Important: Această pagină este folosind cookie-uri (cookies). Folosind acest site fără a opri cookie-urile în browser, înseamnă că sunteți de acord pentru utilizarea acestuia.
Cumpara acum! Caracteristici Descărcări

Câştigaţi cu noi!

Dacă doriţi să începe să câştigaţi bani cu alătura vBET să Programul de afiliere.
Rezultate 1 a 2 de 2

Thread: Problemă de securitate cu admincp link-uri

Senior membre
    Alăturaţi-vă Data
    Noiembrie 2009

Default Problemă de securitate cu admincp link-uri

Am. Protecţie htaccess in folderul admincp mea. Cu toate acestea, atunci când este accesat cu un parametru lang în URL (ex: site.com / PL / admincp /), atunci faptul că accesul este ocolit! Acest lucru arata ca o problemă de securitate destul de gravă dacă este într-adevăr, o eroare.

De asemenea, în cazul în care pe forum pentru meu este tradus, apoi link-uri mea admincp includ paremeter limba pentru anumite motive, nu au făcut înainte.

Michał Podbielski (vBET Personal) vBET's Avatar
    Alăturaţi-vă Data
    Octombrie 2009

Deci, de protecţie a adăuga, de asemenea, pentru adresele URL admincp traduse, sau chiar mai bine - redirecţionare în htaccess tradus adresele URL acmincp la una normala.. Acest lucru va forţa de gând să admincp în mod normal şi de securitate vor funcţiona. Aceasta este soluţia specifice utilizate pentru pe forum pentru dvs. - vă rugăm să îl adoptă la setările efective Dacă aveţi nevoie de ajutor pentru acest lucru - vă rugăm să arată-mi dvs. reale htaccess..

Dacă nu doriţi să aibă adresa URL de urmărire de lucru pentru admincp doar utilizarea "Ignoră URL-uri" opţiune. Personal cred că nu este necesară la toate - atunci când te duci la admincp tu nu o faci din pagina traduse, şi chiar dacă, atunci aveţi posibilitatea să modificaţi manual adresa URL. Oricum "Ignora URL-uri" va împiedica orice legătură într doriti dvs in afara de urmărire de traducere.

Tag-uri pentru acest subiect

Permisiuni postare

• Tu nu pot posta subiecte noi
  • Tu nu pot mesaj raspunsuri
  • Tu nu pot adăuga ataşamente
  • Tu nu pot edita mesajele tale
  •