Important: Această pagină este folosind cookie-uri (cookies). Folosind acest site fără a opri cookie-urile în browser, înseamnă că sunteți de acord pentru utilizarea acestuia.
Cumpara acum! Caracteristici Descărcări

Câştigaţi cu noi!

Dacă doriţi să începe să câştigaţi bani cu alătura vBET să Programul de afiliere.
Pagina 7 de 8 FirstPrimul ... 5678 UltimulLast
Rezultate 61 a 70 de 73

Thread: Generatorul de Sitemap integrare

Junior Member
    Alăturaţi-vă Data
    Iunie 2011

Quote Iniţial Adăugată pe site de vBET View Post
    Mare că aveți deja răspunsul. Vă rugăm să rețineți că ne gândim să adăugăm suport în integrarea sitemap-ului pentru a genera URL-uri cu link-uri deja traduse (acum se adaugă doar codul de limbă). Avem idee cum să o facem fără a ucide performanța. Va fi necesar să separați memoria cache pentru titlurile din vBET și va genera linkul de traducere numai pentru cei care sunt deja în cache. În acest fel nu va ucide de performanță de a face mii de cereri de traducere. Nu putem spune când anume va fi sprijinită. În acest moment, cea mai mare prioritate este de a sprijini alte servicii de traducere pe care le-am implementat deja, încă unele lucruri mici trebuie să fie închise înainte de a le vom lansa. După aceea, vom verifica lista de solicitări de caracteristici deschise și vom face priorități pentru alte sarcini
    Ai o idee atunci când aceasta va fi finalizat?

vBulletin Enterprise Traducator (vBET) Personal
    Alăturaţi-vă Data
    Mai 2010

Buna ziua,
    vBET este deja în vacanță - el va răspunde după aceea

Junior Member
    Alăturaţi-vă Data
    Iunie 2011

Quote Iniţial Adăugată pe site de kamilkurczak View Post
    Buna ziua,
    vBET este deja în vacanță - el va răspunde după aceea
    Asta nu e bine!

Tocmai am cumpărat vBET Branding Taxa de licență folosind bani de minute prin Western Union. Când se va întoarce, astfel încât să pot descărca vBET? Sunt nerăbdător să instalez.

Alăturaţi-vă Data
    Mai 2010

Puteţi descărca vBET acum *** va rugam sa accesati aici: http://www.vbenterprisetranslator.com/downloads.php

Junior Member
    Alăturaţi-vă Data
    Iunie 2011

Quote Iniţial Adăugată pe site de kamilkurczak View Post
    Puteţi descărca vBET acum *** va rugam sa accesati aici: http://www.vbenterprisetranslator.com/downloads.php
    Descărcări
    Ne pare rău, dar nu v-aţi cumpăra o licenţă pentru vBET3.x/4.x încă. Vă rugăm să mergeţi la secţiunea cumpărarea programului nostru şi să cumpere licenţa pentru a putea descărca.
    Dacă aţi cumpărat doar de licenţă vă rog, aşteptaţi până datele vor fi actualizate în sistemul nostru.

În caz de orice întrebări, vă rugăm să ne contactaţi.

^ ^ ^ Am facut-l cumpere. Are el nu a primit încă banii?

Alăturaţi-vă Data
    Mai 2010

ai cumparat-o din acest cont (Octavius de utilizator)? vă rugăm să trimiteţi-mi numarul tau de factură de către AM

Junior Member
    Alăturaţi-vă Data
    Iunie 2011

Da, l-am cumparat de la Octavius şi vă voi trimite MTCN-ul.

Michał Podbielski (vBET Personal) vBET's Avatar
    Alăturaţi-vă Data
    Octombrie 2009

Bună. M-am intors din concediu. In acest moment nu avem zile DISEMINAREA pentru această funcţie. Noi încă mai trebuie să pună în aplicare de sprijin pentru motoare tranlsation pentru alte vBET3.x (acum numai vBET4.x acceptă). Deci, după care vom face planuri pentru alte caracteristici

Despre plata - a se vedea aici: http://www.vbenterprisetranslator.co....html # post9147

Senior membre
    Alăturaţi-vă Data
    Mai 2010

Ne pare rău dacă aceasta este o chestiune noob complet, dar în această parte a codului integra ai postat:

Code:
    require_once(DIR. '/includes/vbenterprisetranslator_functions_vbseo.php');
    dacă pe forum pentru meu este într-un alt director, ca a mea este. Este în "forumuri", ar trebui să schimbe acest lucru:

Code:
    require_once(DIR. '/forums/includes/vbenterprisetranslator_functions_vbseo.php');
    astfel, adăugaţi / forumuri în faţa / include?

Multumesc.

Michał Podbielski (vBET Personal) vBET's Avatar
    Alăturaţi-vă Data
    Octombrie 2009

Quote Iniţial Adăugată pe site de Taurus View Post
    Ne pare rău dacă aceasta este o chestiune noob complet, dar în această parte a codului integra ai postat:

Code:
    require_once(DIR. '/includes/vbenterprisetranslator_functions_vbseo.php');
    dacă pe forum pentru meu este într-un alt director, ca a mea este. Este în "forumuri", ar trebui să schimbe acest lucru:

Code:
    require_once(DIR. '/forums/includes/vbenterprisetranslator_functions_vbseo.php');
    astfel, adăugaţi / forumuri în faţa / include?

Multumesc.

Nu ar trebui să fie OK, deoarece DIR ar trebui să includă deja calea dvs. către directorul de pe forum. Deci, vă rugăm să folosiţi mai întâi ca este.

Pagina 7 de 8 FirstPrimul ... 5678 UltimulLast

Tag-uri pentru acest subiect

Permisiuni postare

• Tu nu pot posta subiecte noi
  • Tu nu pot mesaj raspunsuri
  • Tu nu pot adăuga ataşamente
  • Tu nu pot edita mesajele tale
  •