Important: Această pagină este folosind cookie-uri (cookies). Folosind acest site fără a opri cookie-urile în browser, înseamnă că sunteți de acord pentru utilizarea acestuia.
Cumpara acum! Caracteristici Descărcări

Câştigaţi cu noi!

Dacă doriţi să începe să câştigaţi bani cu alătura vBET să Programul de afiliere.
Pagina 2 de 6 FirstPrimul 1234 ... UltimulLast
Rezultate 11 a 20 de 52

Thread: vBSEO integrare

Junior Member
    Alăturaţi-vă Data
    Aprilie 2010

Text automatically translated from: Polish to: Romanian
    Translated text
    La început a fost o bază a rescrie vBSEO lighttpd arată cam aşa:

Code:
    $HTTP["host"] == "DOMENA" {
    server.document-root = "SCIEZKA DO /HTML/"
    url.rewrite-once = (
    "^/(sitemap.*\.(xml|txt)(\.gz)?)$" => "/vbseo_sitemap/vbseo_getsitemap.php?sitemap=$1",
    "^(/(admincp|modcp|clientscript|cpstyles|images|customavatars)/.*)$" => "$1",
    "^(/favicon\.ico|/robots\.txt|.*clear\.gif)$" => "$1",
    "^/(.+)\?(.*)$" => "/vbseo.php?$2",
    "^/(.+)$" => "/vbseo.php"
    )
    }
    M-am uitat pe acest forum şi în prezent, TOATA rescrie arată astfel:
    Code:
    $HTTP["host"] == "SCIEZKA DO STRONY" {
    server.document-root = "SCIEZKA DO /HTML/"
    url.rewrite-once = (
    "^/(sitemap.*\.(xml|txt)(\.gz)?)$" => "/vbseo_sitemap/vbseo_getsitemap.php?sitemap=$1",
    "^/(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/$" => "/vbenterprisetranslator_seo.php?vbet_lang=$1&redirected=",
    "^/(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/(.*)?$" => "/vbenterprisetranslator_seo.php?vbet_lang=$1&redirected=$2",
    "^(/(admincp|modcp|clientscript|cpstyles|images|customavatars)/.*)$" => "$1",
    "^(/favicon\.ico|/robots\.txt|.*clear\.gif)$" => "$1",
    "^/(.+)\?(.*)$" => "/vbenterprisetranslator_seo.php?$2",
    "^/(.+)$" => "/vbenterprisetranslator_seo.php"
    )
    }
    Evident, nu funcţionează - afişează o pagină goală la intrarea în indicele funcţionează numai în restul forum.php poloneze krzaczy

Vă mulţumim în avans pentru sprijin,
    Al tău.
    Original text

Michał Podbielski (vBET Personal) vBET's Avatar
    Alăturaţi-vă Data
    Octombrie 2009

Translated text
    Care este adresa de pe forum pentru dvs.? - Am nevoie să ştiu dacă pe forum pentru foloseste un subdirector in adresa, ca şi aşa, ceea ce
    Original text

Junior Member
    Alăturaţi-vă Data
    Aprilie 2010

Bună,

Trimis prin PM

Salutari

Alăturaţi-vă Data
    Octombrie 2009

Translated text
    Văd că lipsesc "/" la sfarsitul a normelor. Utilizaţi această:
    PHP Code:
    $HTTP["host"] == "PATH TO FORUM" {
    server.document-root "PATH TO /HTML/"
    url.rewrite-once = (
    "^/(sitemap.*\.(xml|txt)(\.gz)?)$" => "/vbseo_sitemap/vbseo_getsitemap.php?sitemap=$1",
    "^/(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/$" => "/vbenterprisetranslator_seo.php?vbet_lang=$1&redirected=/",
    "^/(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/(.*)?$" => "/vbenterprisetranslator_seo.php?vbet_lang=$1&redirected=/$2",
    "^(/(admincp|modcp|clientscript|cpstyles|images|customavatars)/.*)$" => "$1",
    "^(/favicon\.ico|/robots\.txt|.*clear\.gif)$" => "$1",
    "^/(.+)\?(.*)$" => "/vbenterprisetranslator_seo.php?$2",
    "^/(.+)$" => "/vbenterprisetranslator_seo.php"
    )

Original text

Junior Member
    Alăturaţi-vă Data
    Aprilie 2010

Translated text
    Din păcate, cu / fără - nu functioneaza la fel se comporta.

Poate că acest cod trebuie să preceadă vBSEO regulă?
    Original text

Alăturaţi-vă Data
    Octombrie 2009

Quote Iniţial Adăugată pe site de precylnet View Post
    Translated text
    Din păcate, cu / fără - nu functioneaza la fel se comporta.

Poate că acest cod trebuie să preceadă vBSEO regulă?
    Original text
    Translated text
    Nr - vBSEO regulă nu poate fi înainte de asta. Ei nu mai sunt necesare - redirecţionează vBET dedesubt pentru a vBSEO. Te rog, un pic de răbdare - przyglądnę se la această abordare şi la ceea ce se întâmplă în dosar vbenterprisetransaltor_seo.php (se poate emite orice zminenych).

EDIT:
    Pe forum pentru dvs. este acum dezactivat, deci nu pot spune pe deplin ceea ce se întâmplă. Pagina cu mesajul tradus corect şi mi-a trimis o adresă în două PM este greşită (în loc forum.php ar trebui să fie / forum /) - de patch-uri, de asemenea, şi funcţionează corect cu traduceri. Eşti sigur că este încă o problemă, sau, poate, aceste norme sunt corecte?
    Original text
    Ultima modificare făcută de vBET; 26-04-10 la 03:34.

Junior Member
    Alăturaţi-vă Data
    Aprilie 2010

Translated text
    Bună,

Rămâne o problemă, informaţii cu privire la LP.

Al tău.
    Original text

Alăturaţi-vă Data
    Octombrie 2009

Quote Iniţial Adăugată pe site de precylnet View Post
    Translated text
    Bună,

Rămâne o problemă, informaţii cu privire la LP.

Al tău.
    Original text
    Mergând acolo.

Banned
    Alăturaţi-vă Data
    Aprilie 2010

Smile VBSEO integrare

Am gratuit ultima versiune de încercare privind mea vb3.8 pe forum pentru amendă de lucru şi-ar dori sa achizitioneze acest forum pentru VB4.02 principal în cazul în care VBSEO este instalat.

Una dintre problemele-am observat, este nevoie de pagina de start aliaises setat la gol întrucât am în prezent, pe forum pentru / index.php şi pe forum pentru / index.php? ca CMS este în domeniu rădăcină şi pe forum se află în directorul www-example-com/forum.

Este foarte uşor să şurub sus VBSEO şi-au plugin-uri cad peste tot pe forum asa ca ...

De ce sunt goale aliaises? - Se utilizează VBSEO aici şi-au portal din rădăcină - ceea ce sunt setările dvs.?

noroc

Roy

Sunt instrucţiuni precise de integrare aici astfel încât să putem recenzie înainte de a descărca?

Alăturaţi-vă Data
    Octombrie 2009

Quote Iniţial Adăugată pe site de roymogg View Post
    Am gratuit ultima versiune de încercare privind mea vb3.8 pe forum pentru amendă de lucru şi-ar dori sa achizitioneze acest forum pentru VB4.02 principal în cazul în care VBSEO este instalat.

Una dintre problemele-am observat, este nevoie de pagina de start aliaises setat la gol întrucât am în prezent, pe forum pentru / index.php şi pe forum pentru / index.php? ca CMS este în domeniu rădăcină şi pe forum se află în directorul www-example-com/forum.

Este foarte uşor să şurub sus VBSEO şi-au plugin-uri cad peste tot pe forum asa ca ...

De ce sunt goale aliaises? - Se utilizează VBSEO aici şi-au portal din rădăcină - ceea ce sunt setările dvs.?

noroc

Roy

Sunt instrucţiuni precise de integrare aici astfel încât să putem recenzie înainte de a descărca?
    Vă rugăm să reţineţi faptul că aliasurile pagina de start NU sunt trebuie să fie gol mai - este, deoarece mai multe versiuni în urmă

Dacă vedeţi în continuare astfel de informaţii, în orice loc pe pe forum pentru out - vă rugăm să ne dea legătură într-si noi vom corecta

Pagina 2 de 6 FirstPrimul 1234 ... UltimulLast

Tag-uri pentru acest subiect

Permisiuni postare

• Tu nu pot posta subiecte noi
  • Tu nu pot mesaj raspunsuri
  • Tu nu pot adăuga ataşamente
  • Tu nu pot edita mesajele tale
  •