Important: Această pagină este folosind cookie-uri (cookies). Folosind acest site fără a opri cookie-urile în browser, înseamnă că sunteți de acord pentru utilizarea acestuia.
Cumpara acum! Caracteristici Descărcări

Câştigaţi cu noi!

Dacă doriţi să începe să câştigaţi bani cu alătura vBET să Programul de afiliere.
Pagina 2 de 2 FirstPrimul 12
Rezultate 11 a 15 de 15

Thread: Numai să traducem subiecte noi

Senior membre
    Alăturaţi-vă Data
    Decembrie 2009

De asemenea, vă permite să spun am o x numărul de fire de tradus, dar nu vreau să traducă nimic la toate anymore. Acolo is nu way la spre nap off traduceri fără a scoate toate link-uri la acele pagini.

În acest caz, aş dori să-şi păstreze legăturile pavilion unde există traduceri, dar dezactiva link-uri pavilion astfel încât nimic nou este tradus.

Acesta este un caz în care un comutator intern pentru a spune "dacă acest thread este tradus complet în această limbă, afişa link-ul de pavilion"

Banned
    Alăturaţi-vă Data
    August 2012

Vă rugăm să creaţi un nou subiect cu cererea caracteristică.
    Vă rugăm să păstraţi o problemă pe un singur fir.
    Noua funcţie "numai traduce fire noi" este deja făcut şi incluse în cabina - vBET 3.x şi vBET 4.x versiuni.

Senior membre
    Alăturaţi-vă Data
    Decembrie 2009

Am instalat ultima versiune, şi, din păcate, acest lucru nu funcţionează aşa cum am crezut că ar fi.

Problema este că dacă este folosit, mai vechi fire, apoi zilele specificată care am fost, ai fost, aţi fost, au fost tradus nu mai sunt legate. De asemenea, link-ul este încă acolo, dar devine Redirecţionat de la original. Realizez că este o provocare pentru a stabili dacă un fir a fost tradus sau nu, dar cred că este necesar ca să nu pierdeţi bani pe traducerile anterioare care au fost finalizate.

Senior membre
    Alăturaţi-vă Data
    Decembrie 2009

De asemenea, dacă un fir care a fost anterior tradus scade sub pragul "Nu traduce fire vechi" apoi va exista o multime de reindexarea întâmplă. Dacă ceva aceasta nu ar trebui să fie un număr de zile, dar o dată fixă astfel de traduceri nu vor deveni continuu învechite.

Banned
    Alăturaţi-vă Data
    August 2012

Dacă tema este redirecţionat atunci nu pierzi bani pe traducere, deoarece nu este trimis pentru traducere.
    Fir de traducere de la o anumită dată va fi în http://www.vbenterprisetranslator.co...ranslated.html.

Pagina 2 de 2 FirstPrimul 12

Tag-uri pentru acest subiect

Permisiuni postare

• Tu nu pot posta subiecte noi
  • Tu nu pot mesaj raspunsuri
  • Tu nu pot adăuga ataşamente
  • Tu nu pot edita mesajele tale
  •