. În schimb, am loc acest avertisment în navbar consilierea ghidul pentru a schimba limba.

Puteţi închide acum acest thread.

Tag-uri pentru acest subiect

Permisiuni postare

• Tu nu pot posta subiecte noi
  • Tu nu pot mesaj raspunsuri
  • Tu nu pot adăuga ataşamente
  • Tu nu pot edita mesajele tale
  •