Important: Această pagină este folosind cookie-uri (cookies). Folosind acest site fără a opri cookie-urile în browser, înseamnă că sunteți de acord pentru utilizarea acestuia.
Cumpara acum! Caracteristici Descărcări

Câştigaţi cu noi!

Dacă doriţi să începe să câştigaţi bani cu alătura vBET să Programul de afiliere.
Rezultate 1 a 9 de 9

Thread: Interogări în cache

Vezi hibrid

Post anterior Previous Post   Next Post Următorul Post
    Senior membre
    Alăturaţi-vă Data
    Decembrie 2009

Default Interogări în cache

Am luat o privire la meu lent întrebare log şi văd lucruri de genul asta:

Code:
    # Time: 140222  8:50:25
    # User@Host: database_user[database_user] @  [10.0.0.4]
    # Query_time: 7.076817  Lock_time: 0.000065 Rows_sent: 3  Rows_examined: 4174934
    use cellphon_forum;
    SET timestamp=1393077025;
    SELECT cache.originaltext as originaltext, cache.translated as translated FROM vbenterprisetranslator_cache_medium_es help, vbenterprisetranslator_cache_medium_es cache WHERE help.originaltext='U.S. Supreme$
    # Query_time: 14.198858  Lock_time: 0.000056 Rows_sent: 18  Rows_examined: 4174934
    SELECT cache.originaltext as originaltext, cache.translated as translated FROM vbenterprisetranslator_cache_medium_es help, vbenterprisetranslator_cache_medium_es cache WHERE help.originaltext='******* Xtre$
    # Query_time: 13.591001  Lock_time: 0.000274 Rows_sent: 1  Rows_examined: 4174934
    SELECT cache.originaltext as originaltext, cache.translated as translated FROM vbenterprisetranslator_cache_medium_es help, vbenterprisetranslator_cache_medium_es cache WHERE help.originaltext='(Espa&ntilde$
    Este o orice way la spre cache de interogări ca asta? Aceste interogări de încărcare pe aproape fiecare pagină de încărcare.

Da, am cache clienţi.
    Ultima modificare făcută de tavenger5; 22-02-14 la 17:03.

Senior membre
    Alăturaţi-vă Data
    Decembrie 2009

De asemenea, dacă sunteţi pentru a rula EXTRA pe aceste interogări, există această notă: "Imposibil de unde observat după citirea tabelelor const"

Michał Podbielski (vBET Personal) vBET's Avatar
    Alăturaţi-vă Data
    Octombrie 2009

Vă rugăm să mergeţi la Admin CP -> vBET Cache -> Memory Cache puteţi seta acolo pe utilizarea de memorie cache (4 motoare suportate: Memcache, APC, XCache eAccelerator).

Acest lucru se potriveşte nevoilor dumneavoastră?

PS.
    O întrebare - ce este măsura timpul de interogare timp în raport?

Senior membre
    Alăturaţi-vă Data
    Decembrie 2009

Nu memorie cache-ul funcţionează ca cache-ul normal dar stochează date în memoria? Asta ar elimina unele dintre aceste întrebări?

În timp de interogare este listat în primul post înainte de interogare.

Alăturaţi-vă Data
    Octombrie 2009

Utilizarea Cache clienţi va elimina definitiv mulţime de interogări, deoarece pentru oaspeţii rezultate vor fi stocate în HTML simplu ca fişiere şi streaming de fişiere (până când fişierul expiră - apoi reîmprospătat).
    Cache clienţi va elimina mulţime de interogări, deoarece cele mai multe de trafic pe forum este de la invitati (inclusiv păianjeni).

Tocmai am verificat sursele noastre despre memorie Cache. Ea colaborează cu nostru Cache clienţi - Deci utilizate recent rezultatele vor fi preluate din memorie nu de la dosar. În acest caz acesta nu va elimina orice interogări (Cache clienţi deja a făcut-o).
    Încă vBulletin în sine după cum îmi amintesc (nu sunt sigur) are suport pentru memoria cache şi poate că acest lucru va elimina unele dintre interogări.

Ştiu că în cazul în care este listată interogare timp - am fost cer despre timp măsură. Poate că nu am fost clar - ceea ce este unitatea de timp? (s, ms, ns?)
    Avem indexuri pe mesele noastre de cache-ul, astfel încât timp trebuie să fie scurt.

De asemenea, puteţi încerca să dezactivaţi opţiunea Admin CP -> vBET Cache -> Database Cache -> Select grouped translations. Atunci când este dezactivată, apoi interogări va fi mai simplu (nici luarea de serie), dar va fi mult mai multe interogări (ceva pentru ceva) - probabil pe forum-ul va fi mai bine să interogare mai des.
    De exemplu - privind rezultatele dumneavoastră a avut 3 interogări care a dat 22 rezultate. Dacă dezactivaţi rezultatele luând în grupuri apoi veţi avea 22 interogări oferindu-1 rezultat fiecare, dar interogarea va fi mai uşor (mai simplu "Unde" secţiune) Deci, de asemenea, mai repede. Dacă aveţi date pe alt server apoi definitiv nu ar trebui să încercaţi acest lucru. Luaţi rezultă de localhost, atunci poate veţi vedea îmbunătăţire. Nu pot spune - au pentru a verifica it.
    Ultima modificare făcută de vBET; 28-02-14 la 22:43.

Senior membre
    Alăturaţi-vă Data
    Decembrie 2009

Bine, mulţumiri pentru a explica. I sînt folosire memoria cache (xcache) şi cache clienţi, dar eu sunt încă uimit de cum multe selectaţi provin din baza de date.

Măsură timp de mai sus este în câteva secunde.

Alăturaţi-vă Data
    Octombrie 2009

A luat date 14 secunde pentru interogare? chiar? Definitiv este ceva în neregulă acolo. Vă rugăm să încercaţi să reparaţi tabele de Admin CP, poate că există ceva greşit. Nu ar trebui să ia atât de mult timp - aceste date sunt indexate.

Senior membre
    Alăturaţi-vă Data
    Decembrie 2009

Am un sentiment faptul că unele tabele sunt blocarea si/sau aşteptare pentru interogare cache-ul, care este de ce sunt luaţi atât de mult timp pentru a executa. Nu mai vorbim ar putea folosi unele mai multă memorie pe meu server de baze de date - sunt de lucru pe care, de asemenea.

Alăturaţi-vă Data
    Octombrie 2009

vBET este folosind tabele de cache-ul fără orice tranzacţii (MYISAM) astfel încât blocarea nu ar trebui să fie problema. Poate că au rupt indexurile şi MySQL este de a face căutare completă. Din nou, vă rugăm să folosiţi vă Admin CP pentru a repara toate dumneavoastră (tabelele şi indexurileAdmin CP -> Maintenance -> Repair / Optimize Tables).

Tag-uri pentru acest subiect

Permisiuni postare

• Tu nu pot posta subiecte noi
  • Tu nu pot mesaj raspunsuri
  • Tu nu pot adăuga ataşamente
  • Tu nu pot edita mesajele tale
  •