Toate tabelele cache-ul ar trebui să fie şterse în timpul ne-install. Dacă dumneavoastră nu a fost şters, atunci este un bug acolo. Noi vom investiga. Vă rugăm să eliminaţi aceste tabele manual de unele client MySQL.
Suntem foarte avansate în vBET4. In acest moment cele mai multe lucruri sunt de lucru. Avem probleme cu puţin încadrare / despacheteaza de text, traducere de URL-ul pentru IE (care ignora ceea ce restul lumii au ca standard) Şi chestii de genul asta.
Prima versiune pentru vBET4 va sprijini vB4 curat. Apoi, vom face în perioada scurta de timp de 2 versiuni noi care vor repara bug-uri eventuale şi să adăugaţi suport pentru: 1. vB4 CMS + blog, 2. vBSEO 3.5
Deci, cei care nu folosesc vBSEO vor putea rula vBET4 mai devreme și vom da în continuare tot posibilul pentru a sprijini vBSEO cât mai curând posibilAstfel, în martie, am o vor sprijini, chiar dacă eu nu vă pot da orice dată precisă
![]()
Prima versiune a vBET4 ar trebui să fie la începutul lunii martie, poate chiar la sfârşitul lunii februarie![]()
Nu am fost capabil de a reproduce această problemă. Are cineva poate confirma încă mai există în noua versiune? Ştiu că poate fi greu, deoarece trebuie să dezinstalaţi produs, astfel încât să nu să-l încerce pe forum reale, dar poate în instanţă de testare.
Pentru că nu suntem în măsură să-l reproducă, dacă vom primi nici o confirmare a faptului că este încă actual, problema va fi închis.