Important: Această pagină este folosind cookie-uri (cookies). Folosind acest site fără a opri cookie-urile în browser, înseamnă că sunteți de acord pentru utilizarea acestuia.
Cumpara acum! Caracteristici Descărcări

Câştigaţi cu noi!

Dacă doriţi să începe să câştigaţi bani cu alătura vBET să Programul de afiliere.
Rezultate 1 a 2 de 2

Thread: Cât de multe limbi vBET sprijină 2.4.8 gratuit?

Junior Member
    Alăturaţi-vă Data
    Mai 2011

Default Cât de multe limbi vBET sprijină 2.4.8 gratuit?

Text automatically translated from: Polish to: Romanian
    Translated text
    Într-un post pe vB.org scrie că în versiunea gratuită a vBET acceptă 60 limbi. Am o dată am instalat doar poloneză, Bielorusă, ucraineană şi rusă. Am facut ceva gresit? Sau aşa am fost difuzate doar versiunea gratuită?

Foloseşte versiunea Pro pentru traduceri de yandex în 60 de limbi? Pentru că din ceea ce ştiu că este doar yandex oferă traduceri, precum şi alte ca traducator Google trebuie să plătească doar.
    Original text

Banned
    Alăturaţi-vă Data
    August 2012

Text automatically translated from: Polish to: Romanian
    Translated text
    Am adaugat suport pentru 60 de perechi de limbi. cupluri cu ceea ce pe ce limba puteţi traduce folosind Yandex. De exemplu, dacă Yandex provides traducere din limba rusă în alte 30 de limbi este 30 perechi de limbi, dar traduceri între toate aceste limbi nu mai oferă. Dacă aveţi 4 limbi acest lucru înseamnă că Yandex sprijină aceste patru limbi pentru presetate limba forum. Yandex limba cele mai multe perechi de limba rusa (din 30) şi engleză (din 25). Versiunea Pro permite un număr similar traducere limba Yandex restul este deținut de alţi traducători (Costul de optimizare – cum vBET vă permite să utilizaţi machine traducere pentru drum liber şi/sau mai ieftin). Doar Google acceptă toate perechi de limbi.
    Original text
    Ultima modificare făcută de Marcin Kalak; 12-12-15 la 09:50.

Tag-uri pentru acest subiect

Permisiuni postare

• Tu nu pot posta subiecte noi
  • Tu nu pot mesaj raspunsuri
  • Tu nu pot adăuga ataşamente
  • Tu nu pot edita mesajele tale
  •