Important: Această pagină este folosind cookie-uri (cookies). Folosind acest site fără a opri cookie-urile în browser, înseamnă că sunteți de acord pentru utilizarea acestuia.
Cumpara acum! Caracteristici Descărcări

Câştigaţi cu noi!

Dacă doriţi să începe să câştigaţi bani cu alătura vBET să Programul de afiliere.
Rezultate 1 a 2 de 2

Thread: Încă în imposibilitatea de a obţine acest lucru.

Junior Member
    Alăturaţi-vă Data
    Noiembrie 2014

Exclamation Încă în imposibilitatea de a obţine acest lucru.

Scuze de deranj...

Dar eu doar nu poate obţine acest lucru.

Am citit instrucţiunile de instalare şi -au adăugat toate API cu excepţia Google.
    Când dau click pe oricare dintre steagurile I a lua:

PHP Warning: preg_replace(): modificatorul /e nu mai este acceptat, utilizarea preg_replace_callback în schimb, în.../includes/vbenterprisetranslator_functions.php pe linia 554

PHP Warning: preg_replace(): modificatorul /e nu mai este acceptat, utilizarea preg_replace_callback în schimb, în.../includes/vbenterprisetranslator_functions.php pe linia 324

Sau voi lua acest lucru:

Mai multe opţiuni

Numele documentului aţi solicitat (/ Forum/Forum/search.php) nu poate fi găsit pe acest server. Cu toate acestea, am găsit documente cu nume similar celui pe care aţi solicitat.
    Documentele disponibile:

Lim & ba /forum/forum.php/Search.php?searchid=430182 = hr (basename comune)
    Vă rugăm să ia în considerare informarea proprietar al paginii trimitere la link-ul spart.

Forumul meu este într-un folder separat numit Forum şi în instrucţiunile dumneavoastră pe panoul de control sub "Forumul Director" am /Forum

Orice idei?

Mulţumiri

Michał Podbielski (vBET Personal) vBET's Avatar
    Alăturaţi-vă Data
    Octombrie 2009

Cum este scris în diferite thread, problema este rezolvată pe server-ul acum

Tag-uri pentru acest subiect

Permisiuni postare

• Tu nu pot posta subiecte noi
  • Tu nu pot mesaj raspunsuri
  • Tu nu pot adăuga ataşamente
  • Tu nu pot edita mesajele tale
  •