Important: Această pagină este folosind cookie-uri (cookies). Folosind acest site fără a opri cookie-urile în browser, înseamnă că sunteți de acord pentru utilizarea acestuia.
Cumpara acum! Caracteristici Descărcări

Câştigaţi cu noi!

Dacă doriţi să începe să câştigaţi bani cu alătura vBET să Programul de afiliere.
Pagina 3 de 5 FirstPrimul 12345 UltimulLast
Rezultate 21 a 30 de 50

Thread: Mesaj de la webmaster tools incorecte privind eli-supleant tags

Banned
    Alăturaţi-vă Data
    August 2012

Traduce URL trebuie mai întâi să fie găsite în baza de date memoria cache. Steagurile sunt traduse atunci când adresa este deja tradus in memorie cache date.

Senior membre
    Alăturaţi-vă Data
    Decembrie 2009

Bine - asa ce ar împiedica o traduse URL-ul de la fiind în baza de date memoria cache? În exemplul de mai sus AM postat URL, sunt traduse, dar pavilionul legaturi nu sunt, acest lucru nu înseamnă că ele nu sunt în baza de date cache?

Banned
    Alăturaţi-vă Data
    August 2012

Nu avem opţiunea de a adăuga la memorie cache date numai traduse url - cache este activată sau nu. Nu sustinem aceasta distinctie. Dacă URL-ul este tradus şi pavilionul nu vor fi traduse apoi URL nu este în baza de date memoria cache.
    Deci presupunand ca: este lucru numai pentru oaspeţi, cu cererile întârziate pentru traducere - pentru performanţă motive. Mai multe informaţii: http://www.vbenterprisetranslator.co...html # post13517

Senior membre
    Alăturaţi-vă Data
    Decembrie 2009

Bine - am facut totul prezentate în secţiunea întrebări frecvente, cum s-a arătat deja, dar pavilionul URL, nu sunt traduse.

Senior membre
    Alăturaţi-vă Data
    Decembrie 2009

Quote Iniţial Adăugată pe site de tavenger5 View Post
    Bine, cred ca ceva este literalmente s-au rătăcit în traducere aici.

INTELEG cum totul functioneaza. I-am Revizuite cum pavilionul url-uri sunt presupuse a fi traduse Numai cand oaspetii sunt vizualizarea paginii. Problema este, nu sunt traduse. Aceasta nu este pentru ca sint in afara cotelor, este pentru că ceva nu funcţionează corespunzător.

Exemplu:
    Pagina în limba engleză: ** 2 Spectrul modifica setările apn
    Pavilionul URL pe pagina respectivă pentru Franceză: Http://cellphoneforums.net/**/fr/t36...-settings.html
    Pavilionul URL pentru franceză trebuie să fie: (Français) ** spectrului 2 modificare des paramètres de l'apn

Reţineţi că pavilionul lui URL URL nu sunt traduse, in ciuda pagini în curs de traducere. Memorie cache de guest s-a şters din moment ce traducerile au fost făcute.
    Din nou, consultaţi cele de mai sus. EU sunt fie setarea ceva corect sau nu există un bug in software prevenirea steaguri din care a tradus URL.

Banned
    Alăturaţi-vă Data
    August 2012

OK, AM testat aceasta problema.

Senior membre
    Alăturaţi-vă Data
    Decembrie 2009

Quote Iniţial Adăugată pe site de Marcin Kalak View Post
    OK, AM testat aceasta problema.
    Multumesc - dacă ajută, forumul meu caractere este ISO-8859-1

Banned
    Alăturaţi-vă Data
    August 2012

Problema este că dumneavoastră parse_templates cârlig este declanşat prea repede. Vă rugăm să vă actualizaţi dumneavoastră vB.

Senior membre
    Alăturaţi-vă Data
    Decembrie 2009

Quote Iniţial Adăugată pe site de Marcin Kalak View Post
    Problema este că dumneavoastră parse_templates cârlig este declanşat prea repede. Vă rugăm să vă actualizaţi dumneavoastră vB.
    Nu sunt sigur ce înseamnă asta. Vrei să spui actualizare la vbulletin 4.2.2 ? Care este diferenţa între 4.1.12 şi 4.2.2 pe cum parse_templates este manipulate?

Senior membre
    Alăturaţi-vă Data
    Decembrie 2009

.. .sau adica actualizare ordinea de executie a "Generaţi steaguri" care foloseste cârlig parse_templates?

Pagina 3 de 5 FirstPrimul 12345 UltimulLast

Tag-uri pentru acest subiect

Permisiuni postare

• Tu nu pot posta subiecte noi
  • Tu nu pot mesaj raspunsuri
  • Tu nu pot adăuga ataşamente
  • Tu nu pot edita mesajele tale
  •