Important: Această pagină este folosind cookie-uri (cookies). Folosind acest site fără a opri cookie-urile în browser, înseamnă că sunteți de acord pentru utilizarea acestuia.
Găsit un alt bug pentru tine. Are de a face cu sociale de partajare folosind această versiune. Ori de câte ori am parts la un URL-ul tradus opengraph date utilizează conţinutul original din versiunea în limba engleză.
De exemplu acest url este in italiana dar Tag-uri deschise grafic trage descriptyion şi URL-ul de partajare de la versiunea în limba engleză: Truffa Fittizio, inginer modellante Julia Rodi
Trebuie să Vezi sursa pentru a vedea ce vreau să spun. Mai jos este un extras:
Code:
<meta property="og:description" content="Hello my name is Julia Rhodes, and am a freelance modeling agent working for female first magazine in recruiting models.Female first Magazine" /><meta property="og:url" content="http://mymodeltalk.com/jobs/modeling-nigerian-419-industry-scams/330355-scam-ficticious-modeling-agent-julia-rhodes.html" /><meta property="og:type" content="article" /><meta property="og:image" content="http://mymodeltalk.com/file/style/mmt/newslettergraphic.jpg" /><meta property="og:title" content="Scam by Ficticious Modeling Agent Julia Rhodes" />
Totul cu excepţia "conţinutul og: ce" ar trebui să fie în limba italiană. Până în prezent, acest lucru nu reuşeşte să traduce sau afişa corect descriere, url locaţie şi titlul.
Aveţi orice cod am putea folosi pentru a rezolva această problemă? Dacă unele Citeşte firul în limba lor maternă sunt sigur că ei vor să-l împărtăşească pe social media în limba lor maternă.
Am găsit această eroare prin google pentru webmasteri. a raportat duplicat descrieri şi titluri.
Bună,
Văd că vă sunt adăugarea de Tag-uri deschise grafic folosind Open Graph Descriere & titlu Fix pe fire/Blog. Tu trebuie să se integreze acest produs cu vBET.
Pentru a integra acest produs cu versiunea completă de vBET:
Editare plugin AdminCP -> plugin-uri & produse -> Plugin Manager -> Open Graph Descriere / faianta suprascrie
INVALID SQL:
Selectaţi cache.originaltext ca originaltext, cache.translated ca tradus din vbenterprisetranslator_cache_ ajutor, cache-ul vbenterprisetranslator_cache_ unde help.originaltext='***' şi cache.serie=help.serie;
MySQL Error: Nu există masă 'vbenterprisetranslator_cache_'
Numărul de eroare: 1146
Ultima modificare făcută de Marcin Kalak; 03-02-17 la 20:34.