Important: Această pagină este folosind cookie-uri (cookies). Folosind acest site fără a opri cookie-urile în browser, înseamnă că sunteți de acord pentru utilizarea acestuia.
Cumpara acum! Caracteristici Descărcări

Câştigaţi cu noi!

Dacă doriţi să începe să câştigaţi bani cu alătura vBET să Programul de afiliere.
Pagina 1 de 2 12 UltimulLast
Rezultate 1 a 10 de 11

Thread: Imbunatatiri mare performanţă sunt comnig ...

Michał Podbielski (vBET Personal) vBET's Avatar
    Alăturaţi-vă Data
    Octombrie 2009

Smile Imbunatatiri mare performanţă sunt comnig ...

Bună

Suntem în timpul schimbării algoritmului de traducere. În acest moment, am descoperit gât sticlă şi puse în aplicare, de asemenea, soluţie mai bună pentru el.

Testarea pe forum mare cu un conţinut real (datorită Matt ) Datorită îmbunătăţirilor primul nostru am fost capabil de a reduce dramatic timpul de generaţie pentru prima pagină. Am descoperit că, în cazul titlurilor obţinute fiecare titlu este tradus unul câte unul. După modificările Timp de raspuns (pentru pagina pe forum pentru principal cu memorie cache cu handicap şi aproape 200 de titluri pentru a traduce) a scăzut de la minim 20 de secunde (în funcţie de răspunsuri Google) la 4 secunde.

Noi privim mai atent, de asemenea, pe fiecare pas al algoritmului nostru şi îmbunătăţit-o. Vă mulţumim că, pentru un timp de răspuns menţionat pagina cu cache pe şi toate datele din cache (deci nu trebuie să aşteptaţi pentru Google) a scăzut de la 3 secunde pentru a mai puţin de 1 secundă (900-800ms)! Şi la aproximativ 600-700ms este necesar pentru a genera pagina nu a tradus pe acest forum.

Deci, următoarea lansare va fi cu adevărat mare pas În primul rând, va fi inclus în vBET4.x cum se face pe codul său. După ce că acesta va fi inclus în vBET3.x

Vă rugăm să reţineţi că avem multe de încercare, pentru că ne-am facut multe schimbari. Deci, următoarea versiune va fi cel mai probabil în 2 săptămâni pentru vBET4.x Şi, probabil, 4-6 saptamani pentru vBET3.x

Sper că veţi găsi că a meritat să aştepte
    Ultima modificare făcută de vBET; 22-03-10 la 07:50.

Junior Member
    Alăturaţi-vă Data
    Octombrie 2009

4-6 pentru vBET 3, vrei să spui?

Alăturaţi-vă Data
    Octombrie 2009

Da - deja corectate, datorită

Junior Member
    Alăturaţi-vă Data
    Martie 2010

Text automatically translated from: Dutch to: Romanian
    Translated text
    De ce nu este doar un simplu vBulletin ® Version 3.8 de vânzare. Eu nu am nevoie de traducere, etc
    Original text

Senior membre
    Alăturaţi-vă Data
    Decembrie 2009

nu pot aştepta!

Junior Member
    Alăturaţi-vă Data
    Martie 2010

Translated text
    Aţi văzut traducerile care sunt făcute? Se pare că încearcă o limbă chineză (spre deosebire de China) pentru a vorbi. Această traducere este cu adevărat un fiasco! Eu prefer în mod normal (fără vBET traduceri?) În cazul în care este versiunea 3.8 pentru vBulletin simplu?
    Original text
    Ultima modificare făcută de vBET; 23-03-10 la 04:14.

Alăturaţi-vă Data
    Octombrie 2009

Quote Iniţial Adăugată pe site de Hein View Post
    Translated text
    De ce nu este doar un simplu vBulletin ® Version 3.8 de vânzare. Eu nu am nevoie de traducere, etc
    Original text
    Du-te la vBulletin daca doriti sa cumparati vBulletin Aici vă puteţi îmbunătăţi vă vBulletin prin adaugarea de sprijin comunitar multilingv

Alăturaţi-vă Data
    Octombrie 2009

Quote Iniţial Adăugată pe site de Hein View Post
    Translated text
    Aţi văzut traducerile care sunt făcute? Se pare că încearcă o limbă chineză (spre deosebire de China) pentru a vorbi. Această traducere este cu adevărat un fiasco! Eu prefer în mod normal (fără vBET traduceri?) În cazul în care este versiunea 3.8 pentru vBulletin simplu?
    Original text
    Traducerile sunt efectuate de Google, care este cel mai bun serviciu de traducere automată în lume şi să îmbunătăţească calitatea ei în fiecare zi. Uita-te aici pentru cateva informatii despre modul în care evoluează: http://www.vbenterprisetranslator.co...tion-tool.html

Dacă aveţi nevoie doar de vBulletin apoi du-te la vBulletin si cumpara-l

Membru
    Alăturaţi-vă Data
    Noiembrie 2009

i va fi de aşteptare pentru ambele versiuni

Senior membre
    Alăturaţi-vă Data
    Februarie 2010

Ceea ce vine in viitor, ai mai multe îmbunătăţiri de viteză pentru a face, atunci când aceste va fi lansat?

Pagina 1 de 2 12 UltimulLast

Tag-uri pentru acest subiect

Permisiuni postare

• Tu nu pot posta subiecte noi
  • Tu nu pot mesaj raspunsuri
  • Tu nu pot adăuga ataşamente
  • Tu nu pot edita mesajele tale
  •