Bună
Am observat că, odată cu vBET 4.2.1 si 4.0.2: vBulletin PL4 şi vBSEO 3.5 RC3 Anunţurile nu sunt traduse.
Va rugam sa consiliere
StarBuG
Bună
Am observat că, odată cu vBET 4.2.1 si 4.0.2: vBulletin PL4 şi vBSEO 3.5 RC3 Anunţurile nu sunt traduse.
Va rugam sa consiliere
StarBuG
Trebuie să activaţi aceste traduceri - este implicit dezactivat pentru motive de performanţă (nu in fiecare dintre ele e folosind). Veţi găsi opţiunea corespunzătoare în vBET -> diverse opţiuni
Ne pare rau dar eu nu sunt prost.
Este pe altfel eu nu ar fi raportat ca bug-ul!
Vedea Patientenfragen.net - avem răspunsurile
Nimeni nu presupune că oricare dintre utilizatorii noştri este o prostieAceasta este o procedură standard pentru a informa, în prealabil despre posibilităţile de configurare, deoarece ghidul putea lipsi pur şi simplu unele de configurare sau chiar nu uite pentru astfel de. Sunt de deschidere emite din nou şi merge acolo
![]()
Într-adevăr, acesta este un bug, deoarece nu este chiar re-codificate. Vom avea grijă de el în curând![]()
Apropo - ai observat că aţi rupt aspect pe partea de sus a paginii pentru a vizualiza traduse şi indicatorii dvs. dispar (nu sunt chiar la codul de ieşire )?... Văd că aţi făcut unele modificări manualul şablon - vă rugăm să verificaţi nu este din cauza modificărilor (body copy şablon reale undeva; reveni, a verifica, pune-l înapoi).
Aspectul nu este rupt.
Ai văzut o versiune în cache în timpul unei rezolvari de probleme a plugin-ului de optimizare Cache APC
Incearca acum şi vedeţi dacă vedeţi încă un aspect plz rupt
ps: "prost" partea I am spus că aţi închis pur şi simplu raportul bug şi mutat-o fără să aştepte răspunsul meu.
Trebuie să aşteptaţi răspunsul clienţii înainte de a declara probleme rezolvate activă.
Este nepoliticos altfel![]()
Ultima modificare făcută de StarBuG; 08-04-10 la 16:25.
Unul mai multe note
Aş vrea să nu permiteţi: *. js în fişierul robots.txt
Am avut, dar care a inclus eliminat-l acum pentru doar în cazul în care aceasta a fost cauza acestei probleme de traducere (care nu este).
Cu toate acestea, că ar cauza probleme cu noua versiune fix sau pot să-l includă în meu robots.txt?
Acesta nu este suportata oficial, în original, dar protocoll Google Bot poate face fata.
Şi asta este ceea ce contează![]()
Dreapta - acum aspect este în regulă.
De asemenea, mulţumiri pentru sugestia dvs. despre manipulare probleme. Vă rugăm să reţineţi că am redeschide mereu probleme în cazul în care pare că nu este cu adevărat rezolvată şi că "închise" este doar prefix - fir nu este închisă - poţi scrie în continuare şi spun că problema nu este corectată încă. Ne pare rău dacă te-ai simţit inconfortabil din cauza asta.
Despre notificările vBSEO care nu sunt traduse. Am probleme cu găsirea-l pe forum. Puteți să vă rugăm să-mi dea URL-ul la pagina pe care există astfel de comentariu (nu tradus unul) și citați-mi exact textul original al acestui comentariu. Aveți aspect diferit și pe pagina principală pentru mine se pare că totul este tradus, așa că vă rugăm să punctul de mine direcția cea bună![]()