Important: Această pagină este folosind cookie-uri (cookies). Folosind acest site fără a opri cookie-urile în browser, înseamnă că sunteți de acord pentru utilizarea acestuia.
Cumpara acum! Caracteristici Descărcări

Câştigaţi cu noi!

Dacă doriţi să începe să câştigaţi bani cu alătura vBET să Programul de afiliere.
Rezultate 1 a 4 de 4

Thread: Suport pentru subdomenii

Senior membre
    Alăturaţi-vă Data
    Decembrie 2009

Default Suport pentru subdomenii

De exemplu, du-te la site.com / ES / thread-url.html la es.site.com / thread-url.html

Acest lucru poate ajuta la orice afectează negativ ciudat pe domeniu de top SEO.

Michał Podbielski (vBET Personal) vBET's Avatar
    Alăturaţi-vă Data
    Octombrie 2009

Trebuie să verificaţi cu atenţie posibilitatea de a sprijini subdomenii.
    În acest moment vad probleme posibile în URL-ul de urmărire funcţionalitate, care pur şi simplu ignora toate URL absolut care nu sunt incepand de Forumul URL descrise în vBulletin de configurare.
    Asemenea şi URL-uri Friendly de vBSEO poate face unele probleme.
    În cele din urmă ştiu subdomenii va necesita configuraţii din partea de server.

Deci in acest moment avem să-l ia în ancheta, înainte de a ne va fi gata să decidă merită să merg pentru ea sau nu.

Senior membre
    Alăturaţi-vă Data
    Decembrie 2009

Vă mulțumim pentru considerare această Michal, apreciez asta. Îmi dau seama că ar fi unele probleme de rezolvat.

Membru
    Alăturaţi-vă Data
    Martie 2010

Eu sunt încă în aşteptare pentru această caracteristică Acest lucru ar face lucrurile perfect deoarece google webmaster tools considera un subdomeniu, asa ca am putea avea o alta crawl viteză pentru fiecare limbă

Tag-uri pentru acest subiect

Permisiuni postare

• Tu nu pot posta subiecte noi
  • Tu nu pot mesaj raspunsuri
  • Tu nu pot adăuga ataşamente
  • Tu nu pot edita mesajele tale
  •