Important: Această pagină este folosind cookie-uri (cookies). Folosind acest site fără a opri cookie-urile în browser, înseamnă că sunteți de acord pentru utilizarea acestuia.
Cumpara acum! Caracteristici Descărcări

Câştigaţi cu noi!

Dacă doriţi să începe să câştigaţi bani cu alătura vBET să Programul de afiliere.
Pagina 3 de 6 FirstPrimul 12345 ... UltimulLast
Rezultate 21 a 30 de 52

Thread: vBSEO integrare

Banned
    Alăturaţi-vă Data
    Aprilie 2010

Smile Pagina de start aliais

Alliais Pagina care urmează să fie goală este în instrucţiunile de integrare VBSO indicat pe vbulletin.org.

acest lucru a fost version243 cred că - este prezenta instrucţiune nu mai sunt valabile?

noroc

RoyMogg

text pe vb.org

Am SEO link-uri de traducere, am folosi vBSEO şi pagina principală nu este traducerea - ceea ce este greşit?
    În primul rând, asiguraţi-vă că regulile htaccess sunt OK. - În special pentru forumuri cu subdirector în URL-ul.
    În al doilea rând, NU utilizaţi Definiţi Home funcţionalitate Alias din vbSEO (asiguraţi-vă că acesta este necompletată).

Michał Podbielski (vBET Personal) vBET's Avatar
    Alăturaţi-vă Data
    Octombrie 2009

Quote Iniţial Adăugată pe site de roymogg View Post
    Alliais Pagina care urmează să fie goală este în instrucţiunile de integrare VBSO indicat pe vbulletin.org.

acest lucru a fost version243 cred că - este prezenta instrucţiune nu mai sunt valabile?

noroc

RoyMogg

text pe vb.org

Am SEO link-uri de traducere, am folosi vBSEO şi pagina principală nu este traducerea - ceea ce este greşit?
    În primul rând, asiguraţi-vă că regulile htaccess sunt OK. - În special pentru forumuri cu subdirector în URL-ul.
    În al doilea rând, NU utilizaţi Definiţi Home funcţionalitate Alias din vbSEO (asiguraţi-vă că acesta este necompletată).
    Da - acest lucru nu este valabil mai. Am făcut schimbările care permite de a avea alias-uri acasă acum. Mă duc acolo chiar acum pentru a elimina de date vechi. Vă mulţumim pentru îndreptat să ne
    Ultima modificare făcută de vBET; 01-05-10 la 21:56.

Membru
    Alăturaţi-vă Data
    Martie 2010

şi despre legăturile vbseo pentru articole cms şi posturi pe blog?

este ceva avem nevoie de schimbare pentru a face posibil acest lucru?

Alăturaţi-vă Data
    Octombrie 2009

Quote Iniţial Adăugată pe site de magmf View Post
    şi despre legăturile vbseo pentru articole cms şi posturi pe blog?

este ceva avem nevoie de schimbare pentru a face posibil acest lucru?
    Acestea sunt traduse prin vBET - vă rugăm să consultați instrucțiunile de integrare în readme.html în pachetul vBET

Membru
    Alăturaţi-vă Data
    Martie 2010

Text automatically translated from: Portuguese to: Romanian
    Translated text
    Buna ziua, eu ştiu spui să adăugaţi normele înainte de vbseo.php normele htacces, dar pentru multi oameni poate fi confuz, deoarece există două linii cu "vbseo.php."

Aici este. Htaccess vBSEO originală, aveţi posibilitatea să specificaţi exact linia pe care noi trebuie să adăugăm regulile htaccess vBET?

Code:
    1 RewriteEngine On
    2 RewriteRule ^((urllist|sitemap_).*\.(xml|txt)(\.gz)?)$ vbseo_sitemap/vbseo_getsitemap.php?sitemap=$1 [L]
    3 RewriteCond %{REQUEST_URI} !(admincp/|modcp/|cron|vbseo_sitemap)
    4 RewriteRule ^((archive/)?(.*\.php(/.*)?))$ vbseo.php [L,QSA]
    5 RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f
    6 RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d
    7 RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !/(admincp|modcp|clientscript|cpstyles|images)/
    8 RewriteRule ^(.+)$ vbseo.php [L,QSA]
    Original text

Membru
    Alăturaţi-vă Data
    Martie 2010

Translated text
    Te rog, cineva de a putea posta un exemplu complet de una. "Htaccess", care funcţionează cu vBET şi vBSEO?

Cred că suma de posturi (şi pagini) din acest thread justifică un exemplu.

[] S,
    Rafael.
    Original text

Alăturaţi-vă Data
    Octombrie 2009

Quote Iniţial Adăugată pe site de trevis View Post
    Translated text
    Buna ziua, eu ştiu spui să adăugaţi normele înainte de vbseo.php normele htacces, dar pentru multi oameni poate fi confuz, deoarece există două linii cu "vbseo.php."

Aici este. Htaccess vBSEO originală, aveţi posibilitatea să specificaţi exact linia pe care noi trebuie să adăugăm regulile htaccess vBET?

Code:
    1 RewriteEngine On
    2 RewriteRule ^((urllist|sitemap_).*\.(xml|txt)(\.gz)?)$ vbseo_sitemap/vbseo_getsitemap.php?sitemap=$1 [L]
    3 RewriteCond %{REQUEST_URI} !(admincp/|modcp/|cron|vbseo_sitemap)
    4 RewriteRule ^((archive/)?(.*\.php(/.*)?))$ vbseo.php [L,QSA]
    5 RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f
    6 RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d
    7 RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !/(admincp|modcp|clientscript|cpstyles|images)/
    8 RewriteRule ^(.+)$ vbseo.php [L,QSA]
    Original text
    Este descrisă în mod clar de a adăuga reguli vBET chiar înainte de toate normele la vbseo.php Deci, "chiar înainte de toate normele la vbseo.php" înseamnă - înainte de prima, care este acela de a vbseo.php - nu mai devreme nu mai tarziu.

Nu ne-am dat seama că aceasta poate fi confuz. Cum aţi sugera că ar trebui să-l descrie? - Vom lua cu plăcere orice sugestie pentru a îmbunătăţi modul în care descrierea lui

Alăturaţi-vă Data
    Octombrie 2009

Quote Iniţial Adăugată pe site de trevis View Post
    Translated text
    Te rog, cineva de a putea posta un exemplu complet de una. "Htaccess", care funcţionează cu vBET şi vBSEO?

Cred că suma de posturi (şi pagini) din acest thread justifică un exemplu.

[] S,
    Rafael.
    Original text
    Vă rugăm să daţi dvs. real conţinut şi pe forum pentru htaccess URL -. Va vom trimite inapoi cu normele modificări adecvate ale

Membru
    Alăturaţi-vă Data
    Martie 2010

Translated text
    Site-ul este www [dot] Mandela [dot] org si a mea "htaccess" este acum acest lucru.:
    Code:
    RewriteEngine on

RewriteCond %{HTTP_HOST} ^mandela\.org
    RewriteRule ^(.*)$ http://www.mandela.org/$1 [R=permanent,L]

RewriteCond %{HTTP_HOST} ^.*$
    RewriteRule ^404\.shtml$ "http\:\/\/www\.mandela\.org" [R=301,L]

#RULES for SEO translation links without any SEO engine (on raw vBulletin links)
    #If you are using vB 'Mod Rewrite Friendly URLs' then put those rules JUST BEFORE vB rules
    RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|sq|ca|et|tl|gl|hi|id|lv|lt|mt|sl|uk|vi|cy|yi)/archive/index.php/(.*)?$ archive/index.php?/$2&language=$1 [L,QSA]
    RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/$ index.php?language=$1 [L,QSA]
    RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/(.*)?$ $2?language=$1 [QSA]

#vBulletin Standard Rules
    RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} -s [OR]
    RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} -l [OR]
    RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} -d

RewriteRule ^.*$ - [NC,L]

# Forum
    RewriteRule ^threads/.* showthread.php [QSA]
    RewriteRule ^forums/.* forumdisplay.php [QSA]
    RewriteRule ^members/.* member.php [QSA]
    RewriteRule ^blogs/.* blog.php [QSA]
    ReWriteRule ^entries/.* entry.php [QSA]

RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} -s [OR]
    RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} -l [OR]
    RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} -d

RewriteRule ^.*$ - [NC,L]

# MVC
    RewriteRule ^(?:(.*?)(?:/|$))(.*|$)$ $1.php?r=$2 [QSA]
    Eu sunt cu handicap cu vBSEO. Am încercat să pună normele sale înainte de toate vbseo.php, dar am avut rezultate bune.
    Original text

Membru
    Alăturaţi-vă Data
    Martie 2010

Quote Iniţial Adăugată pe site de vBET View Post
    Este descrisă în mod clar de a adăuga reguli vBET chiar înainte de toate normele la vbseo.php Deci, "chiar înainte de toate normele la vbseo.php" înseamnă - înainte de prima, care este acela de a vbseo.php - nu mai devreme nu mai tarziu.

Nu ne-am dat seama că aceasta poate fi confuz. Cum aţi sugera că ar trebui să-l descrie? - Vom lua cu plăcere orice sugestie pentru a îmbunătăţi modul în care descrierea lui
    Translated text
    De exemplu, instrucţiunile de lectură dvs. mi-ar pune detaliile sale htaccess între liniile 3 şi 4, este că corect? Dacă am încercat şi nu a funcţionat
    Original text

Pagina 3 de 6 FirstPrimul 12345 ... UltimulLast

Tag-uri pentru acest subiect

Permisiuni postare

• Tu nu pot posta subiecte noi
  • Tu nu pot mesaj raspunsuri
  • Tu nu pot adăuga ataşamente
  • Tu nu pot edita mesajele tale
  •