Important: Această pagină este folosind cookie-uri (cookies). Folosind acest site fără a opri cookie-urile în browser, înseamnă că sunteți de acord pentru utilizarea acestuia.
Cumpara acum! Caracteristici Descărcări

Câştigaţi cu noi!

Dacă doriţi să începe să câştigaţi bani cu alătura vBET să Programul de afiliere.
Rezultate 1 a 2 de 2

Thread: Întrebările la care înainte de cumpărare ...

Banned
    Alăturaţi-vă Data
    Februarie 2010

Default Întrebările la care înainte de cumpărare ...

Text automatically translated from: Spanish to: Romanian
    Translated text
    Ei bine, inainte de a cumpara acest mod, care arata foarte bine Chiar vreau să ştiu unele lucruri:

1 .- Aceasta susţine vBSEO vbulletin4 şi 3.5RC2, plus-sitemap-generator de vBSEO-2.6 şi vbadvanced4?

2 .- Aceasta reflectă, de asemenea, plugin-uri care sunt instalate pe forum?

3 .- scriem reguli personalizate am în vBSEO ar fi, de asemenea, tradus în fiecare caz?

4 .- Am un mod de a genera automat tag-uri pentru fiecare element este postat, ceea ce se va întâmpla cu aceste etichete? Ar avea ca rezultat în fiecare caz?

5 .- Pentru ambele vBSEO şi auto-etichetare mod I adăuga liste de cuvinte goale, acum am adăugat o listă de spaniola (limba pe forum pentru implicit) şi engleză, dacă pot instala traducător ar trebui să adăugaţi lista de cuvinte goale, la toate aceste limbi?

Sper să răspundă ... Saludos ...
    Original text
    Ultima modificare făcută de kaiser1313; 12-02-10 la 00:25.

Michał Podbielski (vBET Personal) vBET's Avatar
    Alăturaţi-vă Data
    Octombrie 2009

1 .- acesta va fi compatibil cu vB4 foarte curând. Suntem Lucrez acum la vBET 4.0.0 versiunea care va fi compatibil cu vB4 - acesta va fi lansat la începutul marşului. În următoarele versiuni vom face compatibil cu vBSEO3.5 şi acest lucru se va întâmpla, de asemenea, în curând. acest site 4.x vBET compatibil cu vbseo-sitemap-generator este, de asemenea, în planurile. Noi nu a făcut încă nici o planuri cu privire la integrarea cu vbadvanced4.

2.-a tradus conţinut HTML outhput. Deci dacă alte plugin afectează producția ti va fi tradus. Dacă este vorba de Ajax apoi implicit am va nu se traduce (în cazul în care acesta nu este integrat cu vBET) deoarece nu este parte a ieşire html. Puteţi încerca primul drum liber traducere şi a vedea it înăuntru live. Aici este pentru vB4: vB Traducator Enterprise - vBulletin.org Forum

3 .- Nu am de testare. Dacă rescrierea este de lucru ca vB cârlig şi se întâmplă înainte de global_complete sau în global_complete cu scopul de executare mai puţin de 1000, atunci acesta va fi tradus.

4 .- Care sunt exact Tagger utilizaţi?

5 .- Nu. Acestea vor fi pur şi simplu incluse în URL.

În caz de întrebări viitoare - doar întreb

Tag-uri pentru acest subiect

Permisiuni postare

• Tu nu pot posta subiecte noi
  • Tu nu pot mesaj raspunsuri
  • Tu nu pot adăuga ataşamente
  • Tu nu pot edita mesajele tale
  •