Important: Această pagină este folosind cookie-uri (cookies). Folosind acest site fără a opri cookie-urile în browser, înseamnă că sunteți de acord pentru utilizarea acestuia.
Cumpara acum! Caracteristici Descărcări

Câştigaţi cu noi!

Dacă doriţi să începe să câştigaţi bani cu alătura vBET să Programul de afiliere.
Rezultate 1 a 2 de 2

Thread: Pot dezactiva unele plugin-uri?

Senior membre
    Alăturaţi-vă Data
    Februarie 2010

Default Pot dezactiva unele plugin-uri?

Bună Michael,

Am încercat de a reduce sarcina, aceasta este încă o problemă, site-ul meu este de 100% în cache.

Dacă Vreau doar traducator pentru a traduce pagini pentru oaspeţi şi nici una dintre alte caracteristici cum ar fi, etc multi language suport pe forum pentru pot dezactiva unele dintre plugin-uri?

Acest lucru va reduce sarcina?

Vreau doar un traducător de bază, astfel încât doar noi pagini pe URL nou, niciuna dintre celelalte chestii fanteziste.

Multumesc.

Michał Podbielski (vBET Personal) vBET's Avatar
    Alăturaţi-vă Data
    Octombrie 2009

În acest caz, puteţi dezactiva mulţime de plugin-uri. Dar de fabricaţie - nu ai nevoie de el? Care este momentul de traducere pe pagina pe forum pentru dvs.? Încărcaţi Server este parametru virtuale şi nu trebuie să vă faceţi griji despre asta în cazul în care solicitările dumneavoastră sunt tratate rapid. Ar putea fi faptul că aveţi încă multe de resurse neutilizate şi de încărcare server este ridicat, din cauza greşit sau de configurare Apache MySql forţe care alţi clienţi să aştepte (aşa cred - nu au de lucru în acest domeniu). Se poate ca ai mai multi clienti in acelasi timp şi sunt în aşteptare în coadă, dar acestea sunt de aşteptare pentru timp foarte scurt şi nu trebuie să vă faceţi griji despre asta.

Deci, vă rugăm să uite pe utilizarea de memorie şi utilizarea procesorului şi, dacă aveţi încă resurse figura atunci de ce subiectele la care te asteapta pentru CPU în loc de reducere a funcţionalităţii vBET. Dar bineînţeles, dacă nu aveţi nevoie de suport multilingv vă puteţi dezactiva mulţime de plugin-uri vBET.

Apropo - puteti gasi aici fişier robots.txt nostru complet, care de blocuri roboţi nu sa se tarasca pe paginile importante nu traduse. L-am actualizat astăzi vă rugăm să uite aici: http://www.vbenterprisetranslator.co....html # post1178
    Ultima modificare făcută de vBET; 10-03-10 la 21:38.

Tag-uri pentru acest subiect

Permisiuni postare

• Tu nu pot posta subiecte noi
  • Tu nu pot mesaj raspunsuri
  • Tu nu pot adăuga ataşamente
  • Tu nu pot edita mesajele tale
  •