Important: Această pagină este folosind cookie-uri (cookies). Folosind acest site fără a opri cookie-urile în browser, înseamnă că sunteți de acord pentru utilizarea acestuia.
Cumpara acum! Caracteristici Descărcări

Câştigaţi cu noi!

Dacă doriţi să începe să câştigaţi bani cu alătura vBET să Programul de afiliere.
Rezultate 1 a 9 de 9

Thread: Cum pot utiliza pentru a traduce vBET Subiect / url rubrica?

Membru
    Alăturaţi-vă Data
    Aprilie 2010

Default Cum pot utiliza pentru a traduce vBET Subiect / url rubrica?

Cea mai mare parte pe forum pentru meu este tradus. Cu toate acestea, poziţia url şi subiectul nu este. Am nevoie de aceste, de asemenea, tradus pe Locul de amplasare / Limba

Vă rugăm să Ajutor

Michał Podbielski (vBET Personal) vBET's Avatar
    Alăturaţi-vă Data
    Octombrie 2009

Eu nu înţeleg exact ce vrei să spui. Vă rog să-mi URL-ul pentru a traduce pagina în cazul în care aceste părţi nu sunt traduse, şi punctul în care a (da citat exact al textului, care nu este tradus).

Membru
    Alăturaţi-vă Data
    Aprilie 2010

WMS Spilleautomater

"Alle, der Skinner 2 spilleautomaten" este singurul care este de lucru.

Membru
    Alăturaţi-vă Data
    Aprilie 2010

De asemenea, a verifica afară Panda Riches slot machine

Mesaj doilea nu este traducerea automată.

Alăturaţi-vă Data
    Octombrie 2009

Quote Iniţial Adăugată pe site de hotslot View Post
    WMS Spilleautomater

"Alle, der Skinner 2 spilleautomaten" este singurul care este de lucru.
    Toate sunt de lucru. Am verificat în limba pe care am înţeles. Acesta este doar modul în care Google traduce - în cazul în care Google nu poate traduce un cuvânt / o parte apoi să se întoarcă la fel, acelaşi cuvânt / parte. Puteţi verifica cu uşurinţă că toate link-urile sunt traduse de gând să traducere japoneză din aceeaşi pagină: WMS の スロット マシン
    Aici, Google alfabet modificări atât de ani sunt sigur că este tradus chiar dacă acest lucru este acelaşi doar în alte alfabet.

vBET este de lucru aici, bine - doar Google nu oferă cele mai bune rezultate pentru anumite cuvinte specifice / piese. Dacă vrei o dovadă mai mult pot să vă spun cum de a modifica codul astfel încât veţi vedea că aceste link-uri sunt obţinute şi după vBET este de lucru bine.

Alăturaţi-vă Data
    Octombrie 2009

De asemenea, a verifica afară Panda Riches slot machine

Mesaj doilea nu este traducerea automată.
    Trebuie să setaţi detectarea automată a limbii în opţiunile Google pentru asta. Apoi, pentru toate nouă limbă mesaje vor fi detectate automat. Vă rugăm să merg acolo şi să citiţi, de asemenea, despre alte opţiuni.

În acest caz, - atunci când există deja un mesaj va trebui să-l editaţi manual şi puse în interiorul lang BBCode. Detalii aici mai multe despre setările de limbă manuale: http://www.vbenterprisetranslator.co...e-support.html

Membru
    Alăturaţi-vă Data
    Aprilie 2010

"Se acordă întotdeauna încredere Google" opţiune? M-am întors pe care, dacă asta e ceea ce vrei sa spui.

Alăturaţi-vă Data
    Octombrie 2009

"Se acordă întotdeauna încredere Google" opţiune? M-am întors pe care, dacă asta e ceea ce vrei sa spui.
    Da, aceasta este optiunea. Vă rugăm să reţineţi că aceasta este legată, de asemenea, o altă opţiune care spune cum trebuie să fie sigur că Google pentru a utiliza hotărârea sa. În mod implicit dacă acesta este de 0,1 - deci, dacă Google este de cel puţin 10% sigur cu privire la limba mesaj atunci vBET va marca un nou mesaj de către lang bbcode automat. Dacă Google nu va fi destul de sigur - mesaj rămâne aşa cum este şi administratorul poate actualiza manual dacă este necesar.

Membru
    Alăturaţi-vă Data
    Aprilie 2010

Thank You pentru rezolvarea acestei domnule problemă

Tag-uri pentru acest subiect

Permisiuni postare

• Tu nu pot posta subiecte noi
  • Tu nu pot mesaj raspunsuri
  • Tu nu pot adăuga ataşamente
  • Tu nu pot edita mesajele tale
  •