Important: Această pagină este folosind cookie-uri (cookies). Folosind acest site fără a opri cookie-urile în browser, înseamnă că sunteți de acord pentru utilizarea acestuia.
Cumpara acum! Caracteristici Descărcări

Câştigaţi cu noi!

Dacă doriţi să începe să câştigaţi bani cu alătura vBET să Programul de afiliere.
Rezultate 1 a 10 de 13

Thread: cum se fac toate postarile traduse şi fir în sitemap

Vezi hibrid

Post anterior Previous Post   Next Post Următorul Post
    Michał Podbielski (vBET Personal) vBET's Avatar
    Alăturaţi-vă Data
    Octombrie 2009

Quote Iniţial Adăugată pe site de hotslot View Post
    Multumesc pentru raspuns. Vreau pur şi simplu toate postarile tradusă şi în fire sitemap şi dacă este posibil, acest lucru ar trebui făcut în timpul instalării sau un clic de o opţiune de buton secţiunea admin asa ca nu, trebuie să editaţi nimic. Nu puteţi recomanda un obiectiv geografica în Instrumentele pentru webmasteri pentru fiecare limbă? De asemenea, te recomandăm să adăugaţi un flux RSS / sitemap pentru fiecare limbă în Instrumentele pentru webmasteri?

Acesta este de ce am fost doresc asistenta pentru toate postarile traduse care urmează să fie adăugate la sitemap astfel încât aceasta nu ar putea fi o problemă.

cald ceea ce priveşte
    Dar aveţi sitemap integrate - care a fost făcut în timpul instalării - ceea ce este vorba? Ceva nu functioneaza? ... Ai verificat chiar nu funcţionează şi am văzut nu numărul de URL drastic îmbunătăţit? Dacă există o problemă - vă rugăm să spuneţi ceea ce este greşit.

Despre direcţionare Geographic - Nu ştiam că este o astfel de posibilitate să vizeze un domeniu în mai multe locaţii în funcţie de URL-ul masca. Sunteţi sigur că webmaster instrumente suporta asa ceva?

Şi sitemap este generat una cu link-uri către toate paginile traduse, împreună cu link-uri originale. Deci, stai cu instrumente pentru webmasteri reale de configurare pentru sitemap si Google va primi.

Membru
    Alăturaţi-vă Data
    Aprilie 2010

Quote Iniţial Adăugată pe site de vBET View Post
    Dar aveţi sitemap integrate - care a fost făcut în timpul instalării - ceea ce este vorba? Ceva nu functioneaza? ... Ai verificat chiar nu funcţionează şi am văzut nu numărul de URL drastic îmbunătăţit? Dacă există o problemă - vă rugăm să spuneţi ceea ce este greşit.

Despre direcţionare Geographic - Nu ştiam că este o astfel de posibilitate să vizeze un domeniu în mai multe locaţii în funcţie de URL-ul masca. Sunteţi sigur că webmaster instrumente suporta asa ceva?
    Da ce fac, am făcut unele ample de cercetare şi fac. Am in prezent, au înfiinţat mai multe în acest fel dar im de testare apele înainte de a schimba-le pe toate.
    Ultima modificare făcută de vBET; 25-04-10 la 22:34. Motivul: bbcode citat corectată

Michał Podbielski (vBET Personal) vBET's Avatar
    Alăturaţi-vă Data
    Octombrie 2009

Quote Iniţial Adăugată pe site de hotslot View Post
    Da ce fac, am făcut unele ample de cercetare şi fac. Am in prezent, au înfiinţat mai multe în acest fel dar im de testare apele înainte de a schimba-le pe toate.
    OK. Serios Prefer să nu dea sfaturi despre ceva ce nu ştiu. Şi tocmai am aflat că sunteţi în stare să locaţii CET mai multe la un domeniu în conformitate cu măşti URL.
    Dacă vă rugăm putea scrie pentru alţi utilizatori cum se face acest lucru - cred că acestea ar putea fi gracefull pentru articol bun despre asta (chiar si unul scurt).

Deci, în acest moment pot spune doar că Google se ocupă foarte bine de limbi de pagini - mai ales că vBET este în mod corespunzător schimbarea codului de limbă a paginii în ieșire HTML. Deci, nu ar trebui să fie necesare și nu văd cum ar putea îmbunătăți nimic. Totuși - nu vă pot sfătui în acest domeniu. Îmi pare rău
    Ultima modificare făcută de vBET; 25-04-10 la 22:52. Motivul: greseala de scriere

Tag-uri pentru acest subiect

Permisiuni postare

• Tu nu pot posta subiecte noi
  • Tu nu pot mesaj raspunsuri
  • Tu nu pot adăuga ataşamente
  • Tu nu pot edita mesajele tale
  •