Important: Această pagină este folosind cookie-uri (cookies). Folosind acest site fără a opri cookie-urile în browser, înseamnă că sunteți de acord pentru utilizarea acestuia.
Cumpara acum! Caracteristici Descărcări

Câştigaţi cu noi!

Dacă doriţi să începe să câştigaţi bani cu alătura vBET să Programul de afiliere.
Rezultate 1 a 8 de 8

Thread: asistenta cu dbseo vbet regulile de rescriere

Junior Member
    Alăturaţi-vă Data
    Feb 2012

Default asistenta cu dbseo vbet regulile de rescriere

bună meu curent nginx de configurare ca mai jos

Ar putea vă rugăm să consilieze adaosurilor pentru vbet. ~ (înţeleg că acestea sunt supuse şi sunt, în esenţă, neacceptat.)

un singur bit sunt în mod specific în cauză despre este nu afectează /blog/ folderul care conţine wordpress.

Code:
    server {
            listen 80;
            #listen [::]:80 default ipv6only=on;

server_name www.mydomain.com mydomain.com;
            root /home/user/domains/mydomain.com/public_html;
            access_log /home/user/domains/mydomain.com/logs/access.log;
            error_log /home/user/domains/mydomain.com/logs/error.log;

index index.php index.html index.htm;
            error_page 404 /404.html;

location / {
                try_files $uri $uri/ /dbseo.php;
            }

location /blog/ {
                    index index.php;
                    rewrite ^/blog/(.*)+$ /blog/index.php?$1; # it finally works

}

location ~ ^((?!dbseo).)*\.php$
            {
                    rewrite ^/(.*)$ /dbseo.php last;
            }

# Pass PHP scripts to PHP-FPM
            location ~ \.php$ {
                try_files $uri =403;
                fastcgi_split_path_info ^(/blog)(/.*)$;
                fastcgi_pass unix:/var/run/php5-fpm-username.sock;
                include fastcgi_params;
                fastcgi_index index.php;
                fastcgi_param SCRIPT_FILENAME  $document_root$fastcgi_script_name;
            }

# Enable browser cache for CSS / JS
            location ~* \.(?:css|js)$ {
                expires 30d;
                add_header Pragma "public";
                add_header Cache-Control "public";
                add_header Vary "Accept-Encoding";
            }

# Enable browser cache for static files
            location ~* \.(?:ico|jpg|jpeg|gif|png|bmp|webp|tiff|svg|svgz|pdf|mp3|flac|ogg|mid|midi|wav|mp4|webm|mkv|og$
                expires 60d;
                add_header Pragma "public";
                add_header Cache-Control "public";
            }

# Deny access to hidden files
            location ~ (^|/)\. {
                deny all;
            }

}

Banned
    Alăturaţi-vă Data
    August 2012

Am în prezent nu acceptă dbseo.
    Schimbare în seo pe dbseo nu este atât de simplu. În afară de adăugarea de normele trebuie să folosind vBET traduce fraze la seo şi înlocuiţi-le. În acest scop ar trebui să fie pentru a crea corespunzătoare controller sau cârlige.

Vă recomandăm să utilizaţi URL-ul prietenos.

Junior Member
    Alăturaţi-vă Data
    Feb 2012

hi

este un forum destul de mare vechi aşa că am de gând să se lupte pentru a trece la diferite URL-ul pe acum. Unii au fost în locul generatoare de trafic pentru 5 ani +

mi-ar place pentru a pierde aceste Topul modificând structura de URL-ul, deoarece nu există nici un fel la 301 mii de URL-uri.

Banned
    Alăturaţi-vă Data
    August 2012

Multumesc pentru opinia ta. Un acest moment ne-am nu plan pentru a sprijini DBSEO.

Junior Member
    Alăturaţi-vă Data
    Feb 2012

ok. am vorbit cu DBseo supprot şi ei au spus acestea ar putea oferi asistenţă sfârşitul lor. Dacă aveţi anumite întrebări re cum ar trebui să lucreze esti ok la spre provide eu cu informaţii că?

Mi-ar fi un pic blocat altfel.

sau este o orice versiune specific sau vbseo de RE informaţii care ar putea să ne punct în direcţia cea bună încearcă să rezolve integrarea?

Banned
    Alăturaţi-vă Data
    August 2012

Nu se acceptă DBSEO. Am sprijin vBSEO şi URL-uri prietenoase şi planul în prezent pentru a sprijini DBSEO, care nu acceptă vB5. Din această perspectivă, atât vB4 şi DBSEO produse deja sunt învechite. vBSEO a fost sprijinit de noi înainte de vB suport friendly URL-ul şi acest sprijin a fost mutat la vB3 vB4. vBSEO şi DBSEO acceptă vB5, care indică faptul că această parte de piaţă dispare înlocuită de nativ URL-ul prietenos care deja sunt livrate în preţul de vB si nu necesita taxe suplimentare. Prin urmare, printre alte lucruri, noi nu interesează dezvoltarea suport pentru suplimentare motoare seo şi va rămâne la în prezent acceptate. Dacă aţi avut o vBSEO apoi puteţi veni înapoi la vBSEO. Noi folosim vBSEO vB4 şi nu sunt probleme. Lipsa de suport vBSEO poate fi supărătoare, dar dacă aveţi configuraţia verificate şi nu este nici o problema cu ea apoi suport nu este necesară.

Junior Member
    Alăturaţi-vă Data
    Feb 2012

ok.

trebuie să staţi cu vb4.0 din alte motive.

voi încerca şi a găsi un freelancer să mă ajute.

vBSEO este plecat Deci da lipsa de sprijin a fost o problemă şi a fost motivul pentru care m-am mutat la dbseo în primul rând. de asemenea, adaugă o mulţime mai mult decât doar URL-uri care fac uz de.

le-au oferit ajutorul lor mă întrebam doar dacă am putea avea întrebări vă care pot veni în modul vbet a lucrat cu vbseo, astfel încât aş putea încerca şi de a lua problema fixe.

Banned
    Alăturaţi-vă Data
    August 2012

Integrarea vBSEO cu vBET lucrări prin înlocuirea vBSEO funcţii pe vBET funcţii. A se vedea: -nu-upload/readme.html-> integrare cu alte mods -> vBSEO integrare. Funcţii vBET traducerea textului şi analiza aceasta în mod corespunzător (folosind vBSEO funcţii) şi returnaţi-l. Aceste funcţii sunt conţinute în fişierul: upload/includes/vbenterprisetranslator_functions_vbseo.php. Acest fişier sunt incluse în cârlig: init_startup. În plus vBET stabileşte unele vBSEO variabile în consecinţă.
    Ultima modificare făcută de Marcin Kalak; 02-05-15 la 13:47.

Tag-uri pentru acest subiect

Permisiuni postare

• Tu nu pot posta subiecte noi
  • Tu nu pot mesaj raspunsuri
  • Tu nu pot adăuga ataşamente
  • Tu nu pot edita mesajele tale
  •