Important: Această pagină este folosind cookie-uri (cookies). Folosind acest site fără a opri cookie-urile în browser, înseamnă că sunteți de acord pentru utilizarea acestuia.
Cumpara acum! Caracteristici Descărcări

Câştigaţi cu noi!

Dacă doriţi să începe să câştigaţi bani cu alătura vBET să Programul de afiliere.
Pagina 1 de 2 12 UltimulLast
Rezultate 1 a 10 de 11

Thread: VBET 5 necesare pentru a muta la vBulletin 5 corect?

Senior membre
    Alăturaţi-vă Data
    Iunie 2010

Default VBET 5 necesare pentru a muta la vBulletin 5 corect?

Rularea vBET 492BF în prezent pe vBulletin 4.2.5, dar caută să faceţi upgrade la cele mai recente 5xx vbulleting să scadă meu Custom template-uri mobile şi de a folosi un design receptiv. Există mult în modul de a actualiza vBET la 5, de asemenea?

Doar obtinerea raţe meu aliniat devreme.

Mulţumiri

Senior membre
    Alăturaţi-vă Data
    Iunie 2010

Hmm, există chiar şi o cale de upgrade de la 4,2 la 5?

Senior membre
    Alăturaţi-vă Data
    Iunie 2010

Speram să am o înţelegere. Aşa am încerca să se mute la VB5, în principal pentru a răspunde la şabloane pot face upgrade (reţine) traduceri de la VB4?

Michał Podbielski (vBET Personal) vBET's Avatar
    Alăturaţi-vă Data
    Octombrie 2009

Bună ziua şi ne pare rău pentru răspuns timp.

Pentru a face upgrade vBET formular 4. x la 5. x tu chiar a face actualizare standard. Vă rugăm să reţineţi că vBulletin 5 mecanism de plug-in este mult mai limitat că, în vBulletin 4 şi din cauza acestor limitări există unele locuri în vBulletin 5 în cazul în care nu suntem în măsură să limiteze numărul sau numele de utilizator traduceri.
    Ultima modificare făcută de vBET; 27-10-18 la 16:47.

Senior membre
    Alăturaţi-vă Data
    Iunie 2010

Văd că VB5 nu va mai folosi post # ' s, va fi pierdut traducerile pe upgrade-ul?

Multumesc

Atât de mult pentru a încerca să se pregătească pentru VB5 doar pentru a face site-ul reactive:/

Senior membre
    Alăturaţi-vă Data
    Iunie 2010

Ne pare rău am sideurmărite mine și nu au dat seama cât de mare de un dezastru se deplasează la VB5 acest lucru poate fi

Alăturaţi-vă Data
    Octombrie 2009

vBET este sprijinirea vB5 (puteți vedea pe forumul nostru de testare-link-ul este pe partea de sus a paginii). Lot de forumuri nu upgrade de la vB4 la vB5, dar aceasta este o decizie individuală. În acest moment suntem de lucru pe noua versiune vBET să se ocupe de unele dintre schimbările în cele mai noi versiuni vB5 (cum ar fi noi de paginare). Still vBET5. x este OK pentru vB5. Traducerile nu vor fi pierdute în timpul upgrade-ului, atâta timp cât nimeni nu va elimina tabelele vBET din baza de date.

PS.
    Chiar acum suntem concentrându-se pe vB 5.4.5 nu vB 5.5.0 deoarece ultima o necesită PHP7 și, în opinia noastră, nu mulți utilizatori va actualiza în curând. Desigur, vom ține la curent, încă mai întâi vrem să se ocupe de toate problemele cunoscute cu vB 5.4.5
    Ultima modificare făcută de vBET; 06-02-19 la 21:56.

Senior membre
    Alăturaţi-vă Data
    Iunie 2010

OK, am spus im într-o problemă în cazul în care am nevoie de VB5 în principal pentru a face site-ul reactive pentru utilizatorii Moobile

Senior membre
    Alăturaţi-vă Data
    Iunie 2010

cu VB5 sale folosind bootstrap astfel încât sa doar de afișare, care este prietenos mobil

Alăturaţi-vă Data
    Octombrie 2009

În acest caz, nu ar trebui să existe probleme. Un lucru mă pot gândi este că steagurile pot lua prea multe spațiu dacă ați sprijini mai multe limbi, dar acest lucru este ceva ce poate fi manipulat de modificările șablon.

Vă rugăm să rețineți:
    vBET nu a fost testat pentru mobil parte din vB5. Următoarea versiune va aduce multe schimbări și nu putem întârzia mai mult. Deci, mobil va trebui să aștepte. Nu am testat vBET pentru mobil, nu știm va funcționa bine sau nu. Vă rugăm să creați cerere de modificare sau raport de bug pentru vBET5 Dacă găsiți orice probleme cu telefonul mobil. Dar cel mai bine este să așteptați până la următoarea versiune și apoi Vedeți rezultatele. Sperăm să facă eliberarea în acest week-end sau viitoare.

Pagina 1 de 2 12 UltimulLast

Tag-uri pentru acest subiect

Permisiuni postare

• Tu nu pot posta subiecte noi
  • Tu nu pot mesaj raspunsuri
  • Tu nu pot adăuga ataşamente
  • Tu nu pot edita mesajele tale
  •