Important: Această pagină este folosind cookie-uri (cookies). Folosind acest site fără a opri cookie-urile în browser, înseamnă că sunteți de acord pentru utilizarea acestuia.
Cumpara acum! Caracteristici Descărcări

Câştigaţi cu noi!

Dacă doriţi să începe să câştigaţi bani cu alătura vBET să Programul de afiliere.
Rezultate 1 a 6 de 6

Thread: În cazul în care nu aveţi loc pentru persoane cu steaguri?

Membru
    Alăturaţi-vă Data
    Octombrie 2009

Default În cazul în care nu aveţi loc pentru persoane cu steaguri?

În cazul în care nu cei mai mulţi oameni aici locul steagurile lor pentru persoane cu nevoi? Are poziţia conteaza cu adevarat?

In prezent noastră au în subsol aici:

TEEN Forum>> Adolescente Ajutor | Sfaturi Adolescente şi asistenţă Forumuri | Adolescente Chat <<

dar au fost de gândire de mutarea sa în antet sau de mai jos mesajul nostru clienţilor bun venit.

Michał Podbielski (vBET Personal) vBET's Avatar
    Alăturaţi-vă Data
    Octombrie 2009

În poziţia opinia mea nu conteaza. Este acelaşi lucru ca şi cu publicitate - atunci când este ascunsă undeva în partea de jos, cei mai mulţi oameni nu vor vedea vreodata ...

Roboţi de curs va va vedea pe toate. Nu ştiu nu roboţi face orice priorităţi în funcţie de poziţia legătură.

Membru
    Alăturaţi-vă Data
    Octombrie 2009

Asta ceea ce am gândit, aş dori să locul indicatorii înaltă pentru utilizatorii clienţilor astfel încât să ştie pe forum se va traduce, dar eu nu vreau motoarele de căutare prioritate indicatorii ar fi conţinut nostru principal sau ceva de genul asta

Alăturaţi-vă Data
    Octombrie 2009

Quote Iniţial Adăugată pe site de Michael View Post
    Asta ceea ce am gândit, aş dori să locul indicatorii înaltă pentru utilizatorii clienţilor astfel încât să ştie pe forum se va traduce, dar eu nu vreau motoarele de căutare prioritate indicatorii ar fi conţinut nostru principal sau ceva de genul asta
    Puteţi face acest lucru prin a pune toate URL-ul traduse în Sitemap-ul dvs. cu prioritate mai mică

Membru
    Alăturaţi-vă Data
    Octombrie 2009

Cum pot adăuga adrese URL pentru a tradus sitemap vbseo şi le-au asupra prioritate scăzută?

Alăturaţi-vă Data
    Octombrie 2009

Nu vom investiga acest încă. Şi se pare că în viitorul apropiat ne-am alte priorităţi.
    Puteţi cere vBSEO personal - sitemap generator de acesta este produsul lor şi de soluţii de integrare reală este dat de ei.

Tag-uri pentru acest subiect

Permisiuni postare

• Tu nu pot posta subiecte noi
  • Tu nu pot mesaj raspunsuri
  • Tu nu pot adăuga ataşamente
  • Tu nu pot edita mesajele tale
  •