Bună
Suntem în timpul schimbării algoritmului de traducere. În acest moment, am descoperit gât sticlă şi puse în aplicare, de asemenea, soluţie mai bună pentru el.
Testarea pe forum mare cu un conţinut real (datorită Matt) Datorită îmbunătăţirilor primul nostru am fost capabil de a reduce dramatic timpul de generaţie pentru prima pagină. Am descoperit că, în cazul titlurilor obţinute fiecare titlu este tradus unul câte unul. După modificările Timp de raspuns (pentru pagina pe forum pentru principal cu memorie cache cu handicap şi aproape 200 de titluri pentru a traduce) a scăzut de la minim 20 de secunde (în funcţie de răspunsuri Google) la 4 secunde.
Noi privim mai atent, de asemenea, pe fiecare pas al algoritmului nostru şi îmbunătăţit-o. Vă mulţumim că, pentru un timp de răspuns menţionat pagina cu cache pe şi toate datele din cache (deci nu trebuie să aşteptaţi pentru Google) a scăzut de la 3 secunde pentru a mai puţin de 1 secundă (900-800ms)! Şi la aproximativ 600-700ms este necesar pentru a genera pagina nu a tradus pe acest forum.
Deci, următoarea lansare va fi cu adevărat mare pasÎn primul rând, va fi inclus în vBET4.x cum se face pe codul său. După ce că acesta va fi inclus în vBET3.x
Vă rugăm să reţineţi că avem multe de încercare, pentru că ne-am facut multe schimbari. Deci, următoarea versiune va fi cel mai probabil în 2 săptămâni pentru vBET4.x Şi, probabil, 4-6 saptamani pentru vBET3.x
Sper că veţi găsi că a meritat să aştepte![]()