Am început să adăugați < link rel = "alternativ" hreflang = "lang_code" href = "url_of_page"/> Tag-uri la paginile mele pe vb 4,5, dar am nevoie pentru a obține URL-ul tradus, în cazul în care este acest strored în baza de date?
Mulţumiri
Chris
Am început să adăugați < link rel = "alternativ" hreflang = "lang_code" href = "url_of_page"/> Tag-uri la paginile mele pe vb 4,5, dar am nevoie pentru a obține URL-ul tradus, în cazul în care este acest strored în baza de date?
Mulţumiri
Chris
OK de lucru pe eliminarea DBSEO și folosind elemente implicite, dureri de cap masive și care au probleme acum în cazul în care schimbarea Lang este de a face acest lucru după/Forum/Directory și tnhat nu este am avut-o în trecut.
Transformându-se într-o mizerie
Permiteți-mi să adune unele informații pentru o zi înainte de a răspunde ca am păstra efectuarea modificărilor pe meu test a instala..
Traduceri pentru URL-uri sunt stocate ca orice alte traduceri în tabelele de cache vBET. Veți găsi ușor, deoarece acestea sunt folosind prefix. Dar nu trebuie să mergi acolo. Când adresele URL vor schimba vBET va traduce doar text nou și stocați-l în cache.