Important: Această pagină este folosind cookie-uri (cookies). Folosind acest site fără a opri cookie-urile în browser, înseamnă că sunteți de acord pentru utilizarea acestuia.
Cumpara acum! Caracteristici Descărcări

Câştigaţi cu noi!

Dacă doriţi să începe să câştigaţi bani cu alătura vBET să Programul de afiliere.
Pagina 4 de 5 FirstPrimul ... 2345 UltimulLast
Rezultate 31 a 40 de 50

Thread: Mesaj de la webmaster tools incorecte privind eli-supleant tags

Banned
    Alăturaţi-vă Data
    August 2012

Pentru executarea de modificări pentru plugin-uri în cadrul unui cârlig. Executarea ordinului nu modifica ordinea din cârlige. Pe forumul nostru test acest cârlig funcţionează corect. vB licenta nu are limita de timp, astfel încât să vă puteţi face upgrade. Versiunea dumneavoastră vB a fost de mult în afară de data astfel recomand executarea upgrade. CRED ca acest lucru va rezolva problema, dacă aceasta nu funcţionează apoi vom privi mai departe.

Senior membre
    Alăturaţi-vă Data
    Decembrie 2009

Deci la 4.2 ordinea de executie a cârlig parse_templates este diferit?

Din păcate, actualizarea la 4.2 este o sarcină uriaşă, aşa cum l-ar rupe mai multe alte addons care folosesc.

Senior membre
    Alăturaţi-vă Data
    Decembrie 2009

Am verificat class_bootstrap.php şi cârlig parse_templates este în acelaşi loc în fişierul atât 4.1.12 și 4.2.2. Poţi să elaboreze pe ce este cauza problemei cu care cârlig şi de a executa prea devreme?

Banned
    Alăturaţi-vă Data
    August 2012

Am suport cele mai recente versiuni şi vBET este adaptată la ultima versiune. Fiecare versiune conţine un lot de modificări. Dacă vă faceţi update, şi aveţi în continuare acest subiect apoi vom fi bucuroşi să vă ajuta.

Senior membre
    Alăturaţi-vă Data
    Decembrie 2009

Nu de gând să actualizeze vbulletin, şi petrece o mulţime de timp pentru a face acest lucru, cu excepţia cazului în ştiu că actualizare va rezolva problema cu steaguri. Ai spus că ai "cred că" se va rezolva problema. Am nevoie de o confirmare pe exact ceea ce este cauza problemei şi că aceasta va rezolva problema.

Banned
    Alăturaţi-vă Data
    August 2012

Avem suport pentru cea mai recentă versiune. VB4 este o licenţă de viaţă, aşa că vă rugăm să actualizaţi. Dacă problema va rămâne atunci putem ajuta, pentru că acum se pare că vina de vechi, nesuportată versiune.

Senior membre
    Alăturaţi-vă Data
    Decembrie 2009

Quote Iniţial Adăugată pe site de Marcin Kalak View Post
    Avem suport pentru cea mai recentă versiune. VB4 este o licenţă de viaţă, aşa că vă rugăm să actualizaţi. Dacă problema va rămâne atunci putem ajuta, pentru că acum se pare că vina de vechi, nesuportată versiune.
    Bine, poate sa-mi spui ce se întâmplă în neregulă cu versiunea veche?

Michał Podbielski (vBET Personal) vBET's Avatar
    Alăturaţi-vă Data
    Octombrie 2009

Quote Iniţial Adăugată pe site de tavenger5 View Post
    Bine, poate sa-mi spui ce se întâmplă în neregulă cu versiunea veche?
    Acesta este vechi şi diferit că noi, şi nu este acceptat, deoarece vBET4.x este testat pe vB4 versiune. Atunci când aveţi cea mai recentă versiune vB4 şi problema va exista vom ajuta cu plăcere vă.
    În acest moment putem presupune că nu este nimic in neregula cu vBET deoarece problema nu poate fi reprodusă pe cele mai noi vB versiune.
    Nu există nici un bug-ul în vBET4.x - sunt doar folosind-o pe versiunea vB4 vechi nu este compatibil. Greşit de combustibil pentru motor greşit - nici o problemă de serviciu, doar greşit folosind problema.

Vă rugăm să actualizaţi vB4 la mai nouă versiune vB4.

Dacă nu există nici un bug la versiunea vB acceptate, vom considera acest subiect închis, deoarece nu mai exista o problema cu vBET, doar cu utilizarea incorectă şi ai deja o soluţie pentru asta.

Marcin - vă rugăm să aproape biletul dacă nu va fi nici noi intrare în următoarele câteva zile (bug există vB4 versiune).

Am deja ţi-a dat sprijin - dacă nu doriţi să-l utilizaţi este alegerea ta. Respectam clientii nostri - noi respectăm, de asemenea, că aţi prefera să aibă problema în loc să utilizaţi suportul nostru, care a fost dat deja.
    Acest lucru nu este o camera de chat şi personalul nostru va închide acest bilet, deoarece soluţia a fost deja dat si pentru ca acum avem confirmarea că pe cele mai noi vB4 versiune este totul OK.

Multumesc pentru intrare.
    Sper că vă va decide să utilizaţi suportul a fost asking pentru.
    A nu - încă mulţumiri pentru înţelegerea faptului că nu este nimic pentru a adăuga în această zonă, până când utilizaţi suportul în loc de a repeta tot timpul că doriţi suport şi nu se utilizează când este dat.

Marcin va continua să sprijine acest bilet în următoarele câteva zile şi să răspundă doar când vom avea feedback-ul dvs., care, pe cea mai nouă versiune (acceptate) vB4 problema, de asemenea, există. Dacă nu se va fi închisă.
    Ultima modificare făcută de vBET; 05-12-13 la 00:25.

Senior membre
    Alăturaţi-vă Data
    Decembrie 2009

Eu nu cer sa remediati problema cu o versiune neacceptată de vBulletin. Eu cer să-mi spuneţi în cazul în care problema este, şi confirma că este, de fapt, o problemă cu 4.1.12 atât I a putea fix it. Te-am doar mi-a spus că acesta s-ar putea fie o problemă cu 4.1.12. Am nevoie pentru a ştiu că este o problemă înainte de a merge din calea mea să actualizeze vBulletin.

A declarat ca, eu nu de gând să du-te prin probleme de upgrade vbulletin, dacă nu am să. Ar costa-mi o cantitate considerabilă de timp şi bani pentru a actualiza alte mods personalizate. Aveţi acreditările de autentificare pentru site-ul meu. Ar trebui să fie uşor pentru tine să-mi spuneţi ce se întâmplă în neregulă cu cârlig parse_templates. De exemplu, x fişier este diferit între 4.1.12 și 4.2.2. Sau parse_templates trebuie să execute înainte x cârlig.

Am avut produsul la începutul şi am reînnoit doar permisul meu. Aş aştepta ar trata un client de lungă durată cu un pic mai mult respect.

Din nou, tot ce am nevoie este de a fi subliniat în direcţia cea bună. Eu nu cer să rescrie întreaga mod pentru a lucra cu 4.1.12. Sincer, nu cred că aceasta este o cerere absurdă, în special având în vedere eu sunt un client de mult timp.
    Ultima modificare făcută de tavenger5; 05-12-13 la 20:32.

Banned
    Alăturaţi-vă Data
    August 2012

Produsul nostru a fost adaptat la ultima versiune de vB, este imposibil să se adapteze produs pentru toate versiunile.

Pagina 4 de 5 FirstPrimul ... 2345 UltimulLast

Tag-uri pentru acest subiect

Permisiuni postare

• Tu nu pot posta subiecte noi
  • Tu nu pot mesaj raspunsuri
  • Tu nu pot adăuga ataşamente
  • Tu nu pot edita mesajele tale
  •