Important: Această pagină este folosind cookie-uri (cookies). Folosind acest site fără a opri cookie-urile în browser, înseamnă că sunteți de acord pentru utilizarea acestuia.
Cumpara acum! Caracteristici Descărcări

Câştigaţi cu noi!

Dacă doriţi să începe să câştigaţi bani cu alătura vBET să Programul de afiliere.
Pagina 1 de 2 12 UltimulLast
Rezultate 1 a 10 de 13

Thread: cum se fac toate postarile traduse şi fir în sitemap

Senior membre
    Alăturaţi-vă Data
    Martie 2010

Default cum se fac toate postarile traduse şi fir în sitemap

ajuta la a face un cod de bună
    Acesta este codul meu adaugă

/ / Cod adiţional
    $ Alanguages = array ("en", "ms", "AR", "zh-CN ');
    if (! $ arhivate) {
    $ Strlenhost = strlen ($ vbseo_vars ['bburl']."/");
    $ Currentthreadurl = vbseo_url_thread ($ threadrow, 1, $ arhivate);
    foreach ($ $ alanguages ca limbă) {
    $ Vbseo_stat ['t']++;
    $ Enchancedthreadurl = substr ($ currentthreadurl, 0, $ strlenhost). $ Limba ."/". substr ($ currentthreadurl, strlenhost $);
    vbseo_add_url ($ enchancedthreadurl, înainte de $, $ threadrow ['lastpost'], $ frecv);
    }
    }
    / / Terminare codul aditional

mi statistica de mai jos
    Fire
    89,236
    Membrii
    1,877
    sitemap implicit a crea despre adresele URL 2xx.xxx
    dar cu 5 limbile sale crea numai 457160 url-uri

numai pentru post, în cazul în care toate traduse şi de a crea adresele URL din Sitemap
    sale despre 560000 url-uri

ce este în neregulă cu codul meu
    vă rog ajută-mă să
    mulţumiri

Michał Podbielski (vBET Personal) vBET's Avatar
    Alăturaţi-vă Data
    Octombrie 2009

Codul nostru de integrare adaugă pur şi simplu doar URL-uri pentru subiectele traduse. Şi în mod implicit numai până la prima pagină de fire. Vom descrie cum se schimba codul de a avea, de asemenea, alte pagini fir dacă doriţi.

Paginile membre nu sunt relevante şi va sfatuim chiar să blocheze acele pagini de robots.txt

Dacă doriţi să aveţi în Sitemap-ul dvs., de asemenea, link-uri pentru posturi tradus, vă rugăm să apoi soluţie de utilizare de mai jos:
    1. Deschide fişierul / vbseo_sitemap / vbseo_sitemap_functions.php
    2. Găsiţi code:
    PHP Code:
    $vbseo_stat['p'] += vbseo_add_2urls
    3. Pune Înainte de a:
    PHP Code:
    //additional code

$currenturl vbseo_url_post($threadrow$postrow$pcount);
      foreach(
    $alanguages as $language) {
        ++
    $vbseo_stat['p'];

$enchancedurl substr($currenturl,0,$strlenhost). $language."/".substr($currenturl,$strlenhost);

vbseo_add_url($enchancedurl$prior2$postrow['dateline'], $vboptions['vbseo_sm_freq_p']);
      }
    //end additional code 
    Ultima modificare făcută de vBET; 04-04-10 la 13:14. Motivul: lucru confirmat

Senior membre
    Alăturaţi-vă Data
    Martie 2010

de lucru
    mulţumiri mulţumiri mulţumiri
    thankssssssss ******************************

Membru
    Alăturaţi-vă Data
    Aprilie 2010

"1. Deschidere fişier / vbseo_sitemap / vbseo_sitemap_functions.php"

Nu pot găsi această ..

Este faptul că, în managerul de stil?

Alăturaţi-vă Data
    Octombrie 2009

Quote Iniţial Adăugată pe site de hotslot View Post
    "1. Deschidere fişier / vbseo_sitemap / vbseo_sitemap_functions.php"

Nu pot găsi această ..

Este faptul că, în managerul de stil?
    Ai Generatorul de Sitemap-instalat pe forum?

Membru
    Alăturaţi-vă Data
    Aprilie 2010

Nu am nici o idee?

Can You vă rugăm să vă autentificaţi din nou la punctul meu de admin si sa verificati? Eu nu Notă avem un fel de "problema", despre sitemap atunci când am de conectare cu toate acestea ne folosind sitemap vbseo corect?

Alăturaţi-vă Data
    Octombrie 2009

Nu am nici o idee?

Can You vă rugăm să vă autentificaţi din nou la punctul meu de admin si sa verificati? Eu nu Notă avem un fel de "problema", despre sitemap atunci când am de conectare cu toate acestea ne folosind sitemap vbseo corect?
    Deci, verificaţi în secţiunea de administrator. De asemenea, dacă l-aţi instalat, atunci ar trebui să solicite / Vbseo_sitemap / vbseo_sitemap_functions.php în directorul de pe forum.

Membru
    Alăturaţi-vă Data
    Aprilie 2010

Uneori ei mai usor sa faci / arăta apoi să spună ceea ce trebuie făcut. Nu am nici o idee ca eu sunt foarte confuz atunci când vine vorba de chestiile astea. Eu ştiu toate acestea, am cumparat 2 licente de aici şi nici nu par a fi în valoare de orice valoare, cu excepţia pentru dureri de cap şi erori Google. Acesta este un software care nu ar trebui să fie cumpărat cu excepţia cazului în Ştii cum să editaţi licenţelor şi codurile şi le amator de până la locul de muncă. Cred că vBET este de 2 ani departe de a fi un program cu adevărat legit gata de a rula, atunci poate ar trebui să fie plasat la Vanzare.Vand chiar plătit pentru instilare ca eu nu stiu nimic despre aceste lucruri. Chiar am nevoie de cineva de la vBET să-şi petreacă două minute pentru a privi în admin mea şi de a lua lucrurile de funcţionare modul în care acestea ar trebui să fie. Am încredere în chestii vBET e doar nevoie de ea configurată în cazul în care chiar functioneaza dreapta.
    Ultima modificare făcută de hotslot; 25-04-10 la 21:15.

Alăturaţi-vă Data
    Octombrie 2009

Uneori ei mai usor sa faci / arăta apoi să spună ceea ce trebuie făcut. Nu am nici o idee ca eu sunt foarte confuz atunci când vine vorba de chestiile astea. Eu ştiu toate acestea, am cumparat 2 licente de aici şi nici nu par a fi în valoare de orice valoare, cu excepţia pentru dureri de cap şi erori Google. Acesta este un software care nu ar trebui să fie cumpărat cu excepţia cazului în Ştii cum să editaţi licenţelor şi codurile şi le amator de până la locul de muncă. Cred că vBET este de 2 ani departe de a fi un program cu adevărat legit gata de a rula, atunci poate ar trebui să fie plasat la Vanzare.Vand chiar plătit pentru instilare ca eu nu stiu nimic despre aceste lucruri. Chiar am nevoie de cineva de la vBET să-şi petreacă două minute pentru a privi în admin mea şi de a lua lucrurile de funcţionare modul în care acestea ar trebui să fie. Am încredere în chestii vBET e doar nevoie de ea configurată în cazul în care chiar functioneaza dreapta.
    Vă rugăm să reţineţi faptul că vBET este foarte uşoară şi de instalare este trivial. Nu există nici o ediţie fişier la toate pentru a instala vBET.

Integrarea cu plugin-uri diferite depinde de aceste posibilităţi plugin-uri. Dacă orice ediţie de integrare este necesară, ea înseamnă doar că plugin-ul care este integrat este slab din punctul de vedere sprijinirea funcţionalităţi suplimentare. Puteţi scrie la echipa vBSEO, dacă credeţi că au făcut produs cu posibilităţi de integrare slab (nr cârlige deloc) şi vreau ca ei să întreb despre îmbunătăţirea acesteia. Noi suntem responsabili doar de codul nostru şi să dea soluţii pentru a integra cu cei care nu cred despre asta. Nu putem spune vBSEO echipa la modificările făcute şi de a face produsul lor deschise pentru functionalitati suplimentare (de fapt, am făcut-o - ei nu doresc produsul lor au deschis pentru noi funcţionalităţi).

Revenind la problema - ceea ce este vorba? Sunteţi susţinând că personalul nostru ar trebui să vă ajuta să obţineţi lucrurile pe care rulează modul în care acestea ar trebui, să fie dar niciodata nu a spus ceea ce nu se execută în mod corespunzător. Aşa cum am înţeles dumneavoastră vrut sa gasesc fişier din cauza unor fel de problemă cu generator. Deci, ceea ce este vorba?
    Ultima modificare făcută de vBET; 25-04-10 la 21:30.

Membru
    Alăturaţi-vă Data
    Aprilie 2010

Multumesc pentru raspuns. Vreau pur şi simplu toate postarile tradusă şi în fire sitemap şi dacă este posibil, acest lucru ar trebui făcut în timpul instalării sau un clic de o opţiune de buton secţiunea admin asa ca nu, trebuie să editaţi nimic. Nu puteţi recomanda un obiectiv geografica în Instrumentele pentru webmasteri pentru fiecare limbă? De asemenea, te recomandăm să adăugaţi un flux RSS / sitemap pentru fiecare limbă în Instrumentele pentru webmasteri?

Acesta este de ce am fost doresc asistenta pentru toate postarile traduse care urmează să fie adăugate la sitemap astfel încât aceasta nu ar putea fi o problemă.

cald ceea ce priveşte
    Ultima modificare făcută de hotslot; 25-04-10 la 21:55.

Pagina 1 de 2 12 UltimulLast

Tag-uri pentru acest subiect

Permisiuni postare

• Tu nu pot posta subiecte noi
  • Tu nu pot mesaj raspunsuri
  • Tu nu pot adăuga ataşamente
  • Tu nu pot edita mesajele tale
  •