Important: Această pagină este folosind cookie-uri (cookies). Folosind acest site fără a opri cookie-urile în browser, înseamnă că sunteți de acord pentru utilizarea acestuia.
Cumpara acum! Caracteristici Descărcări

Câştigaţi cu noi!

Dacă doriţi să începe să câştigaţi bani cu alătura vBET să Programul de afiliere.
Rezultate 1 a 4 de 4

Thread: Corectarea CSS file location

Senior membre
    Alăturaţi-vă Data
    Decembrie 2009

Default Corectarea CSS file location

Am modificat o linie de cod care se bazează în cazul în care modul în care css fişier este numit de la @ de import pentru a lega (pentru ca este o modalitate mai bună şi mai rapidă pentru a apela CSS). Acum, se pare că CSS locaţii fişier nu sunt corecte. De exemplu ...

http://site.com/clientscript/vbullet...a39b-00001.css

este rescris pentru a
    http://site.com/es/clientscript/vbul...a39b-00001.css

ceea ce duce la un 404. Cum pot face astfel încât acest lucru nu se "traduse"?
    Ultima modificare făcută de tavenger5; 03-03-10 la 01:30.

Michał Podbielski (vBET Personal) vBET's Avatar
    Alăturaţi-vă Data
    Octombrie 2009

Esti sigur ca ai bun. Normele htaccess? Acesta ar trebui să funcţioneze. Se lucrează pe forumul nostru. Vă rugăm să PM-mi adresa URL pe forum pentru voi verifica.

Senior membre
    Alăturaţi-vă Data
    Decembrie 2009

Tocmai am verificat dubla mea. Normele htaccess şi tale toate sunt bune. Trimis un PM.

Michał Podbielski (vBET Personal) vBET's Avatar
    Alăturaţi-vă Data
    Octombrie 2009

Solutie rapida de repara (vor fi incluse in urmatoarea versiune):

1. Deschide fişierul / includes / vbenterprisetranslator_functions_url_tracking.php
    2. Căutare:
    PHP Code:
    if (=== strpos($address'javascript:') || $address == '#' || vbet_isURLIgnored($address)) { 
    3. Înlocuiţi de:
    PHP Code:
    if (false !== strpos($address'.css') || === strpos($address'javascript:') || $address == '#' || vbet_isURLIgnored($address)) { 

Tag-uri pentru acest subiect

Permisiuni postare

• Tu nu pot posta subiecte noi
  • Tu nu pot mesaj raspunsuri
  • Tu nu pot adăuga ataşamente
  • Tu nu pot edita mesajele tale
  •