Important: Această pagină este folosind cookie-uri (cookies). Folosind acest site fără a opri cookie-urile în browser, înseamnă că sunteți de acord pentru utilizarea acestuia.
Cumpara acum! Caracteristici Descărcări

Câştigaţi cu noi!

Dacă doriţi să începe să câştigaţi bani cu alătura vBET să Programul de afiliere.
Rezultate 1 a 4 de 4

Thread: HTML aleatorie

Senior membre
    Alăturaţi-vă Data
    Noiembrie 2009

Default HTML aleatorie

Am fost în prealabil cu ajutorul unui plugin, la exec. 65000 de timp pentru a curăţa comentariile în HTML mea, cu toate acestea, nu a fost la fel de eficace ca vBSEOs, aşa că am decis să reexamineze că.

Am schimbat condiţionate care determină executarea curatare vBSEO HTML de la:

PHP Code:
    if(VBSEO_CODE_CLEANUP && !isset($_GET['vbseo_nocleanup']) && !$_POST['ajax'] && !$VBSEO_REWRITE_TEXTURLS
    Pentru a:

PHP Code:
    if(VBSEO_CODE_CLEANUP && !isset($_GET['vbseo_nocleanup']) && !$_POST['ajax'] && !$VBSEO_REWRITE_TEXTURLS && !$_GET['language']) 
    Este această sigur de utilizat, sau va rupe părţi ale vBET?

Michał Podbielski (vBET Personal) vBET's Avatar
    Alăturaţi-vă Data
    Octombrie 2009

Acesta este în siguranţă, deoarece vă curat nu numai pentru paginile traduse.

Membru
    Alăturaţi-vă Data
    Ianuarie 2010

Deci, aceasta înseamnă, de asemenea, că stabilirea vBSEO lui "Codul Curăţire HTML" la DA este sigur pentru a seta ca aceasta nu va afecta pagini traduse?

vBSEO admin stabilirea ...
    Curăţire HTML code?
    Selectaţi "Da" pentru a elimina caractere care nu sunt necesare spaţii albe şi comentariile HTML din codul sursă al paginilor pe forum pentru dumneavoastră. Acest lucru creşte C2C (Conţinut pentru cod) raportului şi reduce dimensiunile de pagină, rezultând într-o creştere netă de performanţă şi de reducere a lăţimii de bandă necesară.
    NOTĂ: Dacă comentarii (sau tag-uri HTML) în paginile dvs. nu sunt închise corect cu etichetele lor scop corespunzătoare, atunci această opţiune ar putea determina paginile dvs. pentru a afişa incorect. Asiguraţi-vă că şabloanele dvs. conţin erori tag-uri HTML şi codul gratuit.

Michał Podbielski (vBET Personal) vBET's Avatar
    Alăturaţi-vă Data
    Octombrie 2009

Depinde cand se intampla. În cazul în care se lucrează după Plug-in vBET pentru global_complete cârlig, atunci nu există nici o problemă. Dacă este de lucru înainte de a - atunci pierde informaţii despre ceea ce nu ar trebui să fie traduse şi obţine rezultate greşite.

Tag-uri pentru acest subiect

Permisiuni postare

• Tu nu pot posta subiecte noi
  • Tu nu pot mesaj raspunsuri
  • Tu nu pot adăuga ataşamente
  • Tu nu pot edita mesajele tale
  •