Quote Iniţial Adăugată pe site de wowglider.de View Post
Text automatically translated from: German to: Romanian
Translated text
Am încercat să urmez cu adevărat readme şi instrucţiuni, ci din cauza săraci în engleză am găsit ceva este în mod evident greşit, am mea vbseo_sitemap_functions.php bine-editat greşit.

Te rog ajută-mă modificaţi fişierul de a trata corect ...
Original text

Code:

if($vboptions['vbseo_sm_freq_tsmart'])
   		    	{
   		    		$dpassed = (time() - $threadrow['lastpost'])/86400;
   		    		if($dpassed<3)$freq = 'daily';
   		    		else if($dpassed<10)$freq = 'weekly';
   		    		else if($dpassed<100)$freq = 'monthly';
   		    		else $freq = 'yearly';
   		    	}else
    		    	$freq = $vboptions['vbseo_sm_freq_t'];

vbseo_log_entry("[showthread] forum_id: $forumid, thread_id: $threadrow[threadid], total posts: $totalposts, pages: $totalpages, views: $threadrow[views] $prior");
//additional code  
$alanguages = array ('af','sq','ar','be','bg','ca','zh-CN','hr','cs','da','nl','en','pl','et','tl','fi','fr','gl','el','iw','hi','hu','is','id','ga','it','ja','ko','lv','lt','mk','ms','mt','no','fa','pt','ro','ru','sr','sk','sl','es','sw','sv','zh-TW','th','tr','uk','vi','cy','yi');  
if(!$archived) {  
  $strlenhost = strlen($vbseo_vars['bburl']."/");  
  $currentthreadurl = vbseo_url_thread($threadrow, $p, $archived); 
  $currentthreadurl_before = substr($currentthreadurl,0,$strlenhost); 
  $currentthreadurl_after = "/".substr($currentthreadurl,$strlenhost); 
  $lastpost =& $threadrow['lastpost']; 
  $vbseo_stat[$archived?'at':'t'] += vbseo_add_2urls($alanguages); 
  foreach($alanguages as $language) {  
    vbseo_add_url($currentthreadurl_before.$language.$currentthreadurl_after, $prior, $lastpost, $freq);  
  }  
}    
//end additional code 

for($p=1; $p<=$totalpages; $p++)
    			{
    			$vbseo_stat[$archived?'at':'t'] += vbseo_add_2urls(
    				vbseo_url_thread($threadrow, $p, $archived),
    				vbseo_url_thread($threadrow, $p, $archived, true),
    				$prior,
    				$threadrow['lastpost'],
					$freq
    			);

}

if($showpost)
    			{

...
Text automatically translated from: German to: Romanian
Translated text

Aceasta este eroarea care apare atunci cand meu Google sitemap.xml e deschide:

Stare Detalii
Adresă URL nevalidă
Aceasta nu este o adresă URL validă. Incorect URL-ul şi a trimite datele din nou.
URL:
http://array
Tag-ul părinte: url
Tag: loc
Problemă identificată pe: 19/06/2010

Vă mulţumim!
Original text
Vă rugăm să reţineţi că, în readme.html nu există nici o descriere Generatorul de Sitemap inclus. Instrucţiuni de integrare pentru Generatorul de Sitemap sunt aici: http://www.vbenterprisetranslator.co...tegration.html

După cum văd ai cod descrise acolo, dar l-aţi greşit. Vă rugăm să anulaţi aceste modificări şi să copiaţi codul de primul nostru. Apoi, a verifica este de lucru. Şi, după aceea, dacă doriţi să faceţi modificarea opţional descrise la sfârşitul primul post. Şi vă rugăm să asiguraţi-vă că o fac bine. Acum este greşit. Potrivit pas modificarea opţional - tu trebuie sa pui codul nostru în alt loc (înainte de linia descrisă), şi după care fac mică modificare. Acum ai schimbat doar unul din linie de cod noastre nu cum a fost descris.

De asemenea - dacă Google nu vă poate prelua deloc sitemap-urile, asigurați-vă că ați setat corect fișierul .htaccess. Vă rugăm să verificați din nou instrucțiunile de integrare - regula sitemap-ului trebuie plasată înaintea regulilor vBET. Dacă nu sunteți sigur de acest lucru - vă rugăm să postați aici întregul fișier .htaccess și îl vom verifica

Vă rugăm să reţineţi faptul că nu ştiu ce vrei să spui cu comentariul tau trecut, de la ultimul post aici. Vă rugăm să descrieţi-l mai mult în cazul în care este relevant

PS.
După ce vom rezolva problemele de acest thread va fi fuzionat cu filet Generator de integrare Harta site-ului. Rămâne acum aici doar pentru a te face mai uşor să-l găsiţi în locul unde l-aţi aştepta, dar avem deja filet pentru problemele Sitemap Generator de integrare.