Iniţial Adăugată pe site de
Cuti Malaysia
va rugam sa folositi expalanation uşor de înţeles. Eu nu sunt fluent în limba engleză. Este corect codul mi-am pus? Incorect sau nu?
în cazul în care pentru a pune acest cod? rog ajută-mă pun de top la acest cod de mai sus, astfel încât uşor să-mi de a urmări
$ Vbseo_stat [$ arhivate 'la':? 'T'] + = vbseo_add_2urls (
în cele din urmă, de asemenea, în codul nostru suplimentare pe care trebuie să se schimbe 1 a $ P.. i nu vă rugăm să undertand dau exemplu ...
Bine, aşa - voi descrie cu alte cuvinte - speram ca va ajuta 
Deci, - codul dvs. reale arata OK - cel mai bun mod de a vedea ce este să-l rulaţi.
Măsuri suplimentare nu sunt necesare - soluţie reală se va adăuga link-uri pentru fire tradus pagini de sitemap. Paşi suplimentari vă va permite, de asemenea, să anunţ acolo link-uri către alte pagini de fire - dacă firul este suficient de mare pentru a avea alte pagini (2, 3 ...).
Deci, dacă doriţi să faceţi aceste schimbari. Apoi trebuie să eliminaţi Codul nostru suplimentare (cel pe care il adăugată) de la locul în care îl au acum şi pune-l în alt loc. Alt loc este înainte de:
PHP Code:
$vbseo_stat[$archived?'at':'t'] += vbseo_add_2urls(
Şi asta este ceea ce învăţătura noastră înseamnă - afişezi codul nostru înainte de vBSEO codul enumerate mai jos (în loc de localizarea efectivă a Codului nostru în fişierul dvs.).
Şi ultima parte îţi spune clar că în codul nostru (codul de te-a adaugat), va trebui să găsească această 1 (Numărul unu - care este utilizat doar o singură dată în codul nostru, aşa că este foarte uşor), pentru a vă oferi instrucţiuni mai precizat:
PHP Code:
$currentthreadurl = vbseo_url_thread($threadrow, 1, $archived) . '&language=';
Aici este 1 în codul nostru. Şi tu trebuie să se schimbe această 1 a $ P
Deci, dacă te uiţi pe linia de cod în cazul în care NOASTRE 1 exista si il schimba $ P atunci veti avea acolo:
PHP Code:
$currentthreadurl = vbseo_url_thread($threadrow, $p, $archived) . '&language=';
Speranţa este mult mai uşor de înţeles acum. Vă rugăm să spuneţi făcut-o de ajutor