Poate că traducerea nu va prin, nu ştiu, dar pentru a cincea oară eu nu vă cer să schimbe nimic cu produsul. Pur şi simplu vă cer să-mi spui ceea ce este de rupere în 4.1.12!
Poate că traducerea nu va prin, nu ştiu, dar pentru a cincea oară eu nu vă cer să schimbe nimic cu produsul. Pur şi simplu vă cer să-mi spui ceea ce este de rupere în 4.1.12!
În versiunea dumneavoastră de vB ordine de cârlige este rau. În cea mai recentă versiune a vB aceasta problema nu apare. Aceasta nu este o problema legata de vBET, dar cu vB. Am sprijinul vBET si integrare cu ultima versiune a vB si alte plugin-uri.
ok. Cârlig care vă referiţi? I-am examinat class_bootstrap.php şi cârlige parse_template/process_templates_complete sunt în acelaşi loc în 4.2.2 cum este în 4.1.12. Acelaşi lucru este valabil şi pentru global_bootstrap_complete, global_complete, global_bootstrap_init_start, global_shutdown şi fişierele lor corespunzătoare.
ştiu.
Hey, AM facut update la 4.2.2, deoarece AM fost obosit de aşteptare pentru un răspuns. Acum am un nou set de probleme: Http://www.vbenterprisetranslator.co...lated-url.html
ok. Le-am răspuns în acest subiect.
Mulţumită. Aceste aspecte au fost corectate.
Acum, dacă nu mă lipseşte ceva, EU inca nu vezi steaguri şi eli-supleant tags fiind traduse. Ele sunt exact aşa cum au fost pe 4.2.2 ca pe 4.1.12.
Ultima modificare făcută de tavenger5; 14-12-13 la 14:34.
OK. Lucrăm şi testul aceasta problema.
OK. AM găsit o soluţie. Secvenţa de cârlige în care este diferită de a noastră, deşi avem aceeaşi versiune a vB.
Quick fix pentru această problemă:
- Du-te la AdminCP -> plugin-uri & produse -> Plugin Manager -> produs: vB Enterprise Traducator
- Editare plugin Translate link pentru filet
- Schimbarea Amplasarea cârligului a Fetch_threadinfo
- Înlocuiţi cod php pe acest cod:
PHP Code:
require_once(DIR. '/includes/vbenterprisetranslator_functions_url.php');
if($thread[title]) vbet_translateUrls($thread[title]);
- Salvare plugin.
După ştergerea memoriei cache alternativă oaspete etichetele trebuie să fie traduse corect.
MA bucur ca ai nevoie de ajutor.
Încă mă căutaţi cauza o ordine diferită executarea cârligul.