Important: Această pagină este folosind cookie-uri (cookies). Folosind acest site fără a opri cookie-urile în browser, înseamnă că sunteți de acord pentru utilizarea acestuia.
Cumpara acum! Caracteristici Descărcări

Câştigaţi cu noi!

Dacă doriţi să începe să câştigaţi bani cu alătura vBET să Programul de afiliere.
Pagina 2 de 2 FirstPrimul 12
Rezultate 11 a 17 de 17

Thread: Fix pentru cei dintre voi care rulează Poster Tweet

Senior membre
    Alăturaţi-vă Data
    Septembrie 2010

Quote Iniţial Adăugată pe site de vBET View Post
    De asemenea, astfel cum văd că este scris în limba poloneză (probabil - nu pot verifica alte traduceri, pentru că a depăşit numărul maxim de posturi vizualizate). Vă rugăm doar du-te acolo şi faceţi clic pe Editare pe post - veţi vedea ceea ce este limba reală acolo.
    Post a fost iniţial făcute în limba polonă, în limba poloneză şi real este textul netradusă a fost trimis la twitter.

Verificaţi PM dvs., am trimis aceleaşi detalii de acces care a fost Kamil folosind astfel încât să nu vedeţi firele maxed afară Notă

Michał Podbielski (vBET Personal) vBET's Avatar
    Alăturaţi-vă Data
    Octombrie 2009

Vă rugăm să vă test simplu. Scrie acelaşi mesaj în limba polonă pe pagină tradusă (în poloneză). Apoi, fă-o din nou, dar de data aceasta fiind a scrie pe pagina NU traduse. Spune nu există nici o diferenţă cu privire la conţinutul trimite la twitter pentru cele 2 mesaje.

Senior membre
    Alăturaţi-vă Data
    Septembrie 2010

Ne pare rau Michal eu nu înţeleg, şi IM nu poloneză, aşa că am nu se poate scrie în limba polonă

Alăturaţi-vă Data
    Octombrie 2009

Poţi - aveţi deja un astfel de mesaj doar o copie

Senior membre
    Alăturaţi-vă Data
    Septembrie 2010

Dreapta Michal, am avea postat 2 posturi, atât în poloneză, una fiind utilizarea de pavilion poloneză (post de test 1) si unul folosind pavilionul engleză (post de testare 2), atât ca au tweeted polonez puteţi vedea aici tweet Codul Cage (thecodecagecom) pe Twitter şi posturile originale aici:
    Mesaj de testare pentru translation1 - Forum Codul Cage
    Mesaj de testare pentru obţinute 2 - Forum Codul Cage

Am nevoie de ei să fie afişate în limba engleză - este posibil?

Alăturaţi-vă Data
    Octombrie 2009

Se pare ca mod care trimite mesaje la scrubs tweeter bbcodes din mesaj. Vă rugăm să verificaţi-l pentru unele bbcodes standard - adăugare în mesaj cu bbcdes pentru bold, COD, QUOTE. Fă-o şi să verificaţi cum arată în stare de nervozitate.

Dacă în cazul în care este frecarea de la BB de evaluat, atunci nu putem face nimic. bbcodes funcţionează numai în cazul în care evaluarea este declanşată şi în cazul în care există ... În acest caz, puteţi contacta proprietarul mod pentru twitter export şi să-l întrebi pentru modificări, sau în cazul în care este permisă face modificări în Codul mod twitter-te.

Senior membre
    Alăturaţi-vă Data
    Septembrie 2010

Doar verificat cu etichete mea VBA şi ei au fost dezbrăcaţi de Tweet. Nu vă faceţi griji despre asta, nu e foarte important, i se poate trăi cu ea

Pagina 2 de 2 FirstPrimul 12

Tag-uri pentru acest subiect

Permisiuni postare

• Tu nu pot posta subiecte noi
  • Tu nu pot mesaj raspunsuri
  • Tu nu pot adăuga ataşamente
  • Tu nu pot edita mesajele tale
  •