Alo
De ce nu oferă o versiune a acestui program pentru XenForo
Vreau să schimbe programul folosit la xenforo dar nu vreau să pierd programul tău
Alo
De ce nu oferă o versiune a acestui program pentru XenForo
Vreau să schimbe programul folosit la xenforo dar nu vreau să pierd programul tău
În acest moment, nu ştim arhitectura de plugin-uri xenforo.
De asemenea, chiar acum suntem ocupati sa vBET la vBulletin 5.
Este posibil că vom sprijini alte motoare de Forumul în viitor, dar nu este setat. Deoarece traducerile sunt plătite piaţă schimbat şi în acest moment nu vedem suficient cererea pentru astfel de produs în alte domenii decât vBulletin. Am planificat pentru a face generice motor de lucru pentru orice site, dar aşa cum am scris versuri deveni plătite.
vă rugăm să am nevoie de acest lucru pentru site-ul meu!
xenforo acum a devenit mai popular
Ei bine, în acest moment suntem încă în timpul integrării vBulletin 5 (de aşteptare pentru unele modificări pe site-ul lor). Până când vom termina această sarcină nu intenţionăm să se integreze cu alte motoare de forum. Când vom termina integrarea şi va deveni stabil, atunci ne putem gândi despre asta.
Nici o veste?
Integrare vBET cu vBulletin 5 este completă. Încă în acest moment am de gând nu crearea de versiune pentru xenoforo. Deoarece Google traduceri sunt plătite, oamenii nu utilizarea nu traduceri automate atât de mult ca înainte. Chiar că sustinem mulţime de alte motoare şi puteţi avea ta traduceri complet gratuit cu cote mari zilnic, machine traducere nu este atât de popular ca înainte. De aceea, credem că pervazul nu să fie profitabile pentru a crea versiunea pentru xenoforo. Ne-adevăr speranţa că oamenii vor merge înapoi la utilizare de traducere automată, dar în acest moment se pare că oamenii sunt speriat că noi motoare de traducere, care sunt gratuite, va, de asemenea, deveni plătit - la fel ca Google. Nu am altă explicaţie pentru scăzut cererea pentru traducere. Până când piaţa se va schimba si cerintele cresc, noi nu planul de a crea noi versiuni pentru alte platforme. Ne-am gândit, că inferioară cererii poate fi cauzata de lipsa de integrare cu vBulletin 5, dar acum este integrat şi nu sa schimbat nimic. Deci - in acest moment am sprijin şi dezvolta liniile noastre de produs real. Ne pare rău pentru o veste proastă pentru tine
Opri sprijinirea acestui program de prost şi începe pentru a crea o copie a acestui supliment cu xenforo