Important: Această pagină este folosind cookie-uri (cookies). Folosind acest site fără a opri cookie-urile în browser, înseamnă că sunteți de acord pentru utilizarea acestuia.
Cumpara acum! Caracteristici Descărcări

Câştigaţi cu noi!

Dacă doriţi să începe să câştigaţi bani cu alătura vBET să Programul de afiliere.
Rezultate 1 a 9 de 9

Thread: Nu se traduce

Membru
    Alăturaţi-vă Data
    Dec 2012

Default Nu se traduce

Text automatically translated from: Portuguese to: Romanian
    Translated text
    De asemenea, veni din nou să cerşească ajutor....

Acesta a fost peste o luna deoarece am cumparat vBET şi până astăzi nu a putut face să funcţioneze, eu am stat de vorbă cu Marcin de privat mesaj rău nu a putut rezolva şi ma întrebat din nou că deschide un thread aici.

Marcin spune el a epuizat limita mea Microsoft pe API, dar că nu este adevărat, pentru că dacă mă duc contul meu Microsoft este acolo că am încă 2.000 pentru a traduce, adică nici măcar nu utilizaţi.

Am nevoie de ajutor, deoarece forumul meu doar se traduce în limba engleză şi rusă.

Mulţumesc.
    Original text

Banned
    Alăturaţi-vă Data
    August 2012

Vă rugăm să lipiţi rezultatul testului Microsoft Translator API: http://www.vbenterprisetranslator.co....html # post1729

Membru
    Alăturaţi-vă Data
    Dec 2012

test_microsoftbyazure.php

Code:
    Starting test for Microsft Translation API by Azure

Test result: "ArgumentException: No bearer information found in the token : ID=5641.V2_Json.Translate.11735732"
    Test error:
    Connection time (ms): 89.697021484375
    test_apertium.php

Code:
    Starting translation test for Apertium
    Test result: {"responseData":{"translatedText":null},"responseDetails":"Unexpected Error: null","responseStatus":500}
    Test error:
    Connection time (ms): 17197.694091797
    test_detectlanguage.php

Code:
    Starting detection test for DetectLanguage API
    Test result: {"data":{"detections":[{"language":"pl","isReliable":true,"confidence":24.09}]}}
    Test error:
    Connection time (ms): 375.67211914062
    test_yandex.php

Code:
    Starting translation test for Yandex
    Test result: <?xml version="1.0" encoding="utf-8"?> <Translation code="200" lang="en-de"><text>Sein oder nicht sein?</text><text>Das ist die Frage.</text></Translation>
    Test error:
    Connection time (ms): 343.7978515625

Banned
    Alăturaţi-vă Data
    August 2012

Rezultatul testului Microsoft sugerează o cheie incorecte. Verificaţi cheia Microsoft API. A se vedea: http://www.vbenterprisetranslator.co...html#post13830 şi http://www.vbenterprisetranslator.co...html#post12966.
    Rezultatul Apertium spune ca serviciul a fost temporar indisponibil. Apertium servere adesea cad. Încercaţi a face testul mai târziu.
    Rezultatul DetectLanguage şi Yandex spune că totul a fost bine.

Membru
    Alăturaţi-vă Data
    Dec 2012

Translated text
    SIM, UE estou colocando minha chave da aplicação que é un "secret de Client" Mesmo larisa, oana teste face azuriu prin o mesmo eroar.
    Original text
    Ultima modificare făcută de Fabiano; 10-06-15 la 16:52.

Banned
    Alăturaţi-vă Data
    August 2012

Vă recomandăm trimiterea acestor fotografii pe PM.

Trebuie să scrie conţinutul Client ID domeniul în AdminCP->vBET->vBET furnizorii de traducere->Microsoft FREE/Traducere API-cheie de Comerciale Azure şi să scrie conţinutul Clientul Secret domeniul în AdminCP->vBET->vBET furnizorii de traducere->Microsoft FREE/Traducere API secret, de la comerciale Azure.

Asigurați-vă că acel conţinut de Client ID este la fel cu conţinut de Microsoft gratuit comercial traducere API-cheie de Azure şi conţinutul Clientul Secret este la fel cu conţinut de Microsoft gratuit comercial traducere API secrete de Azure.
    Ultima modificare făcută de Marcin Kalak; 10-06-15 la 16:39.

Banned
    Alăturaţi-vă Data
    August 2012

Nici un răspuns - a considerat problema este plecat. Dacă nu vă rugăm să scrieți aici.

Membru
    Alăturaţi-vă Data
    Dec 2012

Translated text
    Problema solucionado. Obrigado!
    Original text

Banned
    Alăturaţi-vă Data
    August 2012

Mă bucur că am putut să te ajut.

Tag-uri pentru acest subiect