Important: Această pagină este folosind cookie-uri (cookies). Folosind acest site fără a opri cookie-urile în browser, înseamnă că sunteți de acord pentru utilizarea acestuia.
Cumpara acum! Caracteristici Descărcări

Câştigaţi cu noi!

Dacă doriţi să începe să câştigaţi bani cu alătura vBET să Programul de afiliere.
Rezultate 1 a 10 de 52

Thread: vBSEO integrare

Vezi hibrid

Post anterior Previous Post   Next Post Următorul Post
    Membru
    Alăturaţi-vă Data
    Martie 2010

Text automatically translated from: Portuguese to: Romanian
    Translated text
    Buna ziua, eu ştiu spui să adăugaţi normele înainte de vbseo.php normele htacces, dar pentru multi oameni poate fi confuz, deoarece există două linii cu "vbseo.php."

Aici este. Htaccess vBSEO originală, aveţi posibilitatea să specificaţi exact linia pe care noi trebuie să adăugăm regulile htaccess vBET?

Code:
    1 RewriteEngine On
    2 RewriteRule ^((urllist|sitemap_).*\.(xml|txt)(\.gz)?)$ vbseo_sitemap/vbseo_getsitemap.php?sitemap=$1 [L]
    3 RewriteCond %{REQUEST_URI} !(admincp/|modcp/|cron|vbseo_sitemap)
    4 RewriteRule ^((archive/)?(.*\.php(/.*)?))$ vbseo.php [L,QSA]
    5 RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f
    6 RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d
    7 RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !/(admincp|modcp|clientscript|cpstyles|images)/
    8 RewriteRule ^(.+)$ vbseo.php [L,QSA]
    Original text

Michał Podbielski (vBET Personal) vBET's Avatar
    Alăturaţi-vă Data
    Octombrie 2009

Quote Iniţial Adăugată pe site de trevis View Post
    Translated text
    Buna ziua, eu ştiu spui să adăugaţi normele înainte de vbseo.php normele htacces, dar pentru multi oameni poate fi confuz, deoarece există două linii cu "vbseo.php."

Aici este. Htaccess vBSEO originală, aveţi posibilitatea să specificaţi exact linia pe care noi trebuie să adăugăm regulile htaccess vBET?

Code:
    1 RewriteEngine On
    2 RewriteRule ^((urllist|sitemap_).*\.(xml|txt)(\.gz)?)$ vbseo_sitemap/vbseo_getsitemap.php?sitemap=$1 [L]
    3 RewriteCond %{REQUEST_URI} !(admincp/|modcp/|cron|vbseo_sitemap)
    4 RewriteRule ^((archive/)?(.*\.php(/.*)?))$ vbseo.php [L,QSA]
    5 RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f
    6 RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d
    7 RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !/(admincp|modcp|clientscript|cpstyles|images)/
    8 RewriteRule ^(.+)$ vbseo.php [L,QSA]
    Original text
    Este descrisă în mod clar de a adăuga reguli vBET chiar înainte de toate normele la vbseo.php Deci, "chiar înainte de toate normele la vbseo.php" înseamnă - înainte de prima, care este acela de a vbseo.php - nu mai devreme nu mai tarziu.

Nu ne-am dat seama că aceasta poate fi confuz. Cum aţi sugera că ar trebui să-l descrie? - Vom lua cu plăcere orice sugestie pentru a îmbunătăţi modul în care descrierea lui

Membru
    Alăturaţi-vă Data
    Martie 2010

Quote Iniţial Adăugată pe site de vBET View Post
    Este descrisă în mod clar de a adăuga reguli vBET chiar înainte de toate normele la vbseo.php Deci, "chiar înainte de toate normele la vbseo.php" înseamnă - înainte de prima, care este acela de a vbseo.php - nu mai devreme nu mai tarziu.

Nu ne-am dat seama că aceasta poate fi confuz. Cum aţi sugera că ar trebui să-l descrie? - Vom lua cu plăcere orice sugestie pentru a îmbunătăţi modul în care descrierea lui
    Translated text
    De exemplu, instrucţiunile de lectură dvs. mi-ar pune detaliile sale htaccess între liniile 3 şi 4, este că corect? Dacă am încercat şi nu a funcţionat
    Original text

Alăturaţi-vă Data
    Octombrie 2009

Quote Iniţial Adăugată pe site de trevis View Post
    Translated text
    De exemplu, instrucţiunile de lectură dvs. mi-ar pune detaliile sale htaccess între liniile 3 şi 4, este că corect? Dacă am încercat şi nu a funcţionat
    Original text
    Aşa cum îmi amintesc problemă deja rezolvată prin PM - corectaţi-mă dacă am greşit

Membru
    Alăturaţi-vă Data
    Aprilie 2010

Aici este meu htaccess in radacina., Cu FORUMURI în rădăcină (de exemplu, nu am forumuri în dosar sau ceva, numai ca rescrise astfel) Asigurati-va REGULA LUNGĂ nu este rupt (EG TURN OFF "WRAP Word în notepad).

Code:
    RewriteEngine On
    Options +FollowSymLinks

# Redirect coinforums.com
    RewriteCond %{HTTP_HOST} ^(www\.)?uscoininfo\.com
    RewriteRule (.*) http://www.coinforums.com/ [R=301,L]
    # End Redirect from CoinForums.com

# Redirect to WWW
    RewriteCond %{HTTP_HOST} ^coinforums.com [NC]
    RewriteRule ^(.*)$ http://www.coinforums.com/$1 [L,R=301]
    # End Redirect to WWW

# vbSEO Sitemap
    RewriteRule ^((urllist|sitemap_).*\.(xml|txt)(\.gz)?)$ vbseo_sitemap/vbseo_getsitemap.php?sitemap=$1 [L]
    # END

# vBET
    # RULES for SEO translation links with vBSEO (have to be included before all rules to vbseo.php)

RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/gallery/(.*)?$ /gallery/$2?language=$1 [L,QSA]
    RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/$ vbenterprisetranslator_seo.php?vbet_lang=$1&redirected=/ [L,QSA]
    RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/(.*)?$ vbenterprisetranslator_seo.php?vbet_lang=$1&redirected=/$2 [L,QSA]

RewriteCond %{REQUEST_URI} !(admincp/|modcp/|vbseo_sitemap/|cron)
    RewriteRule ^((archive/)?(.*\.php(/.*)?))$ vbenterprisetranslator_seo.php [L,QSA]
    RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f
    RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d
    RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !^(admincp|modcp|clientscript|cpstyles|images)/
    RewriteRule $ vbenterprisetranslator_seo.php [L,QSA]
    # vBET End

# vBSEO Beg
    #RewriteCond %{REQUEST_URI} !(admincp/|modcp/|cron|vbseo_sitemap)
    #RewriteRule ^((archive/)?(.*\.php(/.*)?))$ vbseo.php [L,QSA]
    #RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f
    #RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d
    #RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !/(admincp|modcp|clientscript|cpstyles|images)/
    #RewriteRule ^(.+)$ vbseo.php [L,QSA]
    # vBSEO End

Membru
    Alăturaţi-vă Data
    Aprilie 2010

Quote Iniţial Adăugată pe site de Jesh View Post
    Aici este meu htaccess in radacina., Cu FORUMURI în rădăcină (de exemplu, nu am forumuri în dosar sau ceva, numai ca rescrise astfel) Asigurati-va REGULA LUNGĂ nu este rupt (EG TURN OFF "WRAP Word în notepad).
    Se pare ca ceva ce am putea încerca, dar ceea ce este această linie pentru?

RewriteRule / Galerie / 2 $? Limbă = $ 1 [L, QSA]
    Încă nu am un folder / galerie la rădăcină.

Alăturaţi-vă Data
    Octombrie 2009

Quote Iniţial Adăugată pe site de mikeinjersey View Post
    Se pare ca ceva ce am putea încerca, dar ceea ce este această linie pentru?

Încă nu am un folder / galerie la rădăcină.
    Există încă nici o problemă? Aşa cum îmi amintesc am fost o rezolvare de către AM, dar doresc să fie siguri că acesta este în regulă

Tag-uri pentru acest subiect

Permisiuni postare

• Tu nu pot posta subiecte noi
  • Tu nu pot mesaj raspunsuri
  • Tu nu pot adăuga ataşamente
  • Tu nu pot edita mesajele tale
  •