Important: Această pagină este folosind cookie-uri (cookies). Folosind acest site fără a opri cookie-urile în browser, înseamnă că sunteți de acord pentru utilizarea acestuia.
Cumpara acum! Caracteristici Descărcări

Câştigaţi cu noi!

Dacă doriţi să începe să câştigaţi bani cu alătura vBET să Programul de afiliere.
Pagina 2 de 2 FirstPrimul 12
Rezultate 11 a 15 de 15

Thread: Probleme cu vBET (Pagini vBadvanced / Blank)

Junior Member
    Alăturaţi-vă Data
    Noiembrie 2009

Traducator Pagina de start = OK
    cardshare.tv / tl /

Cu toate acestea / pe forum pentru ca prezinta astfel:
    cardshare.tv / tl / forum /

Aş prefera să arate cum ar fi:
    cardshare.tv / forum / tl /

Dar eu cant par să funcţioneze în modul de a face acest lucru fără să se rupă ceva.

De asemenea, atunci când vizionează un post scos / forum / total.

de exemplu, cardshare.tv/tl/cccam-exchange-local/27526-lokal-sport-sky-alemanya-lahat-ng-hd-s.html

şi aceasta cauzează unele imagini să nu afişeze corect.

Daca ai putea sa ma ajutati corecta aceasta ar fi fost mult apreciat.

Am observat ca ai spus ceva despre modifiying primele 2 reguli ... Exemplu?

Mulţumiri

Michał Podbielski (vBET Personal) vBET's Avatar
    Alăturaţi-vă Data
    Octombrie 2009

OK deci - aveţi de configurare greşit.

Vă rugăm să configuraţi opţiuni principale în mod corespunzător. Set director pe forum pentru, domeniu-martor (nu este scris să-l folosească numai atunci când sub-domenii sunt folosite), stabilit norme corespunzătoare pentru htaccess în directorul pe forum pentru (aveţi de exemplu aici.: http://www.vbenterprisetranslator.co...tegration.html dacă aveţi probleme trimiteţi dvs. reale de conţinut htacces. şi Eu vă voi da o corectat).

Deci, acesta este începutul - face traduceri de forum de lucru în mod corespunzător. Atunci când acest lucru este OK în întreaga linie, apoi începe integrarea alte părţi - ca pagini în afara forum care sunt suportate de vB: http://www.vbenterprisetranslator.co...-2.html#post54

Sau vbadvanced integrare. Aici este link-ul pentru vbadvanced dinamice: http://www.vbenterprisetranslator.co...tegration.html
    Reţineţi că nu toate produsele vbadvanced de integrare este sprijinit în acest moment - aşa că vă rugăm să fie specifice.

Vă rugăm să faceţi prima parte, apoi pe celelalte. Nu vei mai avea aceasta de lucru în alt mod. Baza este: obţinute pe forum pentru este de lucru. Apoi sunteţi gata să se integreze în alte părţi.

Noi suntem aici pentru a vă ajuta Aşa că întreb, da starea actuală şi aşa mai departe. Dacă vă simţiţi mai bine ca face cineva pe care-l pentru tine - ieşind cumpara http://www.vbenterprisetranslator.co...de-service.php şi o facem pentru tine. Înainte de a te gândeşti la asta buing - vă rugăm doar necultivate exact toate instrucţiunile - noi vom face la fel daca vei cumpara de servicii de upgrade, vom, doar necultivat manualul de ...

Junior Member
    Alăturaţi-vă Data
    Noiembrie 2009

Am cumpărat un upgrade şi sperăm să aud de la tine în scurt timp.

Am încercat setarea / pe forum pentru şi eliminarea domeniului şi a încercat o serie de alte setări, însă acest lucru a cauzat fire când sunt traduse pentru a reveni pagina de start.

Presupun că acest lucru se datorează la radacina /. Htaccess şi / forum. Htaccess

Alăturaţi-vă Data
    Octombrie 2009

Quote Iniţial Adăugată pe site de contemptx View Post
    Am cumpărat un upgrade şi sperăm să aud de la tine în scurt timp.

Am încercat setarea / pe forum pentru şi eliminarea domeniului şi a încercat o serie de alte setări, însă acest lucru a cauzat fire când sunt traduse pentru a reveni pagina de start.

Presupun că acest lucru se datorează la radacina /. Htaccess şi / forum. Htaccess
    Avem un serviciu de upgrade fără răspuns cu date de acces, - ne trimite e-mail cu restul. În cazul în care este a ta va rugam sa răspuns Nu putem face update, fără acces

Alăturaţi-vă Data
    Octombrie 2009

Rezolvate O problemă a constatat cu vBAdvanced integrare CMPS - rezolvat, de asemenea, şi soluţia va fi inclus în următoarea lansare - aşa că va funcţiona fără nici o modificare.

Pagina 2 de 2 FirstPrimul 12

Tag-uri pentru acest subiect

Permisiuni postare

• Tu nu pot posta subiecte noi
  • Tu nu pot mesaj raspunsuri
  • Tu nu pot adăuga ataşamente
  • Tu nu pot edita mesajele tale
  •