Important: Această pagină este folosind cookie-uri (cookies). Folosind acest site fără a opri cookie-urile în browser, înseamnă că sunteți de acord pentru utilizarea acestuia.
Cumpara acum! Caracteristici Descărcări

Câştigaţi cu noi!

Dacă doriţi să începe să câştigaţi bani cu alătura vBET să Programul de afiliere.
Rezultate 1 a 5 de 5

Thread: Cum funcţionează opţiunea de branding gratuit?

Junior Member
    Alăturaţi-vă Data
    Aprilie 2010

Default Cum funcţionează opţiunea de branding gratuit?

Am susţinut acest lucru atunci când aceasta a fost un mod gratuit, dar ai spus că nu aţi primit donaţie mele - şi apoi chiar şi atunci când v-am dat id-ul tranzacţiei Paypay tot nu a răspuns.

Acum am plătit pentru versiunea completă, şi opţiunea de branding gratuit, precum şi - şi am în continuare de toate dvs. de branding pe site-ul meu şi nu pentru detalii cum să-l eliminaţi.

Poţi răspunde la asta? Cred că este nedrept ca eu am plătit de două ori şi eu încă nu au ceea ce am platit pentru.

Cum elimin branding?
    Ultima modificare făcută de nlpconnections; 11-04-10 la 16:40. Motivul: Adăugat un plus de zâmbete, astfel încât să să ştie că mă haha calm

Michał Podbielski (vBET Personal) vBET's Avatar
    Alăturaţi-vă Data
    Octombrie 2009

Alo

Eu nu am fost de verificare dvs. de donaţie, pentru că aţi scris, de asemenea, că aveţi de gând să cumpere versiunea plătit oricum. Deci nu a fost nici un sens să pierd timpul. Am verificat acest donaţii chiar acum si vad ca am primit donatie de la Conexiuni NLP în luna ianuarie (cu id-ul tranzacţiei diferite) - le-ai scris despre asta in aprilie ... Deci, acesta este motivul pentru care m-am gândit că nu a venit - am verificat doar ultimele donaţii nu au fost făcute câteva luni în urmă.

Dacă aveţi licenţă de branding circulaţie, atunci în mod implicit, este eliminat legătură într-credit. Sunteţi, de asemenea, permis apoi pentru a elimina informaţiile despre versiunea vBET la toate. Vă vom trimite instrucţiuni cum să facă acest lucru prin PM sau e-mail dacă cineva solicită.

Ai ceea ce ai plătit pentru - puteţi fi siguri de aceasta Sunt trimit PM pentru a vă într-o clipă
    Ultima modificare făcută de vBET; 11-04-10 la 22:31. Motivul: cuvânt greşit

Junior Member
    Alăturaţi-vă Data
    Aprilie 2010

Vă mulţumim pentru asta!

Junior Member
    Alăturaţi-vă Data
    Iunie 2011

Quote Iniţial Adăugată pe site de vBET View Post
    Alo

Eu nu am fost de verificare dvs. de donaţie, pentru că aţi scris, de asemenea, că aveţi de gând să cumpere versiunea plătit oricum. Deci nu a fost nici un sens să pierd timpul. Am verificat acest donaţii chiar acum si vad ca am primit donatie de la Conexiuni NLP în luna ianuarie (cu id-ul tranzacţiei diferite) - le-ai scris despre asta in aprilie ... Deci, acesta este motivul pentru care m-am gândit că nu a venit - am verificat doar ultimele donaţii nu au fost făcute câteva luni în urmă.

Dacă aveţi licenţă de branding circulaţie, atunci în mod implicit, este eliminat legătură într-credit. Sunteţi, de asemenea, permis apoi pentru a elimina informaţiile despre versiunea vBET la toate. Vă vom trimite instrucţiuni cum să facă acest lucru prin PM sau e-mail dacă cineva solicită.

Ai ceea ce ai plătit pentru - puteţi fi siguri de aceasta Sunt trimit PM pentru a vă într-o clipă
    Când m-am cumpăra versiunea de branding este liber de toate lucrurile pe care deja eliminat?

vBulletin Enterprise Traducator (vBET) Personal
    Alăturaţi-vă Data
    Mai 2010

Dacă aveţi licenţă de branding circulaţie, atunci în mod implicit, este eliminat legătură într-credit. Sunteţi, de asemenea, permis apoi pentru a elimina informaţiile despre versiunea vBET la toate.

Tag-uri pentru acest subiect

Permisiuni postare

• Tu nu pot posta subiecte noi
  • Tu nu pot mesaj raspunsuri
  • Tu nu pot adăuga ataşamente
  • Tu nu pot edita mesajele tale
  •