Traduce URL trebuie mai întâi să fie găsite în baza de date memoria cache. Steagurile sunt traduse atunci când adresa este deja tradus in memorie cache date.
Traduce URL trebuie mai întâi să fie găsite în baza de date memoria cache. Steagurile sunt traduse atunci când adresa este deja tradus in memorie cache date.
Bine - asa ce ar împiedica o traduse URL-ul de la fiind în baza de date memoria cache? În exemplul de mai sus AM postat URL, sunt traduse, dar pavilionul legaturi nu sunt, acest lucru nu înseamnă că ele nu sunt în baza de date cache?
Nu avem opţiunea de a adăuga la memorie cache date numai traduse url - cache este activată sau nu. Nu sustinem aceasta distinctie. Dacă URL-ul este tradus şi pavilionul nu vor fi traduse apoi URL nu este în baza de date memoria cache.
Deci presupunand ca: este lucru numai pentru oaspeţi, cu cererile întârziate pentru traducere - pentru performanţă motive. Mai multe informaţii: http://www.vbenterprisetranslator.co...html # post13517
Bine - am facut totul prezentate în secţiunea întrebări frecvente, cum s-a arătat deja, dar pavilionul URL, nu sunt traduse.
OK, AM testat aceasta problema.
Problema este că dumneavoastră parse_templates cârlig este declanşat prea repede. Vă rugăm să vă actualizaţi dumneavoastră vB.
.. .sau adica actualizare ordinea de executie a "Generaţi steaguri" care foloseste cârlig parse_templates?