Important: Această pagină este folosind cookie-uri (cookies). Folosind acest site fără a opri cookie-urile în browser, înseamnă că sunteți de acord pentru utilizarea acestuia.
Cumpara acum! Caracteristici Descărcări

Câştigaţi cu noi!

Dacă doriţi să începe să câştigaţi bani cu alătura vBET să Programul de afiliere.
Rezultate 1 a 6 de 6

Thread: Două probleme cu vBET în prezent

Vezi hibrid

Post anterior Previous Post   Next Post Următorul Post
    Junior Member
    Alăturaţi-vă Data
    Noiembrie 2009

Default Două probleme cu vBET în prezent

Bună, iubire plugin, dar am două probleme în prezent (ambele aspecte ar putea fi conectate la ele).

Mele de configurare:
    - Utilizarea vBSEO
    - Utilizarea Google API-cheie pentru vBET
    - Forum Limba: olandeza
    - Directorul Forum: / forum
    - Domeniul principal: gol
    - Tip de legătură: VBSEO_URI
    - Traducere de tip link-uri: a crea URL-uri în conformitate cu SEO (/ ro / adresa)
    - Păstraţi + Ignore: gol

1) Redirectionarea
    Când merg la forumuri şi de a folosi "SITEURL / forum / ro /" i sa redirecţionat de peste si peste, până când browser-ul da o eroare (bucla). Am editat htaccess. Şi a adăugat liniile pentru preluarea / en / bit (cum se spune acest lucru în manualul de configurare vBET).

Dacă i schimba setarea "Traduceri tipul de link-uri" la "parametru" traducerea merge bine.

Ar putea fi asta o problemă vBSEO sau este o problemă vBET? Eu nu se poate repara şi, prin urmare nu poate utiliza pentru vBET acum (i doresc cu adevărat să utilizaţi URL-ul SEO).

2) Titlurile vBSEO legătură într-nu sunt traduse şi de şedere în olandeză.

Sper sa ma puteti ajuta (sau ar trebui să spun: noi). Multumesc!

Michał Podbielski (vBET Personal) vBET's Avatar
    Alăturaţi-vă Data
    Octombrie 2009

1) Cel mai probabil greşit normele stabilite. Vă rugăm să arată conţinutul htaccess. Fişier
    2) Aţi făcut schimbările într-un singur fişier vBSEO aşa cum este descris în readme.html la punctul de integrare?

Junior Member
    Alăturaţi-vă Data
    Noiembrie 2009

Totul e rezolvat. Multumesc.

Alăturaţi-vă Data
    Octombrie 2009

Mare pentru a auzi - bucurați-vă de vBET

Junior Member
    Alăturaţi-vă Data
    Noiembrie 2009

Am găsit site-ul meu pentru a primi vizitatori mult mai puţin şi Google, aşa că am investigat problema. Se pare că Google nu a putut ajunge la sitemap-mai şi nu am putut nici.

Am rezolvat acest lucru prin punerea în această linie htacess în partea de sus.:
    RewriteRule ^ ((urllist | sitemap_) .* \\ (xml |..? Txt) (\\ GZ))? $ Vbseo_sitemap / vbseo_getsitemap.php sitemap = $ 1 [L]

Alăturaţi-vă Data
    Octombrie 2009

În descrierea vBET pentru link-uri SEO cu vBSEO este scris pentru a pune regulile vBET înainte de reguli pentru vbseo.php - nu înainte de regulile Sitemap Generator Pentru a evita confuziile viitoare am adăugat în descriere pentru a pune regulile vBET chiar înainte de reguli pentru vbseo.php

Vezi aici:
    http://www.vbenterprisetranslator.co...tegration.html

Tag-uri pentru acest subiect

Permisiuni postare

• Tu nu pot posta subiecte noi
  • Tu nu pot mesaj raspunsuri
  • Tu nu pot adăuga ataşamente
  • Tu nu pot edita mesajele tale
  •