Important: Această pagină este folosind cookie-uri (cookies). Folosind acest site fără a opri cookie-urile în browser, înseamnă că sunteți de acord pentru utilizarea acestuia.
Cumpara acum! Caracteristici Descărcări

Câştigaţi cu noi!

Dacă doriţi să începe să câştigaţi bani cu alătura vBET să Programul de afiliere.
Pagina 1 de 2 12 UltimulLast
Rezultate 1 a 10 de 17

Thread: Fix pentru cei dintre voi care rulează Poster Tweet

Senior membre
    Alăturaţi-vă Data
    Decembrie 2009

Default Fix pentru cei dintre voi care rulează Poster Tweet

Am constatat că după actualizarea la poster tweet vBET 3.3.2 oprit automat de actualizare. Am fost obtinerea o eroare cu privire la linia care se adaugă la functions_vbseo_createurl.php când se rulează manual sarcina poster tweet.

Iată ce aveţi nevoie să editaţi pentru a obţine lucrurile de lucru din nou ... (Sau orice mod care utilizează vbseo url lui)

în functions_twitterposter.php DUPĂ
    Code:
    require_once(DIR . '/includes/functions_vbseo.php');
    adăuga
    Code:
    require_once(DIR . '/includes/vbenterprisetranslator_functions_vbseo.php');
    re-încărcaţi fişierul

Michał Podbielski (vBET Personal) vBET's Avatar
    Alăturaţi-vă Data
    Octombrie 2009

Mare Nu ne-am gândit la asta.

Acesta va fi mai bine daca ai pune:
    PHP Code:
    require_once(DIR '/includes/vbenterprisetranslator_functions_vbseo.php'); 
    în interiorul fişier vbseo functions_vbseo_createurl.php -undeva la începutul. Multumesc, care va lucra toate plugin-uri folosind URL-uri vBSEO (de asemenea, Sitemap Generator integrarea va fi mai uşor). Vă rugăm să verificaţi-ne va include în integrarea instrucţiuni pentru cuib de presă.

Alăturaţi-vă Data
    Octombrie 2009

Se pare că există o singură soluţie chiar mai bine - pentru că nu vor necesita nici o suplimentare de ediţie fişiere. Vom adăuga acest require_once în init_startup cârlig. Acesta va lucra pentru toate plugin-uri Acest lucru va fi inclus în următoarea lansare.

Alăturaţi-vă Data
    Octombrie 2009

Fix inclus în vBET 3.3.3

Senior membre
    Alăturaţi-vă Data
    Septembrie 2010

Există o modalitate de a opri de la tweet tweet poster fiind tweeted în limba de afişe originale?

Într-adevăr am nevoie de tweet-urile postate în limba engleză, are cineva o idee?

Salutari,
    Simon

Alăturaţi-vă Data
    Octombrie 2009

Nu ştiu detaliu cum funcţionează acest mod. În general, vBET permite să definească texte care nu vor fi traduse. În cazul în care este inclus în şablon, atunci puteţi să puneţi-o în interiorul zonei nu traduse astfel între <- VBET_SNTA -> şi <- VBET_ENTA ->. În caz de mesaje (aşa posturi, PM, etc), aveţi posibilitatea să utilizaţi textul din interiorul a notranslate BBCode.

Vă rugăm să spuneţi nu-l ajuta.

Senior membre
    Alăturaţi-vă Data
    Septembrie 2010

Multumesc Michal, dar nu ajuta tweet tweet-poster (posturi pe Twitter), automat, dar tweets-l în limba de poster nu limba tradusă.

aici e unul tweet în limba polonă, dar ar fi trebuit sa englsih http://twitter.com/thecodecagecom/status/26576603442 dar se pare ca pe site-ul meu englsh http://bit.ly/cNJukU
    Ultima modificare făcută de Simon Lloyd; 11-10-10 la 02:41.

Alăturaţi-vă Data
    Octombrie 2009

Eu nu înţeleg cum funcţionează. Vă rugăm să explicaţi. Sunteţi afişa conţinutul de pe forum pentru dvs. pe aplicaţie externă? Sau invers? Cum conţinutul este importate / exportate? ...

Alăturaţi-vă Data
    Octombrie 2009

De asemenea, astfel cum văd că este scris în limba poloneză (probabil - nu pot verifica alte traduceri, pentru că a depăşit numărul maxim de posturi vizualizate). Vă rugăm doar du-te acolo şi faceţi clic pe Editare pe post - veţi vedea ceea ce este limba reală acolo.

Senior membre
    Alăturaţi-vă Data
    Septembrie 2010

Quote Iniţial Adăugată pe site de vBET View Post
    Eu nu înţeleg cum funcţionează. Vă rugăm să explicaţi. Sunteţi afişa conţinutul de pe forum pentru dvs. pe aplicaţie externă? Sau invers? Cum conţinutul este importate / exportate? ...
    Poster Tweet este un mod la vbulletin.org (i se poate lăsa să aveţi mod dacă doriţi), atunci când un post în care se face pe forumul meu, atunci post este tweeted (trimis la twitter), automat de mod, în cazul în care un alt post este a făcut apoi o va primi din nou Twitter.

Pe scurt conţinutul nu este importat sau exportat într-adevăr, e de fapt ca a trimis un mesaj pe Twitter.

Pagina 1 de 2 12 UltimulLast

Tag-uri pentru acest subiect

Permisiuni postare

• Tu nu pot posta subiecte noi
  • Tu nu pot mesaj raspunsuri
  • Tu nu pot adăuga ataşamente
  • Tu nu pot edita mesajele tale
  •