Important: Această pagină este folosind cookie-uri (cookies). Folosind acest site fără a opri cookie-urile în browser, înseamnă că sunteți de acord pentru utilizarea acestuia.
Cumpara acum! Caracteristici Descărcări

Câştigaţi cu noi!

Dacă doriţi să începe să câştigaţi bani cu alătura vBET să Programul de afiliere.
Rezultate 1 a 3 de 3

Thread: Întrebarea despre setarea "Limbă prestabilită".

Senior membre
    Alăturaţi-vă Data
    Noiembrie 2009

Default Întrebarea despre setarea "Limbă prestabilită".

Când m-am instalat vBET, am avut deja despre utilizatori pe forum pentru 18000, dintre care majoritatea nu au stabilit încă setarea lor "limba maternă" în ghidul de CP lor. Nu vreau să solicite acest lucru, deoarece acesta va duce la noobs multe tech cerându-mi de ce sistemul nu se va lasa-i vedea subiectele.

Astfel, întrebarea mea este aceasta ceea ce-interogare MySQL ar trebui să rulez manual pentru a actualiza toate "Nu a fost setat" valori doar pentru a "engleză"?

Michał Podbielski (vBET Personal) vBET's Avatar
    Alăturaţi-vă Data
    Octombrie 2009

Mai întâi de toate - atunci când limba implicită a utilizatorului nu este setată, atunci vBET presupune că este la fel ca limba implicită forum. Deci, nu trebuie să-l setați deloc

Dacă totuşi doriţi în acest context este interogare (NOTĂ: add prefix tabel dacă îl utilizaţi înainte de nume de tabel):
    Code:
    UPDATE user SET vbet_def_lang='en' WHERE vbet_def_lang IS NULL OR vbet_def_lang='';
    Ultima modificare făcută de vBET; 28-01-10 la 00:04. Motivul: Greseala de scriere

Senior membre
    Alăturaţi-vă Data
    Noiembrie 2009

Multumesc foarte mult!

Tag-uri pentru acest subiect

Permisiuni postare

• Tu nu pot posta subiecte noi
  • Tu nu pot mesaj raspunsuri
  • Tu nu pot adăuga ataşamente
  • Tu nu pot edita mesajele tale
  •