Bună
Atunci când fac trecerea de la stocarea CSS ca fişiere la baza de date,
atunci nici un stil este utilizat atunci când vizionează pe forum pentru tradus
StarBuG
Bună
Atunci când fac trecerea de la stocarea CSS ca fişiere la baza de date,
atunci nici un stil este utilizat atunci când vizionează pe forum pentru tradus
StarBuG
Problema mea este altă cale în jurul valorii de ...
Poate, te rog să-mi dai adresa URL la pagina unde pot vedea (poate fi exemplu de test). Dacă este problema, atunci vă rugăm să modificaţi setarea la un spart, de a genera pagina rupte (unele unul mic), pune setarile pe forum pentru spate, astfel dvs. va fi bine şi ne trimite de ieşire din această pagină HTML rupt. Probabil aceasta va fi suficient pentru a diagnostica ceea ce se întâmplă
Ultima modificare făcută de vBET; 02-04-10 la 22:24.
Nici un răspuns - presupune că problema este rezolvată. Te rugăm să ne spui dacă nu este - vom redeschide acest raport bug.
Bună,
Am o aceeaşi problemă de asemenea!!
Atunci când activat "Utilizarea completă fişierul Cache pentru oaspeţii" în "Magazin CSS foilor de stil ca fişierele" şi vBET în vBulletin.
apoi, în cazul actualizare stil va provoca CSS filename schimbat şi eliminat vechiul fişier CSS vBulletin,
dar cache-ul vBET încă utilizează vechiul fişier de CSS, astfel încât stilul de site-ul va rupe!
Supãrat pentru meu bad englez.
Vă rugăm să deschideţi thread noi pentru problema dvs şi copiaţi doar mesajul acolo. Acest thread este pentru StarBug (autor). La scurt timp - doar incastrat Cache-ul Comentarii după stil CSS sau asigurați-vă că fişierul de stil vechi încă există. Dacă aveţi nevoie de mai mult ajutor - te rugăm să deschizi fir proprii