uita-l de mai sus
Sper cu suplimentare / vbseo_sitemap / URL-ul de date
Sitemap-ul meu poate indexa rapid prea
mulţumiri
uita-l de mai sus
Sper cu suplimentare / vbseo_sitemap / URL-ul de date
Sitemap-ul meu poate indexa rapid prea
mulţumiri
fir nu traduce în sitemap
<priority> 0.5404 </ prioritare>
<lastmod> 2010-03-29T03: 23:59 +00:00 </ lastmod>
<changefreq> lunar </ changefreq>
</ Url>
-
<url>
-
<priority> 0.5404 </ prioritare>
<lastmod> 2010-03-29T03: 23:59 +00:00 </ lastmod>
<changefreq> lunar </ changefreq>
</ Url>
ar trebui ca această
ar putea?
Ultima modificare făcută de vBET; 29-03-10 la 14:46. Motivul: corectată bbcode
În primul rând vă rugăm să faceţi o alegere ce tip de link-uri pe care doriţi să utilizaţi - SEO sau limba =. Vă place integrat pentru SEO Link-uri şi solicitând langauge = tip. Dacă utilizaţi parametrul limba în link-urile dvs atunci vă rugăm să schimbare YOUR integrare - aţi făcut-o greşit. Descriere clar oferă indicii pentru cabina de tipuri de link-uri.
Despre obţinute URL - aşa cum am deja pe de rost - pentru noi motiv de performanţă nu se traduce adresele URL din Sitemap chiar acum şi, probabil, nu vor fi în viitor.
Ultima modificare făcută de vBET; 31-03-10 la 14:38. Motivul: greseala de scriere
de performanţă este important
SEO şi mai important
mulţumiri
Am aceeaşi problemă, dacă am activaţi ultima regula atunci Sitemap-ul meu ajunge redirecţionat către mainpage.
Pentru a fi exact - a trebuit să comentaţi acest lucru:
pentru a face sitemap de muncă (şi să nu fie redirecţionate către mainpage). Dar după ce m-am uitat de conţinut vbenterprisetranslator_seo.php se pare că doar redirectioneaza catre corect (Fe / en /) link-uri.# RewriteCond% {REQUEST_FILENAME}-f!
# RewriteCond% {REQUEST_FILENAME}-d!
# RewriteCond% {REQUEST_FILENAME} ^! (Admincp | modcp | clientscript | cpstyles | imagini) /
# $ RewriteRule vbenterprisetranslator_seo.php [L, QSA]
Ultima modificare făcută de meto; 03-04-10 la 22:04.
Codul de integrare a fost optimizat din nou. Vă rugăm să consultaţi primul post pentru noul cod.
Buna ziua,
Am dezactivat obţinute pentru unele forumuri, care sunt pentru baieti nostru local, care utilizează numai în engleză, dar cred că Sitemap-ul este creat pentru alte limbi prea Cum se dezactivează crearea altă limbă pentru forumuri specifice?
Vă rugăm să încercaţi acest lucru (nu testat):
Pune vBET codul de integrare suplimentare în interiorul dacă bloc:
Desigur pune dvs. ID-urile de pe forum pentru ignorat acoloPHP Code:
$ignoredForums = array('FORUM_ID', 'FORUM_ID');
if (!in_array($threadrow['forumid'] , $ignoredForums)) {
HERE vBET ADDITIONAL INTEGRATION CODE
}
Te rugăm să ne spui de făcut-o ajuta.